Top Message

www.oblik.fi

KELLO KEITTIÖSSÄ

Ei mennyt kauaakaan, että saimme kodin ensimmäisen kellon a)hankittua b)laitettua seinälle. Paitsi, että siihen kului noin vuosi. Ensin piti tietysti löytää sopiva kello ja toiseksi sille piti löytää sopiva paikka. Täytyy sanoa, että onhan se viimein kiva, että kodissa on edes yksi seinäkello, jottei tarvitse aina kaivaa puhelinta esille ajan nähdäkseen. Vielä olisi kiva löytää yläkertaan omansa... Meneeköhän siihen jälleen vuoden verran? :D

Jutta

 1. Kaunis kello onkin! <3 Ihanan täydellisen värinenkin teidän upeaan keittiöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Oli pakko hankkia, kun meni tuo sävy ihan nappiin :)

   Poista
 2. Upea kaunotar, tuota kelpaa tuijotella. Meillä oli pitkään keittiö ilman kelloa kun sopivaa ei löytynyt, kunnes tajusin, että sellaisen voi tehdä itsekin. Kiitos inspiraatiosta ihanat blogisiskot, kuten sinä, jotka koko ajan taiotte käsillä jotain. Ja minä sitten perässä;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kellot voikaan olla niin vaikeita löytää? Luulisi niitä olevan jos jonkinmoista, mutta aika harvasta olen oikeasti pitänyt... DIY-jutut on aina kivoja! Mahtavaa, jos täältäkin on saanut inspistä :)

   Poista
 3. Hei, Kaunis kello! Mistä olet hankkinut? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Kellon ostin Hullujen päivien aikaan tarjouksesta Stockmannilta (29,90EUR). Ja kyseessä on Karlsson Minimal -seinäkello.

   En löytänyt sitä enää hullareiden jälkeen valikoimasta, joten en osaa valitettavasti sanoa mistä sitä saisi ostettua. Ehkä valmistajan sivuilta löytyisi jälleenmyyjiä... :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets