Top Message

www.oblik.fi

ENSIMMÄINEN BLOGITAPAAMINEN // ÅBLOGIT

Elettiin muistaakseni maalis-huhtikuun vaihdetta, kun sähköpostilaatikkooni oli saapunut todella mielenkiintoinen sähköposti. Arjen Timantteja -blogin Anu otti yhteyttä ja jo muutaman sähköpostin jälkeen alkoi tuntua siltä, että on parempi tavata. Aiheena oli koota Turkulaiset sisustus -ja lifestylebloggaajat yhteen ja näin päästä viemään mahtavaa joukkoa kohti yhteisiä unelmia ja tavoitteita. Onhan kuitenkin totta, että yhdessä on aina enemmän kuin yksin. Huhtikuun aikana sivuillemme vinkattiin "bloggaajahausta" ja toukokuun alkupuoliskolla saimme jo ensimmäisen kutsun laitettua kaikille niille, jotka meidät olivat löytäneet. 

Ensimmäinen ajatus oli itselläni ainakin seuraava; "Herranjumala, meitä on täällä Turun seudulla ihan todella paljon bloggaamassa samoista aiheista!" Miten en ollut ennen jotenkin hoksannut kuinka moni blogeista on täältä ihan kotikulmilta. Jännittävää ja samalla aivan todella hienoa! Parisenkymmentä ilmoittautunutta saimme kasaan ja ensimmäiseen tapaamiseemme pääsi lopulta neljätoista blogisiskoa. Mieletön osallistumisprosentti kesäkuiseen arki-iltaan!


Aurinkoista iltaa vietimme Sisustuksen G:n tiloissa Aurajoen rannalla. Meitä oli siellä vastassa energiset sisustussuunnittelutoimiston yrittäjät Jaana & Nina, joista näki jo kauas, että heistä löytyy ennennäkemätöntä intohimoa ja arvostusta omaa työtään kohtaan. Tulen itse henkilökohtaisesti aina äärimmäisen hyvälle tuulelle kun keskustelen ihmisen kanssa, josta huokuu aitoa innokkuutta omien unelmien saavuttamisen vuoksi. Nämä naiset ovat tehneet sen - unelmasta on tullut totta ja Sisustuksen G on ollut tämän kaksikon voimin pystyssä jo seitsemän vuotta. 


Paikanpäälle oli saapunut myös toinen unelmiensa eteen töitä tehnyt kaksikko. Zinotin Laura ja Susanna. Yrityksen saatat tunnistaa paremmin heidän tuotemerkeistään; Musta5101 ja Mayn. Mustan tuotteita meillä on itseasiassa ollut kotona jo aikaisemminkin (tiskiaine + rätti). Illan aikana kuitenkin käytin tilaisuuden hyväkseni ja täydensin käyttötavaroitamme näillä ihastuttavilla tuotteilla jonkin verran. Siis mikä voisi saada naisen iloisemmaksi kuin tehdä ostoksia, jotka ovat todella kauniita ja tyylikkäitä sekä ennenkaikkea hyödyllisiä tarve-tuotteita. Ai että!  Nostan kyllä hattua näille naisille - nopeasti tästä parivaljakosta on nimittäin tullut yksi omasta mielestäni mielenkiintoisimmista uusista brändeistä kotimaisten käyttötavaroiden keskuudessa. Suurena suurena plussana todettakoon, että yritys sijaitsee kivenheiton päässä kotoamme, joten suosin paikallisia jatkossakin!
Uutena tuttavuutena itselleni paikalla oli myös Magia Graphics. Julistemalliston takaa löytyy taiteellisen silmän omaava Milla. Millalla on takanaan kokemusta mainostoimistoyrittäjänä ja nyt mimmi on tehnyt uuden aluevaltauksen. Ensialkuun koko homma lähti käyntiin omista tarpeista ja pikkuhiljaa erilaisia printtejä tehtiin mittatilaustyönä ystäville ja tuttaville. Loistavan palautteen jälkeen Milla innostui vielä lisää ja nyt naiselta löytyykin jo ihka oma mallisto uniikkien printtien lisäksi. Itse aion hyödyntää näitä palveluita varmasti jatkossa lahjojen osalta, kun erilaisia juhlia tulee eteen. Mikäpä upeampi lahja saajalle olisikaan kuin henkilökohtaisesti hänelle suunniteltu uniikki juliste?

Päällimmäisenä kuitenkin täytyy todeta että illasta jäi mieleen koko meidän mahtava blogijengi. Ryhmälle perustettiin jo ensimmäisen illan aikana omat FB-sivut, jotta yhteydenpito olisi vaivatonta jatkossakin. Seuraava tapaaminenkin on jo alustavasti sovittuna ja silloin teillä lukijoillakin on mahdollisuus päästä mukaan! On huikea tunne löytää uusia tuttavuuksia ja sielunsiskoja, joilla on samat kiinnostuksen kohteet ja kaiken yhdistää yhteinen harrastus - bloggaus. Aivan kuin olisimme tunteneet aikaisemminkin jo pitkään, sillä vaivautunutta tai hiljaista hetkeä ei tainnut juuri olla. Voi kuinka iloinen olenkaan, että saimme näin hienon porukan kasaan ja toivottavasti ensi kerralla meitä on vielä hieman lisää :). Kiitokset myös ylläoleville yrityksille mukanaolosta ja tarjoiluista. Otitte meidät avosylin vastaan ja loitte upeat puitteet historialliselle ensimmäiselle blogitapaamiselle täällä Turussa. 

Mukana tapahtumassa olivat nämä alla olevat ihastuttavat blogit, joihin kannattaa muuten ehdottomasti tutustua, jos et vielä sitä ole tehnyt. Löysin itsekin muutamia uusia sivuja lukulistoilleni ja on erittäin mielenkiintoista seurata muita blogisiskoja täältä samoilta kulmilta. 


Ryhmämme on saanut myöskin nimen - Åblogit. Tämä kokoonpano saa varmasti aikaiseksi vielä vaikka mitä - olemmehan yhdessä rautaa!

Hymy huulilla kiittäen,
Jutta

 1. Onneksi olkoon, hyvin saitte turkulaiset yhteen nippuun ;) Ryhmä, joka koostuu samanhenkisistä tyypeistä on kyllä mielettömän hyvä juttu. Ehkä me helsinkiläisetkin joskus innostumme? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Muutamia tiedän vielä ketkä eivät päässeet mutta toivottavasti jo ensi kerralla :). Kannattaa innostua, vaikka tosin siellä päin enemmän on muita häppeninkejä bloggareille, jolloin blogikollegoita saattaa nähdä ja heihin tutustua. :)

   Poista
 2. Oi jospa oisin voinut olla mukana! Toivottavasti ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä huippuilta! Oli ihana lueskella kirjoitustasi ja palata noihin tunnelmiin :) Oli niin kiva tavata! Odotan innolla seuraavia blogitreffejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Oli kyllä hieno polkaisu kaikelle uudelle ja jännittävälle :). Innolla täälläkin jo odotellaan seuraavaa!

   Poista
 4. Oli ihan mahtava ilta ja huippuporukka kasassa! Kuten jo moneen kertaan eri blogeissa todettua: saa nähdä mihin kaikkeen tämä porukka pystyy, mitä keksimme ja mitä kaikkea saamme aikaan :) Kiitos Jutta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oli! Pystymme varmasti vaikka mihin ja ennenkaikkea opimme toisiltamme jatkossa ihan hurjan paljon. Kiitos itsellesi <3

   Poista
 5. Oletpa tehnyt ihanan jutun illastamme! Kivat mustavalkoiset kuvatkin! Hei Laura muuten mainitsi jostain fb-sivusta, onko sellainen jo olemassa? Minä en ole huomannut mitään.. Tuli pari ideaa mieleen koskien meidän mahdollisesti seuraavaa tapaamista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees - eli sellainen löytyy nimellä Turun alueen bloggaajat - käy laittamassa pyyntö sinne niin näet kommentit sen jälkeen :)

   Ehdottomasti vain ideoita tulemaan!

   Poista
 6. Oli todellakin kiva ilta ja kiitos vielä sinulle ja Anulle, että saitte tämän aikaiseksi! Ja jatkoahan seuraa.
  Kiitos myös kivasta jutusta - ja hienot kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiittämistä, taisimme vain olla veturina keräämässä porukkaa kasaan, muutoin työt teki Jaana ja Nina pääosin. Oli oikein onnistunut ilta ja todella mukavaa oli tavata!

   Poista
 7. Harmittaa todella etten päässyt paikalle tuolloin :( Ensi kerralla tulen varmasti, jos vielä kutsutaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta - ensi kerralla sitten toivottavasti pääset :)

   Poista
 8. Olipas kyllä tsi mukava nähdä pikaisesti, harmi etten ehtinyt kauemman aikaa olla paikalla. Ensi kerralla sitten paremmin :) Ihanan jutun oot illasta kirjoittanut ja kauniita kuvia ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Laura. Vaikka totesin kyllä kotona että eihän mulla ole juuri yhtään kuvaa teistä muista, ihan keskityin näemmä tuotteisiin ja tarjoiluihin. Muutamissa kuvissa sentään vilahtelee ihmisiä todisteena siitä, että meitä siellä paikalla myöskin oli ;)

   Poista
 9. Upeita kuvia olet ottanut! Oli kyllä mukava ilta ihanaisten naisien kera. Näitä todellakin lisää! :)

  VastaaPoista
 10. Ihmettelin, et miksi täältä suunnalta paukkuu liikennettä blogiin. Kiitos linkistä! <3 Odotan innolla seuraavaa tapaamista ja harmi, etten ole vielä itse täysin ehtinyt blogikierrokselle, mutta onpahan sitten kesälomalla jotain tekemistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Olehyvä vain :) Tästä riittää tekemistä varmasti koko lomalle, joten eikun kirjanmerkkeihin vain :)

   Poista
 11. Hei!

  Huomasin, että olitte kokoontuneet turkulaisin voimin. Se jos mikä on aina lasin kohottamisen arvoinen asia.;) Itsekin olen turkulainen ja pienimuotoinen blogi on pyörinyt mukanani raksaprojektimme myötä. 8) Ehkä pääsen mukaan kyytiinne?

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets