Top Message

www.oblik.fi

TÄNÄÄN MAALATAAN!

Olen niin innoissani. Viimein se hetki, kun pääsee itsekin touhuamaan jotakin rempan keskelle! Kävimme eilen katsomassa lattian ensimmäistä hartsikerrosta ja ai että kuinka hyvälle se näytti. Kannatti veivata värisävyjen kanssa tuhottoman pitkään. Osui aivan nappiin! Lattiasta puuttuu vielä kaksi päällikerrosta hienompaa hartsia ja lisäksi suoja-aineet. Työt jatkuvat maanantaina ja nyt viikonloppuna meillä on siis hyvää aikaa tehdä pieniä maalaushommia makuuhuoneen puolella. 

Tänään testissä ensimmäistä kertaa meillä siis kalkkimaali (sävynä seashell) ja sillä on tarkoitus maalata makuuhuoneen päätyseinä. Muut seinät tuossa tilassa maalataan valkoisiksi. Remonttimiehemme lupautui ystävällisesti tekemään saunan muuntajien koteloinnin tässä ensi viikon aikana, joten nekin saadaan nyt viimein piiloon välikaton sisälle. 

Tällaista lähdettäisiin siis hakemaan. Ai jestas, en ole pitkään aikaan ollut näin malttamaton ;). Samalla olen kyllä jo vähän kauhuissani mihin tämä koko homma vielä pääsee leviämään. Lattian uusiminen aiheutti nimittäin melkoisen lumipalloefektin remontin suhteen... Siitäkin huolimatta - intoa puhkuen kohti maalauspuuhia!

Inspiroivaa lauantaita,
Jutta

 1. Energistä remppapäivää toivottelen! Jännittää jo täälläkin tuo teidän seashell :), siis positiivisesti, ja hartsilattia varmasti upea. Itse voi vain moisesta haaveilla, tulevaisuus kun tuo tullessaan ennemminkin kokolattiamattoja :D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin mahtavilta nuo teidän suunnitelmat! Näin katsojana olisi kiva kun pääsisi hyppäämään suoraan seuraavaan "jaksoon" ja nähdä äkkiä lisää!

  VastaaPoista
 3. Lopputuloksesta tulee kyllä varmasti aivan loistava! Mukavaa remppapäivää!

  VastaaPoista
 4. Tulee varmasti ihana :D Ihanaa maalauspäivää <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanaa remppapäivää. Oli vesivahingossa sit puolensakin ;))

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa niin hyvältä ja ihanaa kun saa toteuttaa pitkäaikaisia haaveita :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille voimaannuttavista viesteistä. Nyt on makuuhuone maalattu ja toivotaan, että pääsen pian sitä jo kuvailemaankin :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets