Top Message

www.oblik.fi

UUSI ILME HEINÄSSÄ HEILUVASSA -BLOGILLE

Uusia bannereita, logoja ja värikarttoja on tullut tehtyä viimeaikoina useammallekin blogille. Viikonloppuna on asennettu uudet elementit Heinässä Heiluvassa -blogiin ja siitä tulikin ihan todella kaunis.


Lauran koti on skandinaavisella tyylillä sisustettu ja kodin väripaletti koottiinkin pohjaksi blogin uudelle ilmeelle. Selkeä ulkoasu oli Lauran ensisijainen toive ja samalla kun uudistettiin värejä ja bannereita, uudistettiin sivujen kokonaisilmettä enemmänkin. Sivupalkki siivottiin ja sinne asennettiin WELCOME -kuvake, joka kertoo jo heti blogiin tultaessa millaisesta kodista tätä blogia kirjoitellaan. Sosiaalisen median painikkeet laitettiin niinikään uuteen uskoon ja nyt kaikki sointuvat lempeästi yhteen.

Tällä kertaa emme kuitenkaan selvinneet ilman kommelluksia. Alkuperäisessä bannerissa H-kirjainten ympärillä oli kaksi soikiota ja teksti oli sijoitettu niiden ympärille. Melko nopeasti saimmekin kommenttia sen yhteneväisyydestä erään toisen blogin banneriin. Nämä kommentit auttoivat myös meitä katsomaan tuota eri silmin. Itse olimme varmasti katsoneet enemmän kokonaisuutta värejä ja fontteja myöden, joten yhteneväisyys ei tuntunut liian ilmeiseltä. Päätimme kuitenkin poistaa soikiot ja siirtää tekstin sijoittelua näiden kommenttien vuoksi. Kopiointia ei ollut tarkoitus missään nimessä harrastaa, ja itseasiassa ulkopuoliset kommentoijat eivät pitäneet tätä liian samanlaisena kun asiasta kysyimme. Yhtä kaikki, nyt kaikki ovat varmasti tyytyväisiä ja anteeksikin on pyydetty. Loppu hyvin kaikki hyvin :)

Jos Lauran blogi ei vielä ole tuttu, suosittelen lämmöllä siihen tutustumaan. Sopivasti rentoutta selkeälinjaisessa sisustuksessa. Tykkään!

Mitä sinä pidät tästä uudistuneesta ilmeestä?

Jutta

--

Translate: My work / New visual identity to Heinässä Heiluvassa -blog.

 1. Tosi raikas ja ihanan bannerin sait tehtyä Lauralle <3

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin ihania, tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Vielä tosin harjoitteluasteella olen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ulkoasu on mieleinen. Tuntui olevan myös Lauralle itselleen. Ja sehän on parasta :) Kiitos kommentistasi!

   Poista

 

Newsletter

Widgets