Top Message

www.oblik.fi

LASTENHUONE ENNEN MUUTOSTA

Viikonlopun aikana saimme purettua kaappeja alakerran makuuhuoneesta, johon tulee sijoittumaan kymmenvuotiaamme oma valtakunta. Seinistä on vielä vähän tapettia irroittamatta, mutta valtaosa ollaan saatu jo puhtaaksi. Neljä kerrosta tapettia oli aikamoinen homma. Etenkin kun lastulevyjä ja cyproc -levyjä ei oltu lainkaan pohjamaalattu. Suoraan vaan siihen päälle ja aina uutta kerrosta edellisen jälkeen. Huh! Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa jo näyttämään siltä, että olemme tapettien kanssa voiton puolella (vaikka näissä alla olevissa kuvissa niin ei kuitenkaan ihan vielä ole). Ikkunaseinä oli tapetoitu päällimmäiseksi suht vaalealla ja kaksi muuta seinää tummalla violettiin taittavalla yksivärisellä tapetilla. Alta paljastui numerotapettia, vaaleansinistä kuviotapettia ja vielä raita-tapettia.Alkuperäiset kiinteät kaapit purettiin oikeastaan vain ja ainoastaan siksi, että saamme yhden ehjän seinän lisää huoneeseen. Tarkoitus on rakentaa juniorille sänkyratkaisu, joka sitten pitää sisällään säilytystilaa vaatteille ja muille tarpeille. Nykyisestä lastenhuoneesta mukaan lähtee Lundian vaaleanvihreä Classic -hylly, pinnatuoli ja itsetehty maalipöytä. 

Seinien värisävyt ja tapetti on nyt valittu. Yhtä seinää lukuunottamatta kaikki seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan. Tapetiksi valitsimme yhdessä juniorin kanssa eläinaiheisen valokuvatapetin, josta sitten kuvia varmasti tulossa kun saamme sen paikoilleen. Lisäksi paneelikatto huutaa ylleen uutta valkoista maalipintaa. 

Toiveena on saada seinien pohjatyöt ja katon maalaus valmiiksi tämän viikon aika. Mahdollisesti aikatauluista riippuen myös tuo tapetti seinään. Mutta sen suhteen en nyt vielä olisi kovin optimistinen. :D

Sellainen on siis uuden kodin lastenhuone ennen muutosta. Toivottavasti saamme tilan ilmettä raikastettua uusilla pintamateriaaleilla. Lattia menee vaihtoon samalla kun muutkin alakerran lattiat. Niiden aika ei kuitenkaan ole ihan vielä... 

Mukavaa maanantaita!
Jutta

Pahoittelut muuten jälleen puhelinkuvista... Mutta kaiken tämän keskellä ei aina muista kantaa sitä kameraa mukana...
- -

Tranlaste: New home / renovation. This room will be our kidsroom. These pics are before new materials. So much work (too much old wallpaper :D), but I want to believe that everything is worth it!


 1. Hauskaa! Tai siis ei varmaan tuo kaikki työ ole niin hauskaa, mutta täällä ruudun toisella puolella on kiva seurata edistystä :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Joo ei tää ehkä ihan huvittelusta käy. Mutta jollakin hullulla tapaa tästäkin nauttii. Älä kysy miksi! :D

   Poista
 2. Huh mikä urakka, trempit sinne! Tuntuu että itsellä on kaikki puhti totaalisesti poissa, eikä mitään saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä jaksaa ihmeen voimalla painaa eteenpäin. Onneksi kohta on lomamatka tiedossa, joten ehkä sekin antaa puhtia näihin viikkoihin ennen sitä. Ehtii lomailla sitten kunnolla auringon alla :) Tsemppiä sinne näinä pimeinä päivinä. Kyllä se into ja puhti taas viimeistään keväällä palaa kun aurinko alkaa taas näyttäytymään :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets