Top Message

www.oblik.fi

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Niin siinä sitten kävi, että kymmenen päivää myynti-ilmoituksen julkistuksesta meillä oli edessämme hyväksytty ostotarjous. Kaupat pidetään vielä tämän vuoden puolella ja tammikuun lopussa tulisi sitten antaa tilaa uusille asukkaille.
 

Tuntui hassulta päästää kotiin kymmenittäin vieraita ihmisiä noiden kymmenen päivän aikana. Onhan oma koti aina täynnä tunnetta... Vaikka kotimme ei siis enää ole myynnissä, halusin jakaa teille muutamia lisäkuvia, joista osa jo Bo LKV blogissakin esiteltiin. Kokemuksia välittäjästä ja myynnistä ajattelin kertoa vielä myöhemmin lisää, kunhan pääsen asian kanssa enemmän sinuiksi. Ajatus pakkaamisesta ja muuttamisesta kun on vielä niin epätodellisen tuntuinen... Kaikenkaikkiaan tunnetila on tällä hetkellä haikea, mutta onnellinen.

Näiden myötä toivon mukavaa alkanutta uutta viikkoa <3
Jutta

- -

Traslate: Few more pics of our home by Bo LKV.

 1. Onnea ja ihanaa :))! Mulla kyllä tulee tätä kotia ikävä <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, onnea! :) Tämä on kyllä ihana koti, joku onnellinen teki kyllä hyvät kaupat :)

  VastaaPoista
 3. Uskon, että olo on epätodellinen ja tosiaankin haikea samalla, mutta ihanaa silti, että kaupanteko kävi noin äkkiä, eikä muuttunut pitkittyneeksi stressin aiheeksi. Onnea täältäkin :)

  VastaaPoista
 4. Kehoitahan seuraavaakin asukasta bloggaamaan niin nähdään ihanaa asuntoa jatkossakin ;)

  VastaaPoista
 5. Oi että! Tuhannesti onnea! Voin hyvin kuvitella tuon haikean, mutta onnellisen fiiliksen♡

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Onhan se haikea tunne päästää irti rakkaasta kodista, mutta toisaalta, ne uudet nurkat sitten kutkuttavat jo mielessä! :) Paljon onnea kaupoista ja hyvää rempan jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Onnea nopeista kaupoista. Hyvä välittäjä on kullan arvoinen.

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea! Hyvä että meni nopsasti :-)

  VastaaPoista
 9. Nopeat kaupat on ihania! Meillä ei joskus ehtinyt edes ensiesittellyyn ja saimme enemmän mitä pyysimme. Se tosin oli sitä kulta-aikaa. Huikee on kyllä tämä kämppä! Onnea!

  VastaaPoista
 10. Hienoa ja tsemppistä uuden kodin urakkaan <3 Upea koti kyllä jää taakse, teillä varmasti kelkassa paljon muistoja sieltä!

  VastaaPoista
 11. Niin upeaa. Onnittelut asuntokaupoista.
  BO on kyllä niin omaa luokkaansa kiinteistöbisneksessä.
  Kyllä uudet asukkaat tulevat saamaan aivan ihanan kodin.
  Verkaranta on timantti, otatte mukaanne sieltä taatusti paljon ihania timanttisia muistoja.
  Tsemppiä uuden kodin remonttiin. =D

  VastaaPoista
 12. Onnea vielä tätäkin kautta - ja kun noita kuvia katselee, niin eipä ihmettele ollenkaan, että asunto niin nopeasti uuden omistajan löysi <3

  VastaaPoista
 13. Onnea kovasti ja en yhtään ihmettele,että meni noin nopsaa kaupaksi. Teillä kiva urakka edessäpäin ja kiva seurata teidän remonttia. Takataskussa paljon kivoja muistoja ja uudet haasteet odottaa. Tsemppiä remonttiin <3

  VastaaPoista
 14. Iso kiitos kaikille onnitteluista! Vaikka mieli on haikea, on se samalla tietysti helpottunut <3. Suurin kiitos tästä kuuluu Bo:lle, joka on hoitanut myyntiä todella ammattimaisesti ja suurella sydämellä.

  Nyt kohti uusia haasteita, joita tällä hetkellä tuntuu todentotta riittävän. Vastoinkäymisiä on tullut vastaan uuden kodin remontoinnissa, mutta niiden määrä ja laajuus on vielä hyvin epäselvää. Päivä kerrallaan tästä eteenpäin... :)

  VastaaPoista
 15. Onnea! Onnekas ostaja saa ihanan kodin!

  VastaaPoista
 16. Aika nopeaa toimintaa oli! Varmasti helpotus! Mielenkiintoista seurata blogiasi ja teidän elämänmuutosta. Ihmisillä on niin erilaisia haaveita. Oma haaveeni oli pitkään loftikodin löytäminen. Nyt tuntuu, että tehdastilan muuntamismahdollisuudet ovat niin rajattomat kuin vain kerrostalossa ikinä voi olla. Aivan kuin asuisi omakotitalossa kerrostalossa... Ehkä tavanomaisempaan(?) asumismuotoon vaihtamisessa kiehtoivat teitä juuri eteen tulevat haasteet ja tilan omaksi tekemisen tuoma jännitys? Ehkä olisi ollut kiva lukea jotain omiin asumiskokemuksiinne liittyvää kirjoittelua aiheesta tyyliin loftin hyvistä ja huonoista puolista? Toisaalta ymmärrän, jos aiheen käsittely ei enää liiemmin kiinnosta, ajatukset ovat varmaan täysin uudenlaisissa haasteissa ja ratkaisuja odottavissa remonttipuuhissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä nopeaa ja tyylikästä kaikinpuolin :)

   Tuo on kyllä hyvä idea. Voisinkin laittaa mietintämyssyyn tällaisen postauksen tekemisen. Loft -asunnossa on todella paljon hyviä puolia. Mutta näin 10-vuotiaan pojan äitinä haluan ajatella aikaa jo pari vuotta eteenpäinkin. Oletan hänen haluavan silloin jo huoneen, jossa olisi ovi.... Loft -asunnossa kun kaikki ovat avointa tilaa, eikä meillä täällä ole tilaa, jonka voisi sulkea. Teini-ikäinen lapsi tulee kuitenkin todennäköisesti kaipaamaan myös enemmän omaa rauhaa kuin nyt on ollut tarvetta. Kiitos vinkistä ja ideasta! Ehdottomasti siis toteuttamisen arvoinen :)

   Poista
 17. Onnea!! Koti saa varmasti hyvät asukkaat. :-) Hykertävää kun niin muistaa vielä tuoreeltaan nuo fiilikset.. Mutta saatte vielä viettää joulunkin siellä, aika kivaa. Mutta pakkaaminen - voi rähmä mikä homma. Tsemppiä siihen, aloittakaa ajoissa! :-)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets