Top Message

www.oblik.fi

MYYDÄÄN KOTI

Se on nyt julkaistu. Myynti-ilmoitus kodistamme. Vaikka sanoin alkuun, ettei haikeutta ole lainkaan - täytyy vetää hieman sanoja takaisin. Etsin kuvia kodistamme ja talosta, ja sitten se iski. Haikeus. Tämä on ollut ihana koti meille. Mutta nyt on aika antaa jollekin toiselle mahdollisuus nauttia tästä miljööstä ja kodista. Toivottavasti uudet asukkaamme nauttivat täälläolosta yhtä paljon kuin mekin.Kaikki tiedot asunnosta ja lisäkuvia pääset katsomaan tästä Jokakodin ilmoituksesta, klik. Ilmoitusta ja tätä tekstiä saa myös vapaasti jakaa. Toivotaan, että kotimme löytää uudet asukkaat nopeasti. Lisäilemme varmasti vielä pari kuvaa ilmoitukseen alkuviikon aikana kunhan saamme vaihdettua kylpyhuoneeseen pari lamppua, jotka "aavistuksen" hankaloittivat kuvausta ;)

Haikein, mutta onnellisin mielin eteenpäin <3
Jutta

 1. Tässä olisi kyllä meille niin upea koti , jos asuttaisiin siellä huudeilla.
  Onnea myyntiin. Ja taatusti menee kaupan ja nopeaan. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, harmi ettei asuntoa saa pakettiin ja muualle Suomeen kuljetettua ;) Ja kiitos tsempeistä, toivotaan ettei tässä turhan kauaa kahden asunnon loukussa asuta :)

   Poista
 2. Kaunis valoisa koti, uskon että saatte nopsaa myytyä. Hauska tuo teidän sohva/divaani systeemi...eka kertaa tämän bongasin kodistanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Aaaa, se on itseasiassa DIY -projektimme reilun vuoden takaa. Ja on äärettömän harmi, ettei se mahdu uuden kodin olohuoneeseemme. Massiivinen kun on...

   Poista
 3. En tajua, miten pystytte tästä ihanuudesta luopumaan. Mutta tuleehan siitä seuraavastakin upea, joten katse eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa. Näin se on nähtävä. Paljosta luovumme, mutta toivotaan että saamme jotakin vieläkin herkullisempaa tilalle :)

   Poista
 4. Heippa! Niin mielelläni sen pohjakuvankin haluaisin nähdä myynti-ilmoituksessa. Nyt jää koko asunnon potentiaali ja mittasuhteet hahmoittamatta kauniista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vastaan sinulle tässä välissä pikaisesti, että olen koittanut ladata pohjakuvaa jokakoti -sivustolle, mutta se on väliaikaisesti jumissa (ilmoituksen muokkaustoiminnot). Se ollaan kyllä lisäämässä tietoihin, tottakai! Kiitos kuitenkin nopeasta reagoinnista asiaan! :)

   Poista
  2. Jokakodin IT -tuki on nyt lisännyt pohjapiirroksen sivuille :)

   Poista
 5. Tää teidän koti on NIIN ihana, tosin uusikin varmasti tulee olemaan :) Jos vaan mies suostuisi teidän huudeille muttamaan, niin varmasti tarjottaisiin tästä :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin kaunis ja rakas. Mutta nyt on sellainen kutina, että siitäkin huolimatta uutta kohti <3

   Poista
 7. Siitä joku saa aivan mielettömän kodin itselleen. Onnea myyntiin ja tuleviin suunnitelmiin!

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Ihana koti kyllä teillä! Itsekin ajoittain haaveilen tuosta verkatehtaasta (samoilla seuduilla kun asustelen perheeni kanssa), mutta en vain kykene omasta pihasta luopumaan. :)
  Tuli vain sellainen mieleen, että olisiko myynnin kannalta fiksua mainita, että asunnossanne on ollut vesivahinko? Onhan se asiallisesti tietysti hoidettu ja sen johdosta on uusi upea keittiö, mutta itselleni ainakin tulisi "hieman huijattu" olo, jos kuulisin siitä vasta paikan päällä. Ihmisethän ovat näissä nykyään niin kovin tarkkoja.

  Onnea myyntiin! Ja innolla odotan, millaiseksi uuden kodin remontoitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki paperit löytyvät asiasta kyllä. Ja ihan suoraan sen johdosta emme tosiaan uutta keittiötä saaneet tai koko asunnon lattiaa. Ne me halusimme uusia samalla itse - omalla kustannuksellamme. Asia ei ole niin yksiselitteinen kuin yksi lause antaisi ymmärtää, joten tästä syystä päätimme, että asuntoa katsomaan tulevat saavat kaikista parhaimman tiedon myös asiasta suoraan kasvotusten kertomalla ja keskustelemalla. Tapoja on monia, mutta itse päädyimme tähän. :)

   Ja kiitos tsempistä, sitä tässä markkinassa tarvitaan :)

   Poista
 9. No kyllä on super ihana koti. Onnea myyntiin, ihan varmasti ostaja löytyy pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä ihana. Mutta niin on kyllä uusikin, joten jostain oli luovuttava, jotta uutta sai tilalle :)

   Poista
 10. Ihana koti:) jos Turkuun muutto olisi ajankohtainen, tulisin pikimiten tsekkaamaan asunnon. Haaveilen mustasta keittiöstä, joten mistä ootte keittiön ostaneet,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo sen se kyllä vaatisi että suunta olisi tänne päin Suomea :) Keittiö on Kvikin mallistosta (Kvik Tintå) ja ollaan oltu siihen kyllä todella tyytyväisiä!

   Poista
 11. Tosi kivat kuvat! Kyllä mä olisin melko valmis teille muuttamaan ;)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets