Top Message

www.oblik.fi

BLOGIKIRPPIS / KUTSU SINULLE!

Me turkulaiset sisustus- ja lifestylebloggarit olemme vihdoinkin verkostoituneet ja ensimmäinen tapaaminenhan oli tuossa kesäkuun alkupuolella. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon. On rakennettu FB-sivut, on tehty kotisivut, on päätetty seuraavista tapahtumista.... Nyt taitaa olla aika kertoa mistä on oikein kyse!

Tapaamisemme jälkeen pohdimme yhdessä asioita, mitä tältä ryhmältä toivomme. Joukostamme löytyy huima määrä osaamista ja kontakteja. Siispä ei mennyt aikaakaan kun tämä taitava jengi oli saanut meille omat sivutkin jo pystyyn. www.ablogit.com on sivusto, josta löytyy meidän kaikkien mukana olevien blogiesittelyt ja viimeisimmät postaukset. Ainakin itseäni kiinnostaa blogit ja tekstit omilta kotikulmilta, jonka vuoksi uskonkin, että tämä sivusto on muillekin kovin näppärä ja odotettu juttu! Samainen hyperlinkki on ilmaantunut meidänkin sivubanneriin, josta löydät sen jatkossakin helposti. Iso iso kiitos Petterille, joka on tehnyt suuren työn niin logon kuin sivujenkin kanssa. Kiitos tottakai myös muille mukana olleille. Kyllä te vain osaatte!

Sitten se tämän postauksen hailaitti. Seuraava yhteinen tapaamisemme onkin kaikille avoin BLOGIKIRPPIS 10.8. klo 15-18 Vilkkimäen meijerin pihapiirissä (Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto).

Alla oleellisia seikkoja ja tietoja tapahtumasta. Kannattaa siis laittaa päivämäärä ylös ja käydä klikkaamassa itsensä Blogikirppis -tapahtumasivuille, jotta saa viimeisimmät tiedot päivästä!


KETKÄ MYYMÄSSÄ? Turun alueen lifestyle- ja sisustusbloggaajat myymässä kirppishengessä tavaroita. 

KENELLE? Ihan kaikille.

MITÄ MYYNNISSÄ? Uutta ja vanhaa: aarteita varastojen kätköistä, itsetehtyä, jotain ihan uuttakin kivaa...

PÄÄSEEKÖ JULKISILLA? Kyllä, bussi lähtee Turusta Kauppatorilta T24 ja lähin pysäkki on ihan meijerin kohdalla. Ajoaika n.30min. Linjanumerot 402-404. 
Meijeri on myös Aurajoen pyöräilyreitin varrella.

MITÄ MUUTA MEIJERILLÄ ON? Kaksi sisustus- ja käsityömyymälää sekä kahvila

ENTÄ JOS SATAA? Tapahtumaa ei ole. Jos sää on kiikunkaakun, ilmoitetaan viimeinen tieto FB:n tapahtumasivulta.

Joten, toivotankin sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään elokuista sunnuntai-iltapäivää kanssamme kirppistelyhengessä. Toivottavasti nähdään :)

Lämpöistä lauantain iltaa,
Jutta

 1. Kiitos kaikille puuhanaisille ja -miehille, jotka puhalsivat Åblogit henkiin! Sekä tietysti teille Jutta ja Anu, kun keksitte meidät koolle kutsua <3
  Olen tulossa myymään blogikirppiksellä, mutta en saanut täytyttyä tietojani Facebook-sivuille, liekö
  syy tässä iPadissa, jonka varassa olen ollut täällä mökillä tietsikan rikkouduttua. Enivei, tulossa ollaan, riittääkö tämä ilmoittautuminen?
  Tapaamisiin viimeistään kirppiksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiittämistä! Onneksi meillä on mukana superaktiivisia tyyppejä niin saadaan jatkumoa tapahtumille ja tapaamisille :)

   En itsekään saanut FB-sivun mobiiliversion kautta, siksi mennyt paljon juttuja ohitse. Kannattaa varmaan laittaa Katille vielä viestiä, ja olinkin näkevinäni että saatoit jo laittaakin?

   Nähdään tosiaan 10.8.! :)

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta blogikirppis, ehdottomasti tulen kurkkimaan, jos vaan aikataulut antavat myöden!
  Todella kivaa, että olette koonneet yhteen Turkulaisia blogeja, itse olen ainakin löytänyt sivuston kautta paljon uutta ja ihanaa luettavaa omilta kotinurkilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tulla, jos vain suinkin ehdit! Minulle oli itselleni ainakin aikamoinen yllätys että meitä on täällä suunnilla näin monia ja löysin siis monta uutta sivustoa itsellenikin lukulistoille. Mukava kuulla, että sinulla on käynyt samoin :)

   Poista
 3. Siellä nähdään, tosi ihanaa kun muut jaksaa olla niin aktiivisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään! Ja älä muuta sano, varsinaisia energiapakkauksia taitaa olla meidän ryhmä pullollaan ;)

   Poista
 4. Kuulostaa tosi kivalta. Ollapa lähempänä niin tuolla olisi ehdottomasti mahtava käydä :) . Hienoa että olette yhdistäneet voimanne. Niin saa paljon enemmän aikaan, tarvittaessa. Mukavaa vikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistyössä on paljon voimaa! Ja näin saadaan jaettua kokemuksia ja ideoita kaikkien kesken. Meillä on mahtava jengi kasassa, eli tästä ei voi seurata kuin jotakin uskomattoman hienoa ;). Ihanaa loppuviikkoa myöskin sinulle!

   Poista

 

Newsletter

Widgets