Top Message

www.oblik.fi

TYYNYT LASTENHUONEESEEN / DIY


Lastenhuone kaipasi pientä piristystä. Sopivasti kaapista löytyi valmiina pala mintunväristä pellavakangasta ja kangasväriä. Silitin kankaan ja leikkasin perunasta kolmionmallisen palan painamista varten. Painelin kuvioita sattumanvaraisesti eri puolille kangasta ja lopuksi pyöritin pumpulipuikon päällä pieniä pisteitä. Kuivumisen jälkeen silitin vielä kankaan, jotta väri tarttuisi kiinni. 

Lopuksi ompelin tyynyn kasaan ja kaveriksi tein vielä trikookankaan palasta pienemmän tyynyn. Nyt ei muuta kuin siivoamaan tuota juniorin omaa majaa, jotta nämä pääsevät arvoisilleen paikoille. Tyynyistä tulikin senverran hauskat, että painoin yhden vielä samalla tyylillä olohuoneeseenkin. Tosin eriväriselle pohjalle. 

Helppoa ja nopeaa, eli jälleen kerran tee-se-itse-projekti mun makuuni ;)

Mukavaa uutta viikkoa, toivotaan siitä lämmintä ja aurinkoista!
Jutta

  1. Wau! Tulipas upee! Kauniin värinen pellava! Minäkin kokeilin jouluna sinun innoittamana perunapainantaa, tein niitä kuusia myös! Ihania ideoita sinulla, kiitos niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin ihan hurmiossa kun löysin tän pellavanpalan Eurokankaasta. Ja hei jeee - ihana kun joku saa näistä jotakin ideoita itselleen, ihan parasta palautetta!!! :)

      Poista
  2. Minullakin on alkanut mintun väri miellyttämään, tosi kaunis väri ja vieläpä pellavaisessa kankaassa tulee väri jotenkin utuisena esiin :) Pojan huone kaipaisi jotain tehosteväriä...äiti on yrittänyt minttua tarjota !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kaunis tuo sävy ja tekisi mieli enemmänkin sitä laittaa kotiin. Lapsi oli meillä ainakin suostuvainen kun asiasta keskusteltiin ;) Joten sinne minäkin tätä varmaan koitan vähän lisää saada :)

      Poista
  3. Hauska idea ja lopputulos hurmaava! Hieno projekti! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja!!! Etenkin tuo mintunvärinen tyyny, oi että<3

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana itsetehty tyynynpäälinen!! :) Ja aivan ihanan sävyinen, itsellä on ollut koko kevään mintunvihreä kausi :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä todella ihastunut tuohon sävyyn. Sitä tulee uudistuksen myötä lisääkin lastenhuoneeseemme <3

      Poista

 

Newsletter

Widgets