Top Message

www.oblik.fi

MOTIVAATIOTA VUODELLE 2016


Ensi vuonna kodissamme on useampikin kalenteri. Kaikki erilaisiin tarkoituksiin. Tämä By Jaana K:n motivaatiota ja elämäniloa herättelevä kalenteri tullaan ripustamaan tulevan työpöydän äärelle. Se on paikka, jossa eniten kaivataan potkua takapuolelle ja tottakai myös inspiraatiota. Kalenteri koostuu 13 eri kartonkikortista (joista yksi on kansilehti), joten ripustusmahdollisuuksia on useita. Jää vielä testattavaksi ja nähtäväksi laitetaanko koko vuoden kortit vierekkäin seinälle vai aina kuluva kuukausi pinon päällimmäiseksi. Onneksi vaihtaakin voi, vaikka kesken vuoden!

Lisäksi käyttöön tulee julistekalenteri alakertaan, josta voi näppärästi tarkistaa koko vuoden päivät yhdellä silmäyksellä (tiedättekö ne tilanteet kun joku kysyy puhelimessa päivämäärällä jotakin, ja itselläsi ei ole harmainta aavistusta mikä viikonpäivä se edes mahtaisi olla, etkä pääse samalla tarkistamaan sitä näppärärsti puhelimesta?). Tähän tarkoitukseen meillä on ollut tänäkin vuonna julistekalenteri. Toimii! Tätä kalenteria en vielä ole avannut paketistaan, jottei se rypisty muutossa. Mutta uuteen kotiin se pääsee ehdottomasti esille heti kun pääsemme muuttamaan.

Vaikka sähköisissä kalentereissa on puolensa, niin tykkään kyllä siitä, että hahmotan koko kuukauden kerralla ja jotenkin se tuntuu edelleen kätevämmältä paperiversiosta. Se on jollakin tapaa konkreettisempaa ja läheisempää. Näkömuistini myöskin muistaa paremmin konkreettiset kuvat ja kokonaisuudet kuin ruudulla olevat viikkonäkymät..

Näillä me pärjäämme ensi vuoden mainiosti! Oletko sinä jo ehtinyt hankkimaan kalenteria ensi vuodelle ja koetko sellaisille edelleen olevan käyttöä sähköisten versioiden lisäksi?

Jutta

- -

Translate: 12 months of motivation. Calendar is by talented Jaana K.

 1. Ihana, Ihana kalenteri <3 Kauniita kuvia Jutta!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, täällä myös useita kalentereita ripoteltuna pitkin kotia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää, kun moneen tarkoitukseen on omansa. Esimerkiksi nopeaan päivämäärän katsomiseen taskukalenteri ei aina ole se paras ja taas julistekalenteri ei anna mahdollisuutta muistiinpanoille. Siksi näitä voi hyvin yhdistää :)

   Poista
 3. Aivan ihana, tyylikäs kalenteri<3 Mulla ei vielä ole ensi vuodelle kalenteria, mutta uskon ja toivon, että sellaisen löydän netin ihmeellisestä maailmasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyään valikoimaa on runsaasti. Itse ihastuin tähän hurjasti ja odotan oikein, koska pääsen ripustamaan sen esille :)

   Poista
 4. Ihana kalenteri ja kauniit kuvat. Kävisi kyllä itsellekin tämä kalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso suositus minulta tälle kalenterille. Voimalauseista tulee niin hyvälle mielelle ja kokonaisuus on tyylillä toteutettu!

   Poista
 5. Mainio! Pitäis joo hankkia, mutta kun en ole osannut päättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin usein vaikein juttu :) Mutta onneksi valikoimaa on joka makuun, tyyliin ja tarkoitukseensa :)

   Poista
 6. Laukkuun on jo hankittu perinteinen kirjakalenteri, mutta seinäkalenteri vielä hakusessa. Toivottavasti netistä löytyisi joku simppeli kalenteri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julistekalenterit on osoittautuneet meillä näppäräksi. Tosin tämä tulee sellaisen lisäksi omalle työpisteelle. Niin kaunis ja tsemppilauseista tulee hyvä mieli :)

   Poista
 7. Todella kaunis kalenteri, itse ainakin tykkään julistekalenterista ja samoin myös tuollaisesta kalenterista, jonka saisi työpöydälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Onneksi nykyään tehdään näin kauniita kalentereita :)

   Poista
 8. Paperikalenterikin kulkee sähköisen ohella vielä laukussa - ja seinäkalentereita useampi. Ja kaikissa asiat suloisesti sekaisin;)
  Ihanaa joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinhän se on - kaikki suloisesti sekaisin, vaikka olisi kuinka monta. Pelkkään sähköiseen versioon en itse ainakaan vielä ole valmis ja siksi on niin mahtavaa, että kauniita seinäkalentereita tehdään nykyään :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets