Top Message

www.oblik.fi

OLOHUONEEN SEINÄLLÄ


Olohuoneen taustaseinälle on päätynyt vihdoin jo jokin aika sitten Sisustuksen Koodista ostamani Muuton tamminen Dots -ripustin. Oikeastaan se kävi jo kertaalleen keittiössä, mutta vaihtoi paikkaa melko nopeasti tänne olohuoneen puolelle. Dotsin kaverina on pieni Annon villamatto ja vanhojen kehysten puiset raamit. Raamien sisällä nipistimellä roikkuu Latvian matkalta muistona ostettu kortti. 

Kotilaturista alkuvuodesta hankittu riisikori muutti samassa asetelmapuuskassa makuuhuoneesta tv-tasojen vierelle. Ja sopiikin siihen kuin nakutettu. 

Ei kaiken tarvitse aina olla niin suorassa ja symmetriassa keskenään. Nämä aseteltiin tähän silmämääräisesti ja sopivasti sikin sokin. Ja se näyttää aika kivalta just näin.

Jutta

 1. Hyvältä näyttää! Dotseja juuri eilen ihastelin verkkokaupassa.. Mies lupasi kylläkin askarrella mulle samantyyppiset ripustimet ihan itse - eli sitä odotellessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin kaveriksi jotakin itsetehtyä vähän samantapaista. Dotsit on ollut ostoslistalla jo pitkään, joten oli ihana saada sellainen viimeinkin kotiin :)

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus! Ja hauska idea nostaa matto seinälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto toimii kyllä hyvin ja palvelee myös akustiikan kannalta loistavasti. :)

   Poista
 3. Mageen näköistä ja ei todellakaan tarvitse olla kaiken aina suorassa :)!!

  VastaaPoista
 4. Hyvän näköinen kolmikko, matto, dots ja taulu! :)

  VastaaPoista
 5. Voi mulla pyörii riisikori vieläkin vailla paikkaa ja tarkoitusta, mutta huonekasvia en sen sisään ole vielä kokeillutkaan! Koria on pyöritelty huoneesta toiseen ja käyttötarkoitustakin on vaihdeltu, mutta mikään ei ole tuntunut oikealta, joten ehkäpä se huonekasvi olisi se juttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö meillä pyöri tämä myös aiemmin makkarissa muutaman kuukauden ja siihen alkoi kerääntymään kaikkea "järkevää sälää". Tyhjensin sen ja sain aikaiseksi siirtää olohuoneeseen. Toimii täällä kyllä paremmin ja tulee esillekin. Eikä enää keräänny mitään säläjemmojakaan tuonne ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets