Top Message

www.oblik.fi

VIISI VÄRIÄ // KUPARI


Yksi väri - yksi päivä. Maija Pihkalasta haastoi meidät kertomaan kotimme väreistä. Ensimmäisen osan toteutimme rimaa hipoen. Nimittäin harmaalla. Toiset sanovat, ettei se ole väri lainkaan. Mutta oikeasti harmaatakin löytyy valtavasti eri sävyissä, eikä asia mielestäni ole lainkaan niin yksioikoinen. 

Toisena värinä on pakko käyttää kaksi vuotta sitten sydämeni vienyttä väriä/sävyä/materiaalia... Nimittäin kuparia!Kupari viehättää kahden vuoden jälkeenkin yllättävän paljon. Siitä on itseasiassa tullut yksi suosikkini! Verkarannassa sitä nähdään erityisesti pienesineiden, kuten kannujen ja kynttiläsomisteiden muodossa. Lisäksi koko kodin herkkupala on edelleen tuo string -hylly. Muutoin kovin tavanomainen kaluste oli hilkulla tulla meille aikanaan valkoisena tai mustana. Päätin kuitenkin silloin räväyttää - ja se kannatti. Kuparin värisellä spray -maalilla on lisäksi suihkittu esimerkiksi kynäpurkkeja, vanhan Lundia -hyllyn (lastenhuoneessa) taustaristikko ja erinäinen määrä kaikenmoisia pieniä juttuja kodissa ja sen ulkopuolella :D.

Oman kodin väripaletin haastan tällä kertaa paljastamaan yhden suosikkibloggareistani - Joannan. Joko olet tämän joskus saanut? Ainakaan ensisilmäykseltä en sellaista huomannut. :)

Mitä mieltä muuten olet - onhan kupari vielä hot?
Perjantaiterkuin,
Jutta

 1. Kupari on kyllä niin kaunista! Tuo String on ihanuus! Meiltä ei taida juurikaan löytyä kuparia, mutta kuparin serkkua kultaista on sen sijaan alkanut tipahdella tasaiseen tahtiin kotimme sisustukseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin <3. Kulta ja messinki ihastuttaa täälläkin - loistavia talviseen sisustukseen varsinkin :)

   Poista
 2. Kupari on Hot! Jos ei muille niin minulle ainakin ; ) Joulun kattaus suunnitelmissa värien harmaa, valkoinen ja kupari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väriyhdistelmä on varmasti joulun kaunein! Ja pikkuisen vielä vihreää kaveriksi ;)

   Poista
 3. Mä just sain ostettua ensinnäisen kuparisen esineen kotiin ;)).

  T: m.myöhänen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Näitä tulee ja menee. "Ammattilaisten" mielestä tämä on jo vanha juttu (ei siis minun!). Silti niin ihana :D

   Poista
 4. Luulin jo viime vuoden kupari innostuksen menneen ohi, noup, löysi tiensä taas kaapin perukoilta takasin ja jopa uuttakin löytänyt kotiin :)

  Ihanaa viikonloppua Verkarantaan <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä. Niin ne kutkuttelee uudelleen kun hetken on ilman :) Kiitos kovasti. Tämä vastaaminen tapahtuu aika jälkijunassa, joten toivottelen puolestani mukavaa marraskuista alkuviikkoa!

   Poista
 5. Kupari on kyllä upea! Meillä ei tosin vieläkään ole yhden ainoaa kupariesinettä, vaikka monesti olen kaupassa niitä käsissäni pitänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut jutut vain on sellaisia, että aina niitä ihastelee jossakin, muttei ikinä päädy kotiin. Itsellänikin sellaisia on. Paljon :)

   Poista
 6. Kaunista! Ihailen kuparia toisten kodissa, mutta omaani se ei ole eksynyt. Ei vaan tunnu oikealta valinnalta omaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina! Niinhän se on, että kaikki ei omaan kotiin istu. Vaikka kuinka hyvälle muuten näyttäisikin. Ja hyvä niin, sillä aikamoinen sekametelisoppa meilläkin olisi jos kaikki ihastukset, materiaalit ja värit mistä pidän - olisi myös kotonamme :)

   Poista
 7. Mulle kupari on ainakin vielä hot :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets