Top Message

www.oblik.fi

YKSINKERTAINEN PAKETOINTI-IDEA

Tänä vuonna käärin pari joulupakettia valkoiseen A3 kokoiseen piirustuspaperiin. Paketit ovat hyvin yksinkertaiset ja kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Silti, tai juuri siksi - tykkään!Joko siellä on paketointi aloitettu?

Jutta

- -

Translate: Christmas wrapping with white paper and hint of green. I like!

 1. On aloitettu jo, DIY-papereihin käärin minä :)

  VastaaPoista
 2. Yksinkertainen on kaunista <3

  VastaaPoista
 3. Ei ole vielä mitään paketoitavaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana idea !!!
  Jouluiloa
  Tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tästä sai inspistä omaankin paketointiin joulun alla :)

   Poista
 5. Kauniita paketteja! Kyllä paketeissa "less is more" ja itsekin olen oppinut käyttämään voimapaperia ja minimalistista määrää krumeluureja - isokin kasa lahjoja näyttää harmoniselta kun ne ovat samassa hengessä tehtyjä.

  Lapsena tosin piti olla värikkäät paperit ja mielellään vielä joku aivan ihana tonttukuosi ja isot kasat lahjanarua käherrettynä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja olen aivan samaa mieltä - paketoinnissakin less is more ja kaunis paketti onkin jo puoli lahjaa :)

   Poista
 6. Ihania! <3 Juu on, mutta ei mitään noin kaunista! :) Lähtivät kummilapsille eri puolille Suomea - ihan lapsellisen värikkäillä mentiin. Sitten mua aina harmittaa, kun ei juurikaan anneta lahjoja aikuisten kesken, että kenelle mä sitten voisin paketoida kauniisti?! No, sen vuoksi olen sitten kuitenkin aina jotain pientä hankkinut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille (etenkin pienille) ne värikkäimmät ovatkin mieluisimmat ja mielenkiintoisimmat paketit :) Ja tuo on hyvä - aikuisille kaunista pientä muistamista :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets