Top Message

www.oblik.fi

JÄLKIRUOKARAVINTOLA TURUSSA

Oletteko jo kuulleet jälkiruokaravintolasta nimeltä Pink Vanilla Desserts? Jos ette, on korkea aika tutustua. Ensimmäisen kerran itse vierailin tuossa herkkusuiden paratiisissa jo viime kesänä Uudessakaupungissa - ihastuttava pieni kahvilan ja leipomon väliin asettuna konsepti. Oli helppo uskoa, että tänne tultiin kauempaakin maistamaan ja tilaamaan suussasulavia leivoksia ja kakkuja. 


Ja nyt se on myös täällä meillä Turussa. Kiljahdin ihan onnesta kun luin uutisen ensimmäisen kerran. Mahtavaa, torin kulmalle ydinkeskustaan saatiin makujen paratiisi. PVD ei siis ole vain kahvila, eikä se ole vain leipomo. Se on jälkiruokaravintola. Sen tavoitteena on luoda kävijälle elämys, joka ei ole vain tiskistä valittu sopiva pulla ja kahvi vaan makujen matka, jonka muistat vielä pitkään. Ja tämä tavoite täyttyi ainakin itselläni. Muistan edelleen suussani sen maailman herkullisimman suklaakakun maun, jota meille tarjoiltiin. 

PVD sijaitsee kahdessa tasossa Wiklundin vieressä ja on vahvasti amerikkalaisiin makuihin erikoistunut ravintola. Valikoimiin kuuluu kauniita kakkuja ja leivoksia. Mutta saa täältä myös suolaista. Bagelit suoraan uunista ja lauantai-aamuisin amerikkalainen aamiaistarjoilu. Huom! Mikäli olet tulossa lauantaina aamiaiselle, kannattaa tulla ajoissa - paikat täyttyvät nopeasti avautumisen jälkeen, vaikka asiakaspaikkoja onkin noin viitisenkymmentä.

Vierailimme Åblogien naisten kanssa tässä vaaleanpunaisessa unelmassa pari viikkoa sitten ja pääsimme myös itse testaamaan kuppikakkujen koristelua. Todella hauskaa puuhaa muuten, ja erityisesti tällaisella naisporukalla. Ihan ei omat tekeleet vastanneet ammattilaisten vaatimuksia, mutta juniorille näytti menevän kiljuen läpi kun toin nämä kotiin tapahtuman jälkeen. Ei olisi kuulema ikinä uskonut minun itse näitä koristelleen ;). Se kertoo jo jotakin taidoistani :D

Suosittelen lämpimästi käymistä tässä kaupungin herkullisimmassa jälkiruokaravintolassa. Ja jos sinulta uupuu vaikka paikka Baby Showereille tai lasten synttäreille - tätä kannattaa harkita ehdottomasti vaihtoehdoksi. 

Iso kiitos vielä aurinkoiselle Odettalle tästä ikimuistoisesta päivästä, 
tulen ehdottomasti uudelleen!
Jutta

 1. Ihana, ihana postaus ja niin kauniit kuvat :). Me mennään lauantaina taas herkuttelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, te pääsette jälleen. Ja hei - kun seuraavaksi tulette, call me!!! ;)

   Poista
 2. Tästä ei voi muuta sanoa kuin todella herkullisen näköinen paikka, ja ihan must kun seuraavan kerran Turkuun matkaamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todella herkullinen olikin, niin visuaalisesti kuin makuelämyksienkin kautta. Suosittelen lämmöllä :)

   Poista
 3. Sinulla on aivan ihania kuvia tässä!! Tosi herkullisia! Oli kyllä huippu paikka ja kiva nähdä sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri. Oli tosiaan ihana nähdä taas pitkästä aikaa ja paikka oli kyllä huippu!

   Poista

 

Newsletter

Widgets