Top Message

www.oblik.fi

UUSI BLOGIKOTI

Siinä ne omat kasvot hymyilevät muiden loistavien bloggareiden keskellä. On meitä aikamoinen sakki valittu! Ja sanalla aikamoinen tarkoitan todella monipuolista ja taitavaa porukkaa. Niin. Me ollaan Styleroomin uudet bloggaajat!


Jo keväällä tuntui siltä, että nyt olisi hyvä hetki jollekin uudelle. Jollekin erilaiselle ja hitsin jännittävälle. Sitten tuli haku. Aika moni oli hakenut - ja kymmenen meistä sitten valittiin. Hieno asia on se, että joukkoon haluttiin mukaan keskenään erilaisia blogeja ja koteja. Näin myös pystymme jakamaan inspiraatiota ja ideoita tyyliltään toisistaan poikkeaville sisustajille. Se on ihan parasta! 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olen irtisanonut itseni Indiedays -blogiportaalista alkuviikolla ja palkit tulevat poistumaan lähiaikoina. Virallisesti Styleroomin alle muutan lokakuun alusta alkaen. 

Mikä muuttuu, kun ajattelen sinua... Ei oikeastaan juuri mikään. Tuotan edelleen samaa sisältöä ja juuri sen verran kuin kulloinkin parhaalta tuntuu. Osoitteeni pysyy samana, joten mitään uudistuksia ei tule myöskään osoitepalkkiin. 

Mutta! Kun ajattelen itseäni... Saan valtavan hyvän verkoston ympärilleni, joka kattaa nämä upeat bloggarikollegat ja lisäksi läheisen yhteyden ja sparrausavun A-lehtien puolelta. Uskon oppivani paljon uutta ja saavani entisestään virtaa tämänhetkiseen flow -tilaan. Juuri nyt tuntuu siltä, että tämä blogimuutto tekee äärettömän hyvää! On hienoa olla tässä porukassa mukana. 

Mikä on Styleroom? StyleRoom on sisustusyhteisö, jossa kuka tahansa voi jakaa omia sisustuskuviaan. Yhteisö on lähtöisin Ruotsista ja on siellä noussut merkittäväksi sisustusfoorumiksi - samaan pyritään myös täällä Suomessa. Blogijoukkoa on tarkoitus kasvattaa myöhemmin 30 bloggaajaan ja StyleRoomin tavoite on saada yhteisöön monipuolinen valikoima Suomen parhaimpia sisustusblogeja. StyleRoom on osa A-lehdet OY:tä, joka on yksi Suomen suurimmista mediataloista. 

Ja keitä meitä siellä sitten on mukana? Suosittelen ottamaan tässä vaiheessa käteen kahvikupposen ja istahtamaan hetkeksi. Luvassa on listantäydeltä sisustusinspiraatiota ja erilaisia koteja. Olen todella otettu, että pääsin mukaan tähän huikeaan joukkoon. Lue siis kaikkien mukana olevien lyhyet esittelyt ja koko uutinen tästä. Ja edelleenhän remmissä jatkavat nämä vanhat tutut: Hunajaista, Diagnoosi Sisustusmania, Vihreä talo, Tarja´s Snowland.

Inspiroiva syksy siis tulossa! 
Jutta

Kiitos isosti Indiedaysin porukalle! Portaalissa sinänsä ei varmasti ollut vikaa, 
tunnen kuitenkin itse kuuluvani enemmän tänne <3.

 1. Onnea <3 Upea joukko tosiaan, olet niin paikkasi ansainnut <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnea kauheasti ja olet tosiaan paikkansa ansainnut :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen blogikotiin!! Pitää varmaan itsekin tuo Styleroom ottaa viimein haltuun, kun ei ole kaikkiin kanaviin aika aiemmin riittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy sanoa, että se on ollut itselläkin vähän hunningolla ja vaatii aikansa, ennen kuin opin sitä edes käyttämään. Toimii hienosti "pinterestin kaltaisena" inspiraatiopaikkana. Ja kivaa on se, että tyylejä on siellä paljon. Ihan tavallisia koteja, joista saa poimittua hyviä vinkkejä ja ideoita :)

   Poista
 4. Onnea uudesta blogikodista! :-)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen blogikotiin, olet paikkasi ansainnut!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että sinäkin olet mukana! <3 On ilo päästä bloggaamaan näin taitavaan porukkaan ja mikä parasta - kasassa on joukko mitä mahtavimpia naisia, vaikka en ole teitä ihan kaikki kasvokkain kohdannut. Toivottavasti pian tavataan! Mulla valitettavasti jää se 2.10. tapaaminen välistä. Välimatka ja pienet lapset you know. Harmittaa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, on niin mahtavaa päästä joukkoon mukaan! Toivottavasti tosiaan pian tavataan. Itselläni jäi tuo ensimmäinen tapaaminen välistä, mutta gaalaan koitan ehtiä. Ehkä nähdään sitten ensi kerralla :)

   Poista
 7. Voi Jutta, puit niin hyvin sanoiksi tuon! Täällä ollaan myös ihan superinnoissaan uuteen portaaliin siirtymisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa päästä kirjoittamaan sun virtuaalinaapurissa :)) Tuletko muuten 2.10?

   Poista
 8. Onnea Jutta ihan hurjasti <3 Ja hienoa, jos vielä pystyt olemaan mukana myös Åblogeissakin;)
  Niin mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo joukkonne, että taitaa mennä ilta teitä tutkaillessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai olen! Ei mua sieltä pois saa ;)) Tutkiessa menee varmasti tovi, on meinaan yksi toisensa jälkeen mukavampia sivustoja :)

   Poista
 9. Paljon onnea! Ideoitasi on kiva seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla :) Ja samat jutut jatkuvat edelleen :)

   Poista
 10. Mistä tuo teidän keittiön työtaso on hankittu?? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Kvikin mallistosta, kuten koko muukin keittiö :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Jee, olen todella innoissani että te kuljette mukanani uuteen blogikotiin. Toivottavasti kasvanut bloggausinto näkyy myöskin lukijoille :) Kiitos onnitteluista!

   Poista

 

Newsletter

Widgets