Top Message

www.oblik.fi

UUTTA OLOHUONEESSA

Olohuoneeseen on etsitty pöytää jo yli vuoden verran. Viime kesästä saakka hankintalistalla onkin ollut Muuton Around -pöytä. Joka tosin ensialkuun oli toiveissa mustan värisenä. Tällä viikolla alkoikin maanantaina sitten Sisustuksen Koodin ale ja kappas - yksi myymäläkappale tammisesta Around -pöydästä oli huippuhyvässä alennuksessa. Ei tarvinnut kahtaa kertaa miettiä kun sähköposti jo lähtikin Koodiin ja pöytä saatiin haettua heti juhannuksen jälkeen kotiin. 

Tällä viikolla olen pessyt ja siivonnut olohuonetta muutoinkin ja piste iin päälle noudettiin postista tänään. Pieniä muutoksia järjestykseen, uusi pöytä paikoilleen ja ainutkertaisen kaunis  Väre -tyyny nojatuolille. Se on siinä. Uusi olohuoneen ilme on kesäisen raikas ja selkeä.  


Tyynyn nahka tuntuu käsiin pehmeältä ja taustapuolen villa lämpimältä. Vaikka tyyny onkin yksivärinen, ei se ole lainkaan tylsä tai huomaamaton. Päinvastoin! Tällä hetkellä tuntuu, että tuo valkoinen kaunokainen on koko olohuoneemme kruunu. Vanhan nojatuolin päälle se sopii kuin olisi siinä aina ollut. Pidän kontrastista, jonka tyyny ja tuoli keskenään luovat. 50 -vuotias tuolivanhus pitää sylissään tulevaisuuden klassikkoa.  

Moderni päällinen on suunniteltu ja myös ommeltu Suomessa. Täysin kotimainen tuote kestää aikaa materiaalivalintojen ja ulkomuotonsa vuoksi varmasti pitkään. Kuvailisin sitä ennenkaikkea ajattomaksi ja klassiseksi. 


Väre -tyynyn takaa löytyy nuori suomalainen muotoilualan yritys nimeltä Miiko Design. Miiko-tuoteperhe on syntynyt intohimosta käsillä tekemiseen ja uuden luomiseen. Mallisto on rakkaudella suunniteltu ja huolella valmistettu. Miiko lupaa, että näiden tuotteiden kanssa haluat elää pitkään. Tähän on helppo uskoa ja luottaa. Olenhan saanut sen nyt käsin koskea ja tuntea.

Kaunista lauantain iltaa sinulle,
Jutta

Tutustu tähän yritykseen ja klassisiin tuotteisiin lisää täältä.
Tulossa on vielä muitakin ihanuuksia samalta suunnittelijalta. Myös jotakin, jota sinä voit voittaa itsellesi!

Väre -tyyny saatu blogiyhteistyönä.

 1. Love it!! Mä just kuvailin samaa kohdetta ;)))! aivan ihana tyyny!

  VastaaPoista
 2. Upea tyyny! Kun on taitoa, saa kylmästäkin materiaalista lämpimän näköisen jopa valkoisena!
  Ja tuo teidän olohuoneenne värimaailma hivelee silmää - pöytä sopii siihen kuin nakutettu. Ja minusta juuri tuon värisenä - se tuo myös lämpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että kaikki nahka ei näytä kovin lämpimältä. Etenkään valkoisena. Tämä näyttää ja tuntuu :)

   Ja pöydän väriin olen itsekin tyytyväinen. Onneksi se aikanaan jäi hankkimatta mustana. Jo alkukeväästä mieli muuttui ja olen vain odottanut että pystyn tekemään päätöksen. Tämä alennus vauhditti päätöksen tekemistä aikalailla ;)

   Poista
 3. Ihastuttava tyyny <3
  Mukavaa lauantaita.

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit ja kokonaisuus! :) saako kysyä mikä matto teille on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hipsuloinen :)

   Matto on Linie Design mallistoa, Asko Mixed. Sisustuksen Koodista tämäkin hankittu :)

   Poista
 5. Hitsi, sinäkö sen pöydän nappasit...ihan nenun edestä :) Hyvä löytö kyllä, hinta oli todella edullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti sitten :) Onneksi ehdin olla nopea :D Mies juoksikin sitten noutamaan varatun pöydän heti maanantaina aamusta kotiin kun liike avattiin.

   Poista
 6. Kylläpä kaikki sopii kauniisti yhteen! Tuo pöytä on itselläkin mielessä olohuoneeseen, ja tyyny on täysi kymppi Miikolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä kokonaisuuteen tyytyväinen. Mikään ei juuri nyt riitele keskenään ja tässä tilassa on hyvä ja pehmeä fiilis <3. Ja kymppi tyynylle täältäkin :)

   Poista
 7. Teidän olohuone on kyllä NIIN UPEA ♥ Ja on kyllä upea tyynykin! Eikä tuo pöytäkään varsinaisesti mikään rumilus ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä ja tyyny toivat juuri kaivatut lisäjujut tähän tilaan. Nyt kaikki tuntuu valmiilta ja ehjältä oleskelutilassa. :)

   Poista
 8. Ihana tyyny ja pöytäkin istuu kuin nappi silmään teidän sisustuksessa! :)

  VastaaPoista
 9. Pöytä on loistovalinta, myös väriltään! Se tuo lämpöä ja pehmeyttä. Miikon tyyny on juuri sopivan eleetön, ollakseen kaunotar - love it ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä iloinen, että valitsimme tämän mustan sijaan. Ja tyyny - se on rakkautta ensisilmäyksellä ja -tuntumalla <3

   Poista
 10. Ihana pöytä, samoin tyyny. Kokonaisuus näyttää todella kauniilta ♥

  VastaaPoista
 11. Täydellinen hankinta teille! Upea, ajan hammasta kestävä huonekalu. Ja koko olkkari on niin herkku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on juuri sopivan korkuinen leposohvaa ajatellen, sillä yllättävän moni sohvapytä oli melko korkea. Ja kovassa käytössä on ollut päivittäin korttipeleissä iltaisin ;) Kestää kyllä mielestäni myös aikaa, niin kestävyydeltä, kuin ulkomuodoltaankin.

   Poista
 12. Minulla on aina ollut joku intohimo sisustustyynyihin, mutta tuo Väre on niin ihana, että se on kyllä pakko saada meillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama juttu täällä. Yläkerran kaapeista löytyy aikamoinen kokoelma :D Mutta onneksi päälliset mahtuu pieneen tilaan, ja niillä saa helposti vaihtelua aina välillä :)

   Poista
 13. Kivalta näyttää toi puunvärinen versio pöydästä. Itellä on hakusessa Hayn tray pöydän tilalle pyöreä pöytä kaikkea kantikkuutta rikkomaan. Mustaa olin ajatellut, mutta tän postauksen jälkeen pitää ottaa aikalisä...

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets