Top Message

www.oblik.fi

MESSUOSASTON SUUNNITTELUA

Olen saanut upean mahdollisuuden päästä suunnittelemaan osaston Turun Rakenna & Sisusta messuille. Aika kutkuttava ja jännittäväkin tunne. Isot saappaat ja uusi juttu minulle. Arvostan luottamusta jonka sain näin suurelta konsernilta, Danske Bankilta. Olen aika ällikällä lyöty. 

Kädet ovat olleet täysin vapaat. Tyyli on nyt hyväksytetty ja yhteistyökumppanit vahvistettu. Teema, värit ja arvot jotka toivomme näkyvän - on lyöty lukkoon. Mitä vielä. Niin se toteutus. Jännittävin vaihe on vielä edessä. Ensimmäisiä maistiaisia tulevasta osastosta alla. 

Moodboard sai hyvän vastaanoton ja paljon kiitosta. Se lämmittää mieltä. Ehdotin asiakkaalle, että käyttäisimme osastollamme vain paikallisten suunnittelijoiden ja liikkeiden tuotteita. Vaikeat taloudelliset ajat tarkoittaa myös sitä, että jokaisella meidän kuluttajien valinnalla on merkitystä. Pienet yritykset yrittävät kasvaa tällaisessa ympäristössä - ja silloin meidän kaikkien tuki on todellakin tarpeen.

Haluamme tukea ja antaa näkyvyyttä paikallisille taitajille. Siksipä osastollemme yhteistyöhön on lupautunut tässä vaiheesa jo seuraavat upeat yritykset: BEdesign, Saana & Olli, Zinoti ja Kotilaituri. 

Messut järjestetään Turun messukeskuksessa 6-8.2.2015. Tule ihmeessä moikkaamaan jos liikut messuilla. Olen paikalla ainakin jossakin välissä. Päivää tosin en vielä ole vahvistanut. Toivottavasti nähdään!

Jutta

 1. Onnea ihanasta projektista. Olen suunnitellut aikoinaan yhden messuosaston ja siinä olikin miettimistä kun tilaa oli huimat 2 m2 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuossa kuulostaa olevan jo isosti haastetta :). Pikkuisen toki jännittää tämä lopputulos, mutta toivottavasti kaikki sujuu mainiosti :)

   Poista
 2. Hyvä teema, arvostan! Olisi hienoa, kun yritykset laajemminkin alkaisivat näyttämään mallia. Pienistä puroista muodotuukin itse asiassa iso virta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ihan juurikin noin kun sanoit. Jos kukaan ei tekisi pieniä asioita - ei milloinkaan syntyisi mitään suurta.

   Poista
 3. Wau! Onnea onnea sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanasta projektista. Osastosta tulee varmasti sinun käsissä upea <3

  VastaaPoista
 5. Huippujuttu!!! Onnittelut Jutta, ihanaa että pääset toteuttamaan taitojasi!

  VastaaPoista
 6. Mahtava juttu!! Onnea! Messuosaston suunnittelua ei ole mitään lastenleikkiä, muutaman niitä opiskeluiden ja työjuttujen parissa tehnyt. Odotan innolla valmista osastoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä tosiaan. Varsinkin kun kaikki on uutta ja mietittävänä + selvitettävänä tuhat asiaa. Mutta toivottavasti työ tekijäänsä opettaa :)

   Poista
 7. Ihan mahtava juttu -onneksi olkoon Jutta!
  Harmi kun en pääse paikanpäälle ihastelemaan -lupaathan ottaa kuvia myös tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti! Ja lupaan kyllä. Pitäähän ne johonkin itsellenikin tallentaa :)

   Poista
 8. Aika hieno juttu!! Toivon sulle paljon ideoita!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Ideoita on paljon. Mutta myös selvitettävää. Eiköhän ne tästä ratkea :)

   Poista
 9. Upea juttu! Nyt tuli yksi hyvä syy lisää lähteä messuille.
  Kiva, kun osastolla on mukana Kotilaiturin ihania sisustustuotteita,
  oon niin tykästynyt Katin puotiin.
  Energiaa tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Toivottavasti nähdään messuilla Teija :) Katin puoti on kyllä pullollaa mitä ihanampia asioita. Tunnelmasta nyt puhumattakaan :)

   Poista
 10. Paikallisuus, pienyrittäjyys, yhteistyö - siinä hyvät avaimet lamantorjuntaan :) Kiitos yhteistyöstä, niin hienoa olla mukana <3

  VastaaPoista
 11. Wau, mielttömän upea projekti!!! Onneksi olkoon Jutta. Itse tehnyt vastaavia aikoinaan kaksi, ja ollut kummatkin super hauskoja! Ja sinullahan niitä ideoita riittää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! Hauskaa ja innostavaa tämä kyllä tosiaankin on. Uusia asioita oppii koko ajan projektin edetessä :)

   Poista
 12. Kuulostaa ja näyttää jo nyt lupaavalta, hienon tilaisuuden olet saanut, onnea! Laitahan sitten kuvia valmiista osastosta, myös meidän pitkänmatkalaisten ihasteltavaksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kyllä suuret saappaat. Toivottavasti saan ne täytettyä onnistuneesti. Lupaan varmasti laittaa kuvia myöhemmin kun messut ovat ohitse. Jää samalla itselleni muistoksi tänne virtuaaliseen päiväkirjaani :)

   Poista
 13. Onnea upeasta projektista. Tämä on niin sinun näköinen juttu <3 En siis yhtään ihmettele, että stailaus tuli sinulle. Ja olet saanut yhteistyökumppaneiksi juuri niitä mitä ajattelinkin, ihan parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. tulen niin ihastelemaan sinun suunnittelemaan osastoa :)

   Poista
  2. Oi, ihan huippua! Tervetuloa ja palautetta saa todellakin antaa, myös rakentavaa. Ensimmäinen kerta on varmasti haasteellinen, mutta toivon sydämestäni että onnistun siinä :)

   Poista
 14. Kivan oloinen projekti ja HIENO moodboard! Päädyin postaukseesi Kotilaiturin Katin vinkistä. Mukavaa toteutusvaihetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3. Ihana saada palautetta, saa taas uskoa itseensä! <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets