Top Message

www.oblik.fi

TASKU

Joskus vain ne pienet yksityiskohdat ovat parhaita (tai ehkä jopa ihan aina). Puuhailen lastenhuoneen yksityiskohtien parissa ja en malttaisi odottaa sen valmistumista. Vielä muutama päivä ennen kuin juniori palaa kesälomareissultaan kotiin. Siihen saakka - viilaan näitä kuin viimeistä päivää. Toivottavasti huoneen muutos on onnistunut kaikinpuolin myös asujan itsensä mielestä. 


Ja koska lapseni on onnistuneesti löytänyt myös blogini netin ihmeellisestä maailmasta ja silloin tällöin käy täällä vilkuilemassa, niin en voi millään pilata yllätystä paljastamalla valmiita kuvia huoneesta ennen kuin hän on itse sen nähnyt. Joten malttakaahan vielä... ;) Tulossa on aivan varmasti  toivotut ohjeet DIY -liukuovien tekoon ja koko muutos monien postausten ja kuvien muodossa. Tästä tulee niin minun lempihuoneeni kodissamme!!!

Aurinkoa keskiviikkoosi,
Jutta

 1. Hei lupaavalta näyttää. :) Innolla odotan uusia kuvia. Meillä eskarilaisen huone vielä vaiheessa, mutta viimeistään koululaiselle sitten kunnon huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, eli teillä alkaa sitten ensi vuonna suunnittelupuuhat, mahtavaa! Se on aina se paras osa. Onnea tsemppiä esikouluun :)

   Poista
 2. Onpas vain ihana. Huoneesta tulee kyllä niin hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee kyllä, olen ihan täpinöissäni itsekin :)

   Poista
 3. Ihania juttuja täällä blogissasi :) Ja hieno tasku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Pienet jutut tekee kyllä kodin asutun näköiseksi. Nimimerkillä valtava yksityiskohtien rakastaja ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets