Top Message

www.oblik.fi

KAIKKIEN AIKOJEN SVIIBIT

Vielä alkuviikolla ajattelin ettei mikään voi tuoda kesämieltä tänne sateen ja kylmyyden keskelle. Olin väärässä! Tuli keskiviikko ja tuli kaikkien aikojen Summer Sviibit, eli tutummin sviittibileet! Juhlimme kesänaloitusta upealla porukalla, ja unohdimme tyystin ulkona pauhaavan myrskyn. 
Hymyileviä kasvoja, ilon kiljahduksia, uusia tuttavuuksia, entuudestaan tuttuja sielunsiskoja ja upeasti järjestetty kokonaisuus Havaiji -teeman ympärille. Kaiken järjestelyn takana oli itsekin niin aurinkoinen Beauty of Life.
Aivan uskomaton kokemus ja todella tervetullut stoppi arjen keskelle <3. Mukana oli uskomattoman paljon hienoja tuotemerkkejä, ja kotiintuomisia olikin goodiebagien muodossa niin paljon, että mies joutui kantohommiin kotiin palattuani. Yksin en näitä sisälle olisi kaikkea saanut. 
Kiitos superpaljon ihanalle kesätiimille Beauty of Life, Meidän Harmoniaa, Heinässä Heiluvassa, Koti kaupungin laidalla, Home at last, Stella hearts life ja te muut aurinkoiset mukana olleet naiset. Kiitos myös Sokos Hotelli Vaakunalle hienosta kokemuksesta ja loistavasti sujuneesta palvelusta!

Teitte kesän sateen keskelle!

 1. Jeee, ja kiitos kun veit mut takaisin noihin bileisiin näiden kuvien kera:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi tuhannesti noista todellaonnistuneista kuvista. Omat ruokakuvani oli "hieman" epäonnistuneet :D

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja ihana postaus! Kiitos Jutta! Oli aivan mielettömän kivaa ja pian uudestaan ;)).

  <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi aivan mahtavista juhlista. Oli kyllä ihanaa <3 <3 Pian uusiksi, ja ajan kanssa :))

   Poista
 3. Ihana postaus <3 Niin ihanaa oli tavata pitkästä aikaan, toivottavasti pian nähdään uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä sovittava joku hetki kun taas nähdään. Oli niin mahtavaa nähdä pitkästä aikaa <3 Tuli melkein itku kun sut saattelin ulos <3 <3

   Poista
 4. Ihana postaus ja vitsit ku kivoja kuvia. Oli niin mukavaa taas nähdä, todellakin sielunsiskoja <3 Toivottavasti nähdään pian uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella mukavaa! Kiitos vielä tuhannesti seurasta <3. Toivottavasti nähdään taas pian, vaikka välimatka kasvaakin <3

   Poista
 5. Kivat sviibit teillä näyttää olleen ja mikä fiilis noista kuvista välittyy! Hymy huulilla täällä ruudun takana - kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä superkivaa :) Ihana, jos kesäfiilis tarttui myös sinne :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets