Top Message

www.oblik.fi

SUUNNITTELUPÄIVÄ

Tämän sunnuntain olen viettänyt tiiviisti suunnitteluprojektien ympärillä. Työpöydällä on tällä hetkellä yksi toisensa jälkeen mielenkiintoisempia juttuja, joissa saan olla mukana. Ensi viikolla Turun Kirja- ja tiedemessuilla nähdään osasto, jonka visuaalisesta ilmestä olen ollut vastuussa. Samaisella osastolla nähdään myös kierrätyshengessä suunnittelemani pöytä, jonka luokkakaverini on menestyneesti valmistanut ideoideni pohjalta. Lisäksi olen tällä viikolla saanut maaliin kahden eri blogin logosuunnitelmat ja lähettänyt versiot tänään viimeiselle hyväksyttämiskierrokselle. 
Ensi viikolla onkin sitten taas uudet tuulet ja huominen on pyhitetty ideointipäiväksi. Se tarkoittaa sitä, että päivän tärkeimmät tarvikkeet on ehdottomasti kahvikuppi, kirjoitusalusta, kynä ja paperia (enkö muuten  löytänytkin tyylikkään kirjoitusalustan Habitaresta LifeSaverin osastolta!). Täytyy kyllä sanoa, etten ikimaailmassa olisi uskonut olevani tällaisessa tilanteessa tänä syksynä. Olen äärettömän kiitollinen kaikista näistä mahdollisuuksista, joita olen saanut ja projekteista joissa olen saanut olla mukana. Toivottavasti niitä tulee tulevaisuudessa vielä paljon lisää.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!
Jutta

- -

Translate: This week has been so inspiring. I´m thankful all of these opportunities that I have been given this autumn.

 1. Olen todella onnellinen sun puolesta, että pääset tekemään sitä mistä eniten nautit - ja olet vielä erityisen taitava siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, kiitos <3. Vielä olen joka kerta yhtä hämmentynyt kun saan yhteydenottoja - kysyn lähes aina ääneen; oikeasti minäkö? :D Tämä on kyllä valtavan hieno tie kulkea :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta ja just siltä mikä sopii sulle <3 Uskomattoman hienoihin projekteihin olet päässyt mukaan! Ansaitset kaiken onnen <3

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets