Top Message

www.oblik.fi

DIY CLUTCH BAGSe on valmis! Ihka ensimmäinen itsetehty laukku. Jotakin ehkä opin myös seuraavia projekteja silmällä pitäen, mutta pitää kyllä sanoa että ensimmäiseksi tekeleeksi oikein onnistunut! Vaikeusasteeltaan kesälaukun teko ei päätä huimaa, ja kokeneemmilta ompelijoilta tämä onnistuu varmasti myös erittäin nopeasti. Oman clutchin onnistuu siis loihtimaan varmasti myös aloittelevat ompelijat!


Käytin itse kahta erilaista kangasta (kankaan lisäksi vanhaa nahkaa). Voit tottakai tehdä myös palaset yhdestä osasta, jolloin laukku on vieläkin helpompi toteuttaa.

1. Leikkaa haluamasi kankaat sopivan kokoisiksi (L /25cm, K / 18cm - lisää saumavaraksi n.1cm)
2. Silitä kankaat 
3. Kiinnitä kankaat toisiinsa nuppineuloilla ja ompele nahka kiinni kankaaseen siten, että valmis palanen on suorakulmion mallinen
4. Ompele yhtenäiseen palaseen nyt sisäkangas kiinni (ei välttämätön)
5. Vetoketju!
6. Käännä pussukka nurinperin ja ompele sivuiltaan yhteen
7. Ompele kantonauha halutessasi laukun sivuun. 
HOX! Laukkua voi kuitenkin käyttää ilman nauhaakin, 
tai sen voi sujauttaa laukun sisälle piiloon kun haluat kantaa clutchia käsipuolessa!
8. Valmis!

Voi olla, etten osaa kovin hyvin selittää ohjeita, mutta toivottavasti palasten kuvista oli jotakin apua jos lähdet tekemään tällaista ensimmäistä kertaa.

Ilon määrä on verraton, kun saa itse aikaan jotakin hyödyllistä ja huomaat, ettei se ollutkaan niin hillittömän vaikeaa. Tällä ohjeella saat käyttöä vaikkapa vanhoille farkuillesi ja loihdit kesän kätevimmät kaupunkilaukun!

Jutta

 

Newsletter

Widgets