Top Message

www.oblik.fi

KODIKAS KAKSIO TUKHOLMASSA

Jos valtava Eurojackpotin voitto osuisi kohdalle, olisi aivan varmaa, että hankkisin pienen kaupunkiasunnon Tukholmasta. Esimerkiksi tämän sympaattisen 63m2 kaksion, joka sijaitsee Vasastanin kaupunginosassa. 20-luvun kivitalossa oleva kompakti koti olisi juuri sopiva minulle pidennettyjen viikonloppujen viettoon ja arjen pieniin irtiottoihin. Niin. Enää tarvittaisiin se lottovoitto, koska asuntohan on jo myynnissä Fantastic Frankilla.
Mikäli voitto ei nyt jostain syystä kuitenkaan osuisi kohdalle, voisi tästä poimia muutaman sisustusvinkin itselleen ihan tänne nykyiseenkin kotiin:
 1. tauluseinä ruokailutilassa (kertakaikkisen kaunis kokonaisuus!)
 2. tummansävyinen wieniläistuoli yöpöytänä
 3. ruskeat lasipullot ryhmänä ikkunalaudalla
 4. punasaven käyttö ruukuissa
 5. kapean käytävätilan somistaminen/ottaminen hyötykäyttöön

Löysitkö sinä tästä asunnosta sen saman viehättävyyden ja kodikkaan tunnelman, 
jonka itse koin kuvia katsellessani?

Jutta

 1. Todella kaunis asunto! Tällä hetkellä innostun ja inspiroidun tällä tyylillä sisustetuista kodeista. Tällaista tyyliä olisi kiva saada omaankin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Onneksi näistä voi poimia niitä pieniä juttuja omaankin kotiin ideavarastoon :)

   Poista
 2. Voi huokaus! Miksi näissä ruotsalaisissa asuntoesittelyissä on aina korkeat huoneet, paksut seinät ja syvät ikkunalaudat. Niitä kun ei taida saada 70-luvun kerrostaloasuntoon loihdittua oikein millään. Taitaa siis olla pakko tyytyvä ihailemaan näitä vain kuvista ja odotella sitä lottovoittoa. :)

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Ei niitä ole tässä kasarikodissakaan, mutta onneksi muillakin asioilla saa poimittua fiilistä omaan kotiin. :)

   Poista
 3. Tosi kaunis huoneisto kyllä! Aina sitä jotenkin huokailee että kyllä ne ruåttalaiset osaa!

  VastaaPoista
 4. WAU! En osaa edes muuta sanoa, kun veti sanattomaksi :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä olit ihanan kodin löytänyt. Itsekin mieluusti Tukholmasta "kesäkodin" nappaisin. Wieniläistuoli näytti erityisen upealta seinän värityksen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitin samaan huomiota. Jotenkin tummat kalusteet eivät oikein ole ollut oma juttu, mutta tuossa se näyttää hiton hyvälle. Ehkä pitäisi antaa mahdollisuus myös tummalle puulle omassa kodissa :)

   Poista
 6. Oh wau!! Aivan upea ilmestys ja varsinkin tuo keittiö 💕

  VastaaPoista
 7. Ihana <3 Tahtoisin myös tuollaisen vanhan kerrostaloasunnon, ja sit haluaisin modernin uuden kivitalon, ja haluaisin myös vanhan rintamamiestalon... Eli lottoa vetämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän ois ihan täydellistä, että ois useampi asunto, jossa kussakin olisi oma tunnelmansa. Mutta ehtisikö niistä kaikista sitten nauttimaan? En tiedä. Mutta ajatus on ihana <3

   Poista
 8. Niin upea koti! Juuri tämä tyyli viehättää minuakin ja voisin hyvin nähdä itseni lottovoiton jälkeen tuolla istuskelemassa :) mikähän tuo makuuhuoneen seinän sävy on? Se olisi aika täydellinen omaankin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinän sävy muistuttaa paljon Tikkurilan petroolia, vaikken kyllä usko että se juuri se olisi. Mutta aika lähelle pääsisi jo tuolla. :) Se on kyllä ihana sävy!

   Poista
 9. Kertakaikkisen upea koti. Tietäisin minäkin, mihin lottorahat laittaisin :) Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Harvemmin sitä varmaan tulisi pulmia, mihin rahaa käyttäisi. Itselläni ainakaan. :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets