Top Message

www.oblik.fi

2ND HAND TARJOILUVAUNUN UUSI ELÄMÄ

Muistatteko vielä tämän mahtavan parinkympin löydön viime syksyltä? Ihana tarjoiluvaunu löytyi torista ja se hankittiin jo tätä uutta asuntoa silmälläpitäen. Remontin aikana se toimi meillä jostakin syystä jatkuvasti työkalujen säilytyspaikkana ja samalla ainoana laskutasona täällä kaaoksen keskellä. Voitte arvata miltä se näytti muutaman kuukauden jälkeen... Alunperinkin oli toki ajatus uusia tuon vaunun pinta, ja nyt sille sitten oli sopiva hetki.

Tarjoiluvaunun pinta pestiin aluksi maalipesulla ja maalattiin sen jälkeen Helmi kalustemaalilla (+pohjamaali alle). Värisävyksi valikoitui keittiön seinästä yhden asteen tummempi vihreä, eli Syvänne N439. Maalia jäi vielä hieman ja mietinkin mihin sitä voisikaan käyttää tämän lisäksi.... Mutta tarjoiluvaunusta vielä - minusta siitä tuli todella sympaattinen uuden maalipinnan ansiosta! Ja näppäräkin se on tässä olohuoneessamme. Toimii parhaillaan kasvikärrynä ja laskutasona, koska muutakaan pöytää ei tänne vielä mahdu laittamaan. Etsinnässä on edelleen uudet pyörät tähän kärryyn muovisten tilalle. En vain ole löytänyt tarpeeksi kauniita vielä. Mutta sekin aika varmasti tulee :)

Tällainen tuunaus tällä kertaa! Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että tarjoiluvaunut ovat nostamassa jälleen päätänsä ja tulevat ehdottomasti palaamaan kotien kalustuksiin pienen tauon jälkeen :)

Jutta

--

My 2nd hand Tea Trolley is green now. And I love it <3

 1. Tosi kaunis. Väri vielä korostaa muotoa. Mullakin olis kauhea polte omalle tarjoiluvaunulle, mutta ei ole paikkaa. Joten olisko tarpeeksi selkeä signaali, ettei sitä tarvita... =D

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten kiva kärry! Mun tekis mieli hankkia joku vastaavantyylinen meidän lasitetulle kuistille, kun se on vähän ahdas isommalle pöydälle. Vanhemmilla olis mökillä sellainen mäntyinen tarjoiluvaunu, mutta luulenpa, etteivät luovu siitä kun on siellä käytössä. Olisin voinut sen käsitellä... Mutta täytynee pitää silmät auki Torissa tai siten napata Ikean kärry ja maalata se itse. TOsi nätti väri tuo vihreä muuten, vaikken itse oikein vihreän ystävä olekaan. Näin sitä mieli alkaa lämmetä näköjään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoiluvaunut onkin usein kovassa käytössä, eikä ihme. Harmi kuitenkin, ettei se pääse nyt teidän kotiin. Mutta kannattaa tähyillä nettikirppareita sillä silmällä ja koittaa metsästää kotiin omaa vaunua :)

   Vihreä on kyllä yksi suosikeistani juuri nyt - joten iso peukku sinunkin lämpeämiselle ;)

   Poista
 3. Hieno tuli kärrystä! Katseeni kiinnittyi haukeudella tuohon siroliuska-araliaan.. Meidän nuori yksilö ei selvinnyt talvesta kun en osannut sitä vissiin hoitaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Ostin omani Lidlistä kahdeksalla eurolla. Se ei ole ollut meillä kuin vasta muutaman viikon, joten iski paniikki onko se vaikeahoitoinen... Täytyykin katsoa vähän paremmin noita hoito-ohjeita etten heti mene sitä tappamaan :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo! Olen aika innoissani aina tällaisista edullisista löydöistä, jotka saa tuunata omannäköiseksi :)

   Poista
 5. Todella hieno muutos, tuo värisävy on ihan nappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tämä tumma vihreä oli myös ihan tosi hyvä valinta. Keittiön seinä on vaaleampi, mutta toistaa kuitenkin samaa sävymaailmaa, joten sopii senkin kanssa yhteen :)

   Poista
 6. Hieno tuli! Tarjoiluvaunujen todella soisi tekevän paluuta. Vaikka sitten sohvapöydän tilalle, jos ei muuten paikkaa löydy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvapöydän tilalle olisikin juuri ihan passeli. Luulen, että tätä tullaan käyttämään meillä paaaaaljon. Sopii moneen tarkoitukseen ja paikkaakin saa näppärästi siirreltyä :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin tästä väristä kovasti :)

   Poista
 8. Ihana tuunaus <3 Täällä lämmetään vihreälle tosi kovasti näistä sinun postauksistasi.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh - taidan olla tällä hetkellä vähän tällainen vihreän puolestapuhuja. Kyllä sinäkin vielä lämpenet niin paljon, että jotain vihreää tulee teiltäkin löytymään ;))

   Poista
 9. mistä toi vesikannu on? ihana korkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesikannu on IKEAsta. Muistaakseni viiden euron hintainen ja taitaa olla valikoimissa edelleen :)

   Poista
 10. Tiedätkö kenen valmistajan tarjoiluvaunu on alunperin? Oletko keksinyt jo noille pyörille jonkun vaihtoehdon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, valitettavasti en muista enää valmistajaa vaikka sen joskus selvitinkin silloin. Tämä kärry jäi meillä vanhaan kotiin ja silloin vielä ainakin pyörillä :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets