Top Message

www.oblik.fi

REMONTTIPÄIVITYS / 2016 VK 1

Huh, mikä viikko! Huomenna on ainoa päivä, kun emme ole työn touhussa uudella asunnolla. Täytyy sanoa, että "pieni pintaremontti" alkaa tuntua aika suurelta työmaalta juuri nyt. Eikä vähiten kaikkien yllätyksien ja muuttuneiden aikataulujen vuoksi... Onneksi olemme kuitenkin saaneet apuja monelta suunnalta tämän viikon aikana! Kahdestaan tämä olisi toivoton projekti, etenkin nyt kun lomatkin ovat ohitse.

Miltä meillä sitten uudella kodilla näyttää juuri nyt? Tervetuloa virtuaalikierrokselle lämminhenkiseen ja kotoisaan asuntoomme (huomaathan retorisen sävyn edellämainitussa kuvauksessa ;)).
Näkymä kuistilta eteiskäytävään, jossa tapetit on saatu kaikki poistettua (kuvan jälkeen) ja kiintokaapit purettua.
Mäntyportaat oli alunperin tarkoitus maalata, mutta alan pikkuhiljaa lämpenemään näille enemmän ja enemmän. Ehkä ne kuitenkin vain hiotaan ja lakataan.
Tästä kohdasta on purettu seinä keittiön suurentamiseksi. Näkymä siis keittiöstä eteiskäytävään.
Vielä lekan alle joutuu tämä seinänpätkä, jonka tilalle tulee jääkaappi. Näkymä olohuoneesta keittiöön.
Tällä viikolla on tehty paljon myös sähkötöitä (tai oikeammin niiden pohjatöitä). Alkuviikolla saamme vihdoin myös ainakin osan uusista lämpöpattereista paikoilleen. Onkin ollut aika vilpakkaa ilmalämpöpumppujen ja kahden olohuoneen patterin turvin...
Kuinka kutsuva keittiö! Tästä kuvasta näkyy myös purettu kaapisto + seinä, johon keittiötä jatketaan. Kaapistoja tulee lisäksi kuvan oikealle laidalle (ikkunaseinä).
Olohuoneessa on irroitettu vasta listat ja purettu osa lattiaa. Ensi viikon työlistalla on saada eteiskäytävän ja olohuoneen seinät tasoitettua ja katto maalattua.
Tai aivan, olemmehan me täältäkin purkaneet seinänpätkiä sieltä täältä... Nyt valo pääsee kulkemaan läpi asunnon.
Lastenhuone on tällä hetkellä kaikista eniten kunnossa. Siellä on ehditty maalaamaan katto, poistamaan lattia, tasoittamaan ja maalaamaan seinät ja tänään myöskin tapetoitua tuo sängyn päätyyn jäävä 120cm leveä nurkkaus.
Vaikka tuntuu, ettei mikään ole valmiina, niin oikeastaan täytyy sanoa, että tällä viikolla on tapahtunut paljon pohjatöiden osalta! Yläkerrassa hurraavat parhaillaan kuivurit, kuten myös kuistilla. Niitä tiloja emme siis pääse itse jatkamaan ja siksi koitamme parhaamme mukaan saada edes alakerran jotenkuten asuttavaan kuntoon helmikuuksi... Aika näyttää miten meidän käy. 

Leppoisaa lauantain iltaa!
Jutta

- -

Translate: This week was full of renovation. 
Here is some pics from our new home. Quite cosy or what you think? ;)

 1. Niin kotoisan oloista -minun työarkeani :)
  Kaiken purkutyön ym. alla näen jo kauniin kodin -voimia remontointiin.

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin tutulta. Me ostettiin oma 50-luvun talo 5 vuotta sitten ja remontoitiin täysin. Reinot jalassa isäntä meilläkin remppasi. :D Tsemppiä ja työniloa.

  VastaaPoista
 3. Tästä tulee upea, tiedän sen 😘

  VastaaPoista
 4. Oi kun olette olleet ahkeria, hienoa että remontti taas edistyy. Jännää seurata tätä teidän projektia.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Te ootte jotain superihmisiä, kun ootte tähän tahtiin edennyt! Tsemppiä ja mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 6. Wautsi! No siellä sattuu ja tapahtuu!! Kyllä on hurjan näköistä, täytyy sanoa! Mutta hiljaa hyvää tulee ;)

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanaa että edistyy! Mäkin oon varma, että lopputulos on 100% upea! Näistä sun postauksista saa virikkeitä kivasti omankin kodin laittoon :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä teidän kodista tulee ihana! Tsemppiä remonttiin, joka näin kokemattoman silmin katsottuna näyttää edistyneen hurjasti!

  VastaaPoista
 9. Hienosti olette edenneet ja kyllä tästä tulee teidän käsissänne helmi ♥
  Itsekin olen jo aloittanut remppakuvien läpikäynnin, josko ehtisi siitä postaamaan. Meidän aikataulu kun ei antanut edes blogille myöden ;)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Lopussa kiitos seisoo! Varmasti tulee upea koti <3

  VastaaPoista
 11. Siitä se etenee...olisi kiva nähdä pohjakuvista,mitä seiniä olette poistanut...helpottaa hahmottamista...mut kaikenkaikkiaan hiljaa hyvä tulee...TSEMPPIÄ.☺

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets