Top Message

www.oblik.fi

LUNDIA SYSTEM 123 / LASTENHUONE

Lastenhuoneen muutos on takana ja on aika palata siihen, mikä inspiroi tilassa käytettyjen värien valintaan. Jo tässä aiemmassa sunnittelupostauksessa kerroin, kuinka sain käsiini Lundia System -laatikoissa käytetyt värisävyt, ja joiden mukaan koko tilan harmonia lähti rakentumaan.


Suurin laatikko on väriltään harmaa, ja tätä sävyä emme suoraan huoneessa käyttäneet. Pelkäsin alkuun tuon olevan liian tumma, vaikka olisi saattanut toimia tuokin sävy loistavasti seinissä. Sensijaan vaaleanvihreä ja sininen on juurikin ne värit, joilla maalattiin kalusteet huoneessa. Tykkään niin näiden kombinaatiosta! Näitä säilytyslaatikoita olen ihastellut jo aiemminkin moneen otteeseen, mutta tässä vaiheessa ne luonnollisesti meille sitten lopulta tulivat. 

Mitä laatikoissa sitten voi oikeasti säilyttää? Koristeeksi näitä ei kannata hankkia, ja ylipäänsä liputan sen puolesta että tavaroilla on aina jokin käyttötarkoitus. Lastenhuoneessa laatikot toimivat meillä juuri sopivana pientavaroiden säilytyspaikkana. Suurimpaan laatikkoon mahtuu hyvin pinoon Aku Ankan taskarit ja muut nuortenkirjat. Suurin laatikko onkin ollut meillä sängyn vierellä alusta alkaen kovimmassa käytössä. Tämä kun toimii samalla pienenä laskutasona öisin. Keskimmäisen kokoisessa vaaleanvihreässä laatikossa kymmenvuotiaamme pitää viivottimia ja kyniä, jotta kaikki nämä kouluvälineet saa helposti nostettua pois pöydältä palloa potkiessa maalipöytään. Pienin taas soveltuu pienten johtojen ja puhelintarvikkeiden säilytykseen mainiosti. Sanoisin, että nämä laatikot olivat kaikenkaikkiaan piste ii:n päälle koko huoneessa.

Koska meistä oli Lundian kanssa mielettömän hauskaa, että lastenhuoneen muutos lähti käyntiin juuri näiden laatikoiden innoittamana, päätimme järjestää myös teille jotakin huikeaa! Tulossa on siis stailauskilpailu Instagramin puolella, jossa palkintona on tämä käytännöllinen Lundia System 123 laatikkosetti. Kerron tästä varmasti vielä lisää ensi viikon aikana, mutta nyt jo kannattaa aloittaa valmistautuminen a)tulemalla mukaan IG puolelle seuraamaan meitä @projektiverkaranta ja @lundiafi b)kaivamalla esiin ne kotona olevat Lundian kalusteet tai muut pientuotteet. Mikäli niitä ei löydy, ei hätää - voit käydä kuvaamassa ja stailaamassa vaikka naapurisi Lundian tai vaihtoehtoisesti kuvata paikan, johon Lundian sijoittaisit. Vaihtoehtoja kyllä löytyy :).

Tätä siis tulossa myöhemmin tässä kuussa. Nyt oikein mukavaa sunnuntaita!
Jutta

 1. Upeat sävyt ja sinä se kyllä osaat tehdä pienistä yksityiskohdista kauniin kokonaisuuden <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kivaa sunnuntaita!! :)

   Poista
  2. Ihana S, kiitos <3. Ja mukavaa alkanutta uutta viikkoa myöskin sinulle :)

   Poista
 2. Ihan mahtavaa! Onnea huikeasta yhteistyöstä. Jään innolla odottamaan. Mulle tulee AINA teidän lastenhuone mieleen, kun nään nämä laatikot. Erittäin onnistunut muutos siis! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. Satuinpa huomaamaan, että sinunkin olisi pitänyt olla pe Kulosaaressa. ;) Kiva, että sinäkin olet mukana.

   Poista
  2. Kiitos paljon :) Ja hei - aika hauskaa, että mieleen tulee tämä meidän tila.

   Ai vitsit, mahtavaa! Jään innolla odottamaan uutta tapahtumaa, jospa silloin pääsisin minäkin paikalle näkemään teitä muita ;)

   Poista
 3. Nää laatikot on ihania ja monikäyttöisiä! Hinta vain kirpaisee liikaa, joten ois hienoa voittaa nämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja on totta tuokin, ettei ihan edullisemmasta päästä nämä ole. Kannattaa siis todella pysyä kuulolla loppuviikolla/ensi viikon alussa ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets