Top Message

www.oblik.fi

SNEAK PEEK / MAKUUHUONE


Remontin yhteydessä päätimme tehdä jotakin meille ennenkuulumatonta - maalata pastellivärisen seinän. Makuuhuoneen taustaseinäksi valikoitui Kalklitirin seashell ja en malttanut olla näyttämättä teille jo nyt pientä vilkaisua siitä... Ylemmän kuvan väri näyttää enemmän todelliselta kuin alemmassa, tässä sävyssä valon määrällä ja suunnalla on valtava merkitys miltä lopputuloksen kannalta. Ei tämä värikokeilu ollut lainkaan niin paha, mitä etukäteen pelkäsin. Eli ensi kerralla olen jo ehkä astetta rohkeampi ;)

Kivaa keskiviikkoa,
Jutta

 1. No ei oo kyllä yhtään lälly, vaikka pastilli onkin <3 Pitäisi olla itsekin rohkeampi, eikä aina päätyä niihin tuttuihin ja turvallisiin (tylsiin?) väreihin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minustakaan. Ehkä tämä lattia juuti tekee siitä sopivan murretun, ettei ihan ole prinsessavärinen ;). Olen kyllä äärettömän huono käyttämään värejä, mutta nyt uskalsin! Enkä ainakaan vielä ole tullut edes katumapäälle ;)

   Poista
 2. Toi lattia on kyllä niin tosi hyvän näkönen että!! Eikä pastelli sen rinnalla yhtään huonolta näytä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Lattia on kyllä loistava sävypari seinälle. :)

   Poista
 3. Aah, tuo lattia on niin kaunis! Eikä seinäkään yhtään hullumpi ole. Kunpa sitä uskaltautuisi itsekin laittamaan jotain muuta kuin valkoista! (ja mustaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Valkoinen ja musta on just hyvät. Mutta hiukan teki mieli vaihtelua pitkästä aikaa :) Oli kyllä onnistunut sävyvalinta, vaikken olisi heti uskonut että uskaltaudun tällaiseen "väri-iloitteluun" ;)

   Poista
 4. Hieno! Sopii tosi hyvin harmaan ja musta/valkoisen pehmentäjäksi. Tosi onnistunut valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Olen kyllä hyvin tyytyväinen sävyvalintaan, enkä turhaan kiikuttanut sitä montaa päivää mukanani vertaillen eri valoissa ja tiloissa. Jotenkin niin kovin jännitti ettei tule liian prinsessamainen. :)

   Poista
 5. Hieno! Mistä noin hieno matto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Mum´s tuotantoa, ja kuosin on suunnitellut Saana ja Olli. Ainakin Mum´s omasta verkkokaupasta saa tilattua ja omani löysin Kotilaiturin verkkokaupasta, kannattaa kurkistaa myös sinne :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets