Top Message

www.oblik.fi

OLOHUONEEN SÄVYMAAILMA

Täällä ollaan. Uudessa kodissa nimittäin. Viimeinen viikko ennen muuttoa oli aikataulullisesti melko katastrofaalinen, jonka vuoksi blogi pysyi visusti kiinni. Tavarat on kannettu sisään, mutta paljon on vielä tehtävää. Keittiön kaapistot asennettiin loppuviikosta ja parhaillaan odottelemme tasojen toimitusta, sekä muutamia muita pikkuseikkoja (kuten hana, allas, liesi yms...). Mutta jääkaappi ja mikro toimii - ja niillähän pärjätään parisen viikkoa mainiosti. 

Tällä kertaa halusin kuitenkin näyttää teille olohuoneemme sävymaailmaa! Kalusteet ovat suurimmaksi osaksi varastoitu muualle, joten tällä hetkellä olohuoneessamme vallitsee täydellinen sekamelska kaikkine laatikoineen ja irtotavaroineen. Seinät ja katto on kuitenkin jo maalattu - sekä lattia asennettu. Siinähän sitä jo on!

Paneelikatot maalasimme puhtaan valkoisella, joka teki itseasiassa aika suuren vaikutuksen kokonaisilmeeseen, vaikkei kyse ollut suuresta muutoksesta. Seiniin taas valitsimme pehmeän nudemaisen sävyn, joka antaa todella kauniin taustan koko huoneeseen. Lattiamateriaalina meille päätyi koko alakertaan forbon linoleum -laatta (värinä silver shadow). Tästä ajattelin kirjoittaa ihan oman juttunsa vähän myöhemmin, kun saamme vähän laatikoista purettua lisää. Kuvista kuitenkin jo näkyy, millainen sävy ja hento kuviointi lattiassa on. Tykkään ihan tosi paljon!!!

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on viikko alkanut hyvin <3. Palataan taas lisäkuvien kera, kunhan muuttolaatikot ja suurimmat työkoneet siirtyvät pois alta ;)

Jutta

ps. Olen koittanut selvitellä vikaa blogin ja linkkien uudelleenohjauksissa. Toivon, että saan ne nopeasti kuntoon, sillä kaikki linkitetyt tekstit yms ovat täysin sekaisin, eikä blogin vanhasta osoitteesta tapahdu mitään ohjauksia eteenpäin... Uusilla fb-sivuilla kannattaa siis olla mukana, jotta pääsee näkemään aina uusimmat postaukset linkkeineen. Sinne päivittyy myös tällä hetkellä paljon ahkerammin kaikkea muutakin materiaalia, kuin tänne. Tule siis ihmeessä mukaan <3. 
Löydät minut osoitteesta www.facebook.com/oblik.fi

//

Colors of our new livingroom. 

 1. Onnea uuteen! Jännä miten innoissaan sitä voikaan seurata toisen kodin valmistumista. Lattia näyttää superkauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika hassua, mutta samalla ihanaa kun olet kulkenut tässä remppamatkassa niin tiiviisti mukana :)

   Poista
 2. Näyttää niin kauniilta materiaaleilta. Nyt vasta itsekin löydin uusille facesivuille vaikka luulin jo olevani siellä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää <3 teillä valmistuu siellä niin upea ja kaunis koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon on jo valmista, mutta iso määrä pikkujuttuja vielä tekemättä. Sitten saakin seuraavaksi alkaa sisustamaan - tätä on odotettu! :D

   Poista
 4. Kauniita sävyjä! Malttamattomana odottelen kuvia lopputuloksesta. :D Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pikkuhiljaa alkaa muutoskohdekuviakin tulemaan kun saan aikaa käydä niitä läpi!

   Poista
 5. Kas, meillä on ihan sama lattia! Rakensimme 1,5 vuotta sitten ja päädyimme linoleimiin myös koko taloon. Värikun on sama! Ollaan tykätty ja puu sopii siihen hyvin. Millainen sauma teillä on siinä?
  -kärpis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla kokemuksia tästä. Tosi vähän on tullut vastaan samanlaisia, jotta olisi kuullut miten se oikeasti on arjessa kestänyt.

   Sauma siis linolaattojen välissä? Lukkopontilliset laatat siis kyseessä ja kokona 30x30 cm. Puulattiaa tulee alakertaan vain kuistille ja sitten koko yläkertaan, joten niiden väliin ei saumoja tule. Kuistin ja muiden alakerran tilojen välissä taas on ovi, jolloin karmi peittää tuon "vaihtokohdan". :)

   Poista
  2. Meidän lattia on 2m leveä matto ja ovat saumalangalla kiinni toisissaan. Sauma imee likaa ja on vaikea pitää puhtaana ja sen vuoksi näkyy liian hyvin. Mit teillä ei sitten sitä ongelmaa ole. Muuten ollaan 1,5 vuoden kokemuksella oltu tyytyväisiä. Helppo pitää puhtaana eikä kolhut näy. Lattiassahan on hoitava aina itsessään ja mä oon ymmärtänyt että vedellä moppaus riittää ja tiukemmat liat vähän karkeammalla sienellä ilman pesuaineita. Moppauksen jälkeen lattia haisee vähän kuin oksennus kun se hoitava aine nousee pintaan. Mut kestää vain hetken:D Aluks lattia oli liukas mut ei ollut kauaa. Ja myös meillä on seinät sävuä paperi:D Taittaa mielestäni lattian sävyä hyvään suuntaan! Ja itseasiassa meidän makkarin seinä on teidän keittiön seinän värinen!
   -kärpis

   Poista
  3. Ok. Se on sitten sitä erilaista linoa kuin tämä laattamainen. Laatan pohjalla on korkki ja lukkopontilliset saumat ovat tiheitä. Hajuakaan en ole huomannut, liekö sitten tuon mattomaisen linon ominaisuus? En osaa sanoa. Liukkautta tosin meilläkin on tuntunut olevan mutta pikkuhiljaa sekin on vähentynyt.

   Hyviä värivalintoja myös siellä :). Meillä tosin seinät herkkusienen väriset ja katto tuota valkoista :).

   Poista

 

Newsletter

Widgets