Top Message

www.oblik.fi

LATTIARAKKAUTTA

Nyt on pakko tulla vain pikaisesti kertomaan tästä lattiarakkaudesta. Olemme viikonloppuna maalanneet niin maan perusteellisesti kymmeniä neliömetrejä seinäpintaa. Työt oli hyvä tehdä nyt kun kaksi ensimmäistä hartsikerrosta oli levitetty ja neljä seuraavaa vielä jäljellä (kaksi kerrosta hienompaa hartsia ja kaksi kerrosta suoja-ainetta). Keskiviikkoon mennessä tuon lattian pitäisi olla valmis. En malta odottaa! 

Ensimmäiset kerrokset paljastivat meille kuitenkin jo tässä vaiheessa lopullisen värisävyn. Nappivalinta (vaikka itse sanonkin)! Kuvissa tosin (jotka ovat sikahuonolaatuiset jostakin syystä...) pinta näyttää elävää elämää tummemmalta. Nämä karkeat kerrokset hiotaan vielä ennen hienomman seoksen laittamista. Käsittääkseni niidenkin välissä tapahtuu vielä hionta. Ja siis suurimman työn vaati varmasti kaikki pohjatyöt ennen ensimmäistäkään hartsikerrosta. Niitä tehtiin suurinpiirtein viikon verran. Oli saumausta, tasoitusta, hiontaa, jälleen kerran saumausta ja vielä kerran tasoitusta ja yllätys yllätys hiontaa.... Huh! Onnea on ammattilainen työssään, itseltä olisi kyllä mennyt jo ensimmäisen pohjatasoituksen jälkeen hermo. 


Jo nyt lattia tuntui todella omalta ja näytti pirun hyvälle. Vaikka vasta pohjakerrokset on tehty, on tästä jo helppo hahmottaa millainen kokonaisuus on tulossa. Rakkautta <3

Jutta

(Ja kyllä - listoja ei tule laisinkaan, vaan ne tasoitetaan tuolta seinistä suoriksi. Ah miten helppohoitoinen voikaan lattia olla! )

 1. Wautsi, näyttää jo nyt ihan huipulta!

  VastaaPoista
 2. vau, näyttää jo nyt todella hyvältä! Mukavaa maanantaita <3

  VastaaPoista
 3. Näyttää ja kuulostaa hyvältä <3

  VastaaPoista
 4. Oi maltan tuskin odottaa kuvia lopputuloksesta :)

  VastaaPoista
 5. Tuosta tulee niiin hyvä ja huippu hieno!!! Kyllä tuo kauheus nyt palkitaan kun on jaksanut odottaa ja tehdä hommia. Tulee niin hieno. Sielläkin kuulostaa olevan sellainen joka inhoaa listoja. Minä en kestä niitä yhtään ja toivon joskus asuvani paikassa missä ei ole lattialistoja tai saatikaan kattolistoja :D Joita meillä ei ole kyllä ollutkaan...

  VastaaPoista
 6. Oi siitä tulee niin hieno! Innolla odotan loppukuvia, ne on varmasti upeita. Tsemppiä remontin keskelle!

  VastaaPoista
 7. Oijoijoi.. nyt oon kyllä todella kateellinen, pakko myöntää. Hyvältä näyttää jo nyt!

  VastaaPoista
 8. Jätti-isot kiitokset teille ihanista kommenteista. Saimme juuri kannettua tavarat takaisin kotiin ja toivon saavani kuvailtua vähän paremmin nyt loppuviikon aikana lattiaa. Se on kyllä aivan upea <3. Väri on onnistunut täydellisesti ja listattomuus on niin siistiä!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets