Top Message

www.oblik.fi

LAUANTAIAAMUNA

Ei herätyskelloa, silti sisäinen herätys toimii edelleen ja aamu on aloitettu aikaisin. Kiireetön aamu ja ihana mies, joka paistaa pannukakkuja aamupalan jälkkäriksi. Siisti koti, eikä sada vaikka piti. Valo tulvii ikkunoista - eikä pimeää tainnut juuri yön aikana edes olla. Illaksi ystävät kylään, grilliä, naurua, pelejä ja yhdessäoloa. Lauantain luksusta. 

Jutta

 1. Ihanat tunnelmat! Minun on pitänyt jo pari viikkoa paistaa tuollaisia ihania pikku pan cakesejä, mutta aina on niin kova nälkä, että ei malta ruveta paistelemaan! :) Ihana tuo teidän loikoilupaikka! Rentouttavaa lauantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta - ei ihan äkkinälkään ole tarkoitettu :). Onnea on ihana (ja kärsivällinen) mies <3. Loikoilupaikka on täyttänyt kaikki odotukset. On se vain niin ihana!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja nams lettuja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyviä olikin. Toisen tekemä on aina parempaa kuin omat. Mikäköhän siinäkin on? ;)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia!
  Pannukakkuja rupesi tekemään mieli, saas nähdä jaksaisiko huomenna aamulla niitä paistaa! Onko teillä jotakin erityisen hyvää reseptiä, jonka voisi jakaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi. Itse en useinkaan ole kovin tyytyväinen kuviini ja jälkikäteen oikein hävettää niitä julkaista, mutta joskus sattumalta saattaa onnistuakin. :)

   Jaa-a. Tuota olisi parempi kysyä mieheltäni. Hän on meidän lettu/pannarimestari. Sivusta seuranneena voin kertoa että lonkalta taitaa mennä aina vähän eri määrä kaikkea, joskus seassa on banaania ja joskus ne on lettuja - toisinaan pannareita. Tiedä siis häntä. Kokki kokeileva asuu siis meillä :)

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Viikonloppu oli aivan mahtava, toivottavasti myös sinun!

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Mistä on tuo upea pyöreä pöytä ja paljonko siinä on halkaisija? Olen haaveillut pyöreästä pöydästä johon mahtuisi 8 ihmistä ympärille. Sarita http://pikkutaivaanrannanmaalari.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tehty tämä pöytä itse. Juttua siitä löytyy täältä http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/12/diy-se-pyorea-poyta.html. Toteutus ei ollut vaikeaa ja jalat voi tottakai ostaa myös valmiina :). Ympärille menee 8 ruokailijaa, enemmänkin on mahdutettu :D. 150cm on halkaisija tässä. Loistava ratkaisu, vaikka itse sanonkin ;)

   Poista
 6. Ihku mies sulla, kun pannukakkuja paistelee!
  Amerikkalaiset pannarit on suurta herkkua, mums!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä täydellinen. Tykkää laittaa ruokaa ja leipoa - sopii minulle! :)

   Poista
 7. Aijai, nam! Ihana tuo divaani -oletteko itse tehneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullisia kyllä olivatkin :) !

   Tehtiin tosiaan leposohva itse, siitä enemmän löytyy täältä http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2014/05/se-on-valmis-diy-daybed.html

   Ei ollut vaikeaa - joten jos samantyyppistä ratkaisua etsit - kannattaa kokeilla :)

   Poista
 8. Nam mitä herkkuja. Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, herkkuja ne olivatkin :). Mukavaa sunnuntaita myös sinulle Sanna :)

   Poista
 9. Teillä on kyllä niin kaunista! Kiireettömät lauantaiaamut ovat kyllä ihan parasta :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets