Top Message

www.oblik.fi

MIELESSÄ KESÄ...


Eilen on vietetty upeita juhlia iloisissa tunnelmissa. Kaunis kiitos jokaiselle mukana olleelle - ilta oli huikea! Kamera on täynnä värikkäitä kuvia ja ajatukset hypähtelee ikimuistoisissa hetkissä. Lyhyiden yöunien jälkeen olo on aavistuksen levoton, mutta tänään se ei häiritse. Tänään mieli on kuin Hangon aurinko. 

Matkalaukkua purkaessa en voinut olla hymyilemättä. Tuulahdus lämpimästä kesästä on purettu lattialle, enkä voi olla jo ajattelematta kesäsuunnitelmia. Näillä ajatuksilla ja tällä väriloistolla on hyvä jatkaa kohti pidennettyä viikonloppua.

Aurinkoisin terkuin,
Jutta

 1. Oli niin ihana nähdä :)). Tosi kiva, että pääsit tulemaan ja kiva, että oli hauskaa! Olihan ne aika bileet ;).

  Mä niin toivon, että nähdään pian uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oli! Oikein paljon kiitoksia vielä kutsusta ja aivan upeista juhlista. Aikamoiset bileet tosiaan ;). Varmasti nähdään - ja oikein ajan kanssa. Kesällä sitten <3

   Poista
 2. Oli niin mukava taas tavata, ehkä seuraavan kerran Hangon auringon alla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli <3. Täytit mut jälleen energialla. Kiitos Minna <3

   Poista
 3. Ihana kesä sulla... meillä on vähän samannäköinen summer-fiilis pitkin keittiön pöytää:)
  Olipa kiva tavata taas pitkästä aikaa... mukavaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinne Verkarantaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Kiitos Frida seurasta <3. Olit niin kauniita kuvia saanut. Siirsin omani juuri koneelle ja täytyy kyllä sanoa että ou mai gaad. En tiedä miten ne muokkaisin katseenkestäviksi :D

   Poista
 4. Voi, että oli kivaa eilen! Kiitos vielä mukavasta matkaseurasta, yritetään nähdä pian uudestaan!! Kotiuduin vasta, hiukan jo haluttas mennä kurkkimaan kesäkasseja :) ihania kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!!! Kiitos itsellesi kyydistä, oli kyllä ihana reissu <3. Koitetaan nähdä viimeistään sitten kun palaatte reissusta ja tulet käymään. Jos ei ennen sitä ehditä :)

   Poista
 5. Onpa teillä ollut kesäistä meininkiä :) Ihanat karkkivärit ja piristys näin sateisen ja vähän syksyisenkin kevään korvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Sopivasti aurinkoenergiaa sateisen viikon keskelle. Taisimme saada juhlilla tuon auringon palaamaan tänne Turkuunkin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets