Top Message

www.oblik.fi

HELPPO MAANANTAIKAMPAUS

Viime viikolla ehdin pitkästä aikaa käymään kampaajalla. Kuinka paljon olinkaan sitä kaivannut. Latvoista napsittiin kuolleet pois ja kellertynyt ylikasvanut blondi sai uuden viileän sävyn. Tästä innostuneena päätin jakaa ensimmäiset kampauskuvat tänne blogin puolelle. 

Hyvin helppo ja nopea maanantaiaamun pelastus näytti tältä.
Niskaan tein ensin sotkuisen ponnarin, jota kiinnittelin pinneillä tukevammaksi. Toiselta sivulta pyöritin nyörimäisesti hiussuortuvia rullalle ja pinnillä työnsin pään ponnarin sisälle päällipuolelta. Toiselle sivulle tein letin, jonka pään sujautin myöskin ponnarin yläosaan kiinni. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin koittanut letittää sivukiehkuroita kasvojen rajaa pitkin kulkemaan kohti niskaa. Aikaa ei kuitenkaan ollut (kuten ei niin usein muutoinkaan arki-aamuisin) ja tuollainen letti onnistuu harvoin itseltäni ensimmäisellä kerralla. 

Väriin olen erittäin tyytyväinen, vaikka edelleen paistaa läpi tuo vaaleanruskea sävy, etenkin niskasta. Blondattujen hiusten kirous on tässäkin se, että todennäköisesti sävy tulee liukumaan pois ainakin jonkin verran pesujen yhteydessä. Seuraavalla kampaajakäynnillä saadaankin sitten vielä viileämpää sävyä aikaan, kun ensimmäiset raidoitukset on nyt tehty tuonne pohjalle.

Hyppäsin "vähän" ohi aihepiirin tällä kertaa. Olisi kiva kuulla, kannattaako kokeilu jättää tähän kertaan vai olisiko aihepiirin laajentamiselle paikkaa jatkossakin?

Mukavaa maanantaita,
Jutta

 1. Niin ihana tuo väri ja mikä kampaus. Minulla tuo väri ei pysynyt kuin hetken ja tosiaankaan kampaajani ei suostunut sitä kesäksi tekemään. Taidan tulla käymään Turus ja lainaan sinun kampaajaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä itsekin pelkään, ettei pysy näin ensimmäisellä kerralla kovin kauaa. Nyt vain raidoitettiin tätä sävyä ja vaahto pesupaikalla päälle. Ensi kerralla saa taas hiukan lisää. Suoraa harmaata väriä ei tämän blondin päälle voinut laittaa. Ja tervetuloa vain, voin kyllä suositella omaa kampaamoani ;) Jo kahdeksan vuotta käynyt samalla (miten niin sitoutunut :D)

   Poista
 2. Ehdottomasti aihepiirin laajentaminen :))! Kivoja nämä arkiset postaukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ettei tullut mätiä tomaatteja tämän julkaistuani ;) Ihanaa viikkoa sinne teille minin kanssa :)

   Poista
 3. Nuo sun hiukset on kyllä nyt niin huikeat ja tällaiset postaukset on niin kivoja! (piti kaksi kertaa hieraista silmiä näenkö otsikon oikein :D :D perustuen meidän jutusteluihin, heh) Hyvä näin! Mielelläni otan tällaisia vinkkejä enemmänkin vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Pelästyin ihan itsekin tätä aihetta, mutta ajattelin nyt kokeilla kepillä jäätä oisko musta tähän. Ei tästä varmaan mikään jatkuva trendi tule (tai koskaan ei kannata sanoa ei koskaan...). Mutta ehkä voisin koittaa tulla hieman ulos tältä omalta mukavuusalueeltani jatkossakin ;)

   Poista
 4. Juu kannatetaan laajennusta! :) Kauniilta näyttää, minulta ei meinaa onnistua arkisin mikään muu kuin ponnari.. Eikä yleensä juhliinkaan, kun en ehdi/viitsi etukäteen miettiä mitä väsäisin, ja h-hetken aamuna tulee aina liian kiire..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tämä on hieman vieras kenttä itselleni kirjoittaa, mutta toivoisin kovasti voivani siinä kehittyä. Pikkuhiljaa siis eteenpäin :) Kiva, jos tällaisistakin jutuista olisi iloa lukijoille :)

   Poista
 5. Tuo sävy on kyllä ihana ja sopii sulle niin mielettömän hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida. Pidän tästä kyllä kovasti itsekin. Vähän vaihtelua taas ;)

   Poista
 6. Ihanat hiukset sinulla! Ja mukavaa oli lukea välillä näitä lifestyle-juttujakin :) Mä olen niin onneton hiustenlaitossa, etten saisi tuollaista tehtyä, vaikka olisi koko päivä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, eli saatan jatkossakin hypätä muualle kuin sisustuspuolelle. Ainakin silloin tällöin. Tää "sotkunuttura" on oikeasti superhelppo, eikä mee kauaa aikaa. Vaatii vaan sen pari testausta (ei kannat ajoittaa kiireiseen aamuun ehkä ekalla kerralla :D) mutta uskon, että onnistut kun kokeilet vain :)

   Poista
 7. Hyvä väri ja sopii kyllä sulle. Ihana kampaus. Itelläkin aina nuttura, joten pitääpä kokeilla tota lettijuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuttura on kyllä arkipäivien (ja juhlienkin) pelastus. Niin näppärä ja saa helposti erilaisia versioita aikaan :)

   Poista
 8. Loistava väri ja kampaus (ei se tosin HELPPO ole, jos on täystumpelo, kuten minä). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei tämä oikeasti ole yhtään hankala. Jos ponnari onnistuu ja letin teko, niin tämä on sitten siinä ;) Ja kiitos - tykkään valtavasti tästä uudesta harmaasta sävystä :)

   Poista
 9. Onpa tosi ihana väri! Ja kiitos kivasta nutturavinkistä, tätä täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Stella! Väri on kyllä ihan nappi. Mukavaa vaihtelua itsellekin :) Ja jes, toivottavasti vinkistä oli iloa myös sinne :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets