Top Message

www.oblik.fi

MUUTO GROOVE - MARMORIRAKKAUTTA


Voiko olla kauniimpaa käyttöesinettä kuin tämä? En usko. Sain jo aikaa sitten ihanan yllätyksen, joka sisälsi marmorisen pannunalusen. Niin nätti, että näyttää yksinäänkin keittiössä huikean hyvälle. Muuton yksinkertainen Groove -alunen on painava kuin mikä, mutta palvelee tarkoituksessaan loistavasti. Mietin, että tämähän toimisi myös olohuoneen sohvapöydälle tuikkujen alle tai vaikkapa yöpöydälle pieniä koruja varten aluseksi. Käyttötarkoituksia ja paikkojahan löytyy.


Voiko käyttöesineisiin rakastua?

Jutta
ps. Kiitos ihana Anne tästä yllätyksestä - I´m in love <3

 1. Ihana kyllä, niinkuin kaikki käyttöesineet kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain. Kauniilla arkiesineillä saa kyllä iloa päiviin. :)

   Poista
 2. Upea ja varmasti myös monikäyttöinen. En tiedä, miksi en ole aiemmin ymmärtänyt liittyä blogisi lukijaksi, vaikka usein täällä vieraillutkin. Nyt se virhe on korjattu :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan sitä! Ja hei - mahtavaa että asia on korjattu. Eli tervetuloa näin virallisestikin joukkoon mukaan :) Pitääkin tarkistaa sama täällä päässä, nimittäin käyn kyllä myös vastavierailuilla, mutta nyt tuli oikein mieleen, olenko koskaan varsinaisesti liittynyt lukijajoukkoon. Oikein kivaa päivää myös sinne! :)

   Poista
 3. Meinasin väsätä tuosta alusesta kellon, mutta juuri tuo paino koitui esteeksi, ei ainakaan seinällä onnistu roikuttaa...mutta ehkä hyllyllä :) Hieno on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyllä saattaisi tosiaan jossain kannakkeella onnistua, mutta seinälle varmastikin turhan painava. Vaikka kaunis olisikin :)

   Poista
 4. Marmori on monikäyttöinen materiaali ja niin ajaton!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Aivan varmasti tykkäsin. Kiitos vielä teidän tiimille <3

   Poista
 6. Upea, ja kyllä voi rakastua! <3 ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno! :) Mistä nuo korkkiset lasinaluset on?

  T. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, niin minustakin :) Nämä aluset on Ikeasta. Neljän setissä myytiin ja muistaakseni euron-parin hintaan per setti :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets