Top Message

www.oblik.fi

VALOPILKKUJA KAAOKSEN KESKELTÄ

Koti on kaaoksen vallassa. Pesuhuoneessa majailee tiskivuori, keittiön tasot on tyhjennetty, yläkerrasta oli pakko kantaa tv alas, työpöydän hionta on edelleen vaiheessa ja tänään aloiteltiin tv-kalusteen rakentamista. Jostakin on pakko saada kiinni - muutoin tuntuu siltä, että kaikki leviää kuin esterin eväät. Työhuone ja televisiokaluste oli jo aloitettuna ennen kuin vesivahinko yllätti. Ne olisi ehkä jopa valmiit, ellei tuota kurjimusta olisi sattunut reilu viikko sitten. Tv-kaluste ainakin. Nyt on turhan monta nurkkaa sekaisin, ja se ahdistaa. Mutta ehkä se tästä. Huomenna jälleen hieman viisammpia kun jälleen joku tulee vahinkoa tarkastelemaan ja mittailemaan.

Kaiken kaameudenkin keskelläkin pilkahtelee jostakin valoa:

1. Alla olevassa kuvassa näen jo kuinka paljon olen saanut aikaiseksi työpöydän suhteen - jo kaksi puupuhdasta laatikkoa kansilevyn lisäksi. Enää puolet hommasta jäljellä niin pöytä on valmis. 2. Sammustuspeitteen koti näyttää tyhjän keittiön keskellä superkivalta. 3. Ja vaikka joulukoristeet on heivattu jo kaappiin, on himmeliprintti edelleen paikoillaan. Se vain on niin kaunis. 


Valoa tiistai iltaasi ja jaksamista alkavaan arkeen,
Jutta

 1. Tsemppiä sinne kaaoksen keskelle. Tiedän tuon tunteen kun kaikki on vähän niinkuin levällään, monta keskeneräistä asiaa yhtäaikaa ja tuntuu ettei oikein mistään saa kiini kunnolla - inhaa. Siitä kun ne rempat pikkuhiljaa alkaa sitten valmistua yksi toisensa jälkeen, niin se onkin sitten huippukivaa.

  Tuo sammutuspeitteen kotelo onkin kiva idea! Pitäisi kyllä itsekin siirtää sammutuspeite keittiössä näkyvämmälle paikalle, mutta jotakin kaunistusta siihen on pakko keksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ollaan jotenkuten selvitty juuri edellistä ja saatu niitä valmiiksi. Se tässä ahdistaakin. Yli kaksi vuotta keskeneräisyyden sietämistä ja nyt. Nyt kaikki alkaa alusta. Huoh.

   Joo kiitos - tein näitä pienen erän silloin aikanaan myyntiinkin. Mutta ne on kaikki jo mennyt. Toivottavasti keksit kivan idean sammutuspeitteellenne :)

   Poista
 2. Odotan innolla taas teidän valmiita projekteja. Tsemppiä kaaokseen, kyllä te sen selätätte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Ne olikin juuri valmistuneet (lähes kaikki) kunnes nyt. Ehkä selätetään. Vaikkei siltä nyt tunnukaan...

   Poista
 3. Tsemppiä kaaoksen keskelle! Taatusti risoo kun kaikki on rempallaan. Toivottavasti saatte kodin pian kuntoon ja arjen oikeille raiteilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Onneksi epätietoisuus ja odotus (se ensimmäinen osa) loppui ja saatiin varmistus paljonko uusitaan. Tieto ei sinänsä helpottanut, kun tiedossa on mittava remontti. Toivotaan, että se etenee aikataulussaan.

   Poista
 4. Tsemppiä kaaokseen, senkin keskellä valo pilkahtaa <3

  VastaaPoista
 5. Itsekään en ole vielä himmeliä raaskinut laittaa pois, kiitos kauniista sanoista ja hienosti stailatusta printistä ;) Mukavaa viikon jatkoa ja voimia koitokseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se on pakko irroittaa. Ilman remppaa se jäisi varmasti paikoilleen vielä pitkälle kevääseen :)

   Poista
 6. Voi, kovasti tsemppiä sinne! Meillä oli kaksi vesivahinkoa reilun puolen vuoden välein. Ensin keittiössä, sitten vuoti patteri. Kaiken kaaoksen keskellä myös henkinen puoli on noiden "remppojen" aikaan kovassa kärsimystilassa. Mutta kaikesta selviää ja tämän kokemuksen myötä sana vesivahinko ei ole ihan niin paha peikko kuin ennen. Voimia kovasti! Yksi kaaos helpottui meillä kun siirryttiin keittiökaaoksen aikaan suosiolla kertakäyttöastioihin. Tuhlausta, mutta eipä tarvinnut tiskille tiuskia:) Halaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Ou, tuo kuulostaa jo riepovalta! Henkinen kantti ei meinaa kestää. Itkuttaa kahden vuoden remontin jälkeen kun viimein oli lähes valmista, että hukkaan meni. Ihan kaikki. Kertsit käytössä nyt myös meillä. Niiltä osin kuin mahdollista. Helpottaa edes jonkin verran tiskiurakkaa. :)

   Poista
 7. Isoja voimahaleja Verkarantaan! Kyllä te yhden vesivahingonkin setvitte, ihan kuten kaiken muunkin. <3

  Jos alkaa pipo kiristämään liikaa, niin kerroppas sun haaveistasi sisustuksessa:

  http://ladymustavalkoinen.blogspot.fi/2015/01/sisustuksen-haavelista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3. Mä YRITÄN muistaa tämän ja palaan sen pariin jossakin väissä. Olen ollut hävettävän huono näissä viimeaikoina. Mutta vannon ja lupaan että yritän :)

   Poista
 8. Olipa ihania yksityiskohtia! Innolla odotan pöytäprojektianne! Tsemppiä kaaokseen, se on kamalaa kun on kaikki hommat levällään.. Mutta onneksi ne siitä aina jotenkin, pikkuhiljaa hoituvat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin odotetaan. Tai odotettiin kunnes selvisi, että koko alakerta tyhjennetään ja puretaan. Jää sitten johonkin kevääseen tuokin. Kuten ihan kaikki muukin. Huoh. Mutta tulepaahan tehtyä ;)

   Poista
 9. Ihania kuvia!

  Ja hyvää alkanutta arkea!

  VastaaPoista
 10. Onneksi kaaoksen keskeltäkin on taas löytynyt jotain positiivista. Ja kuvat on kauniita! Tsemppiä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi. Vaikka nyt nekin piti purkaa pois. Ja tyhjentää koko kämppä. Ei kivaa. Ainakaan tällä aikataululla. :D Mutta mä nauran tälle kesällä. Niin makeasti. Nyt ei vielä naurata :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets