Top Message

www.oblik.fi

PEUKKU YLÖS!


Viikon miniloma toukokuussa ehti hädin tuskin päättyä kun uutta jo pukkaa. Kaksi viikkoa työtä välissä ja vimein se koitti. Koko perheen yhteinen loma. Mitä se tarkoittaa blogille? 

Saattaa olla, että tekstejä tulee useammin, voi myös hyvin olla että niitä julkaistaan kovinkin verkkaiseen tahtiin. Kommentit kyllä luetaan, mutta niiden vastaamiseen saattaa kulua nykyistäkin enemmän aikaa. Sähköpostiviestejä ei lueta päivittäin. Ja tehdään juttuja vain silloin kun on sopiva fiilis. Ensi viikon aloitamme odotetuimmalla teemalla; Ei mitään tekemistä! 

Saatetaan lähteä rantaan jos ilmat suosii, saatetaan myös olla lähtemättä. Käydään ehkä kyläilemässä, tai sitten ei. Ehkä yksi päivä kiipeillään Flow Parkissa. Mutta vain jos siltä tuntuu. Ai että - koko vuoden paras aika on edessä!

Nauttikaahan tekin ruudun siellä puolen alkavasta viikonlopusta ja niille, joiden loma on vasta edessä; Tsemppiä! Kyllä se pian jo ovelle kolkuttelee.

Jutta & Pekka

 1. Ihanaa ja erityisen rentouttavaa lomaa! Lomassa parasta on juuri se, ettei ole pakko tehdä mitään sen ihmeempää, jos ei huvita:)! Nauttikaa kiireettömyydestä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuo - ei ole mikään pakko yhtään mitään. Kaikki on kiinni fiiliksestä. Jo se tunne tuo loman! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja vaikkei jatkuvasti paistaisikaan, ei se haittaa. Aina on sadevarusteet ja lautapelit :)

   Poista
 3. Leppoisaa ja rentouttavaa lomaa! Mennä sinne minne nenä näyttää ja silloin kun siltä tuntuu - tai olla menemättä, siitä on tosiaan paras loma tehty :-)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa lomaa! Loma on kyllä ihanaa aikaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on nimenomaan aikataulun puuttuminen. Se jos joku on luksusta <3

   Poista
 5. Leppoisaa ja rentouttavaa lomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Sitä se varmasti tulee olemaan. Ilman odotuksia ja ilman kalenteria. Siitä on paras loma tehty!

   Poista
 6. Rentoa lomaa - juuri noin se pitääkin viettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti ollaan lähdetty lomaa (ja remonttia) karkuun lentämällä. Tämä loma on vasta toinen yhteinen, joka vietetään vain Suomen kamaralla ja kotona. Tekee välillä hyvää sekin. :) Vaikka toistaalta karkuun lähteminen on ollut henkireikä kaiken keskeneräisen välissä - nyt kuitenkin aloitetut remontit on viimein päätöksessään. Ja uusia ei varmasti kesän aikana aloiteta :D

   Poista
 7. Kuulostaa ihanalta:)) nauttikaa <3

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets