Top Message

www.oblik.fi

NÄIN NAVIGOIT MEILLÄ JATKOSSA!


Sivumme ovat muuttuneet! Mitä uutta täältä sitten löytyy? Ensimmäisenä saatoit kiinnittää huomiota banneriin. Valoisa ja raikas kesä sai meidät vaihtamaan tumman bannerin pois. Ainakin nyt kesäksi. Mieli kaipaa avaruutta ja selkeyttä niin kotona kuin täällä blogissakin. Samalla alasivut ovat poistuneet bannerin alapuolelta. 

Tärkeä asia, joka meiltä on etusivulta jo pitkään puuttunut, on pieni kuvaus blogistamme valokuvan kera. Tiedot tosin on löytyneet erillisiltä alasivuilta aiemminkin. Jatkossa kuitenkin niin uudet kuin te vanhatkin lukijat löydätte infolaatikon suoraan oikeasta sivulaidasta. 

Infoboxin alle on ilmestynyt neljä nappulaa, jotka ohjaavat sinut suoraan haluamallesi sivulle. Facebook ja Pinterest nappulat vievät sinut meidän FB-profiiliin ja Pinterest -kuvakansioomme. Kirjeen kuvaa klikkaamalla, saat lähettyä meille suoraan sähköpostia. + painiketta painamalla sinut ohjataan Bloglovin -sivuille, jota kautta voit meitä myös seurata. 

Kuvien päälle on myös ilmaantunut iso P. Huomaat tämän viemällä hiiren kuvan päälle. Tästä eteenpäin voit siis pinnailla kuviamme suoraan omiin kansioihisi ja linkitykset toimivat kätevästi ilman eri klikkailuita. Tämä helpottaa myös meitä itseämme lisäämään kuvia omiin alakansioihimme Pinterestin puolelle. Tähän asti työ on tehty tuplana (ensin blogiin, sitten Pinterestiin).

HUOMAATHAN, että tabelet- ja mobiiliversio toimivat edelleen kevennettynä ja tehdyt muutokset eivät näy näissä versioissa. Kaikki muutokset kuitenkin ovat käytössäsi, mikäli tulet sivuillemme näillä laitteilla selainversion kautta.

Koska allekirjoittanut on surkeaakin surkeampi koodaaja (tai ei oikeasti edes koodaajaksi kannata kutsua), voit myös olla että jotakin on mennyt pieleen. Toivoisinkin, että mikäli jokin painike ei toimi, jotakin oleellista on poistunut tai muutosta huonompaan jossakin suunnassa on tapahtunut - kerrot sen meille joko alle kommenttiboxiin taikka mailitse. (Toki mukavaa on kuulla myöskin mielipidettänne muutoin uudesta ilmeestä ;)). En ole lainkaan varma, että jätin kaiken muun ennalleen kun näitä koodeja lisäilin ja voi myös olla että tuntien ruudun tuijottamisen jälkeen en edes huomaa oleellisia muutoksia, jotka ovat saattaneet tapahtua vahingossa tässä yhteydessä...

Ehkä pientä hiomista vielä tapahtuu, mutta tältä erää muutostyöt ovat kuitenkin pääosin valmiina. Pahoitteluni teille, jotka eilisen ja tämän päivän aikana vierailitte meillä - saattoi "hieman" tökkiä kun samalla täällä päässä päivittelin sivuja. 

Oikein iloista juhannusta jo tässä vaiheessa kaikille, toivotaan siitä vähälumista ja -sateista. Eikä auringonpilkahduksetkaan olisi pahitteeksi ;).
Jutta

Ohjeet ja painikkeet on löydetty täältä. Mikäli tarvitset siis itsekin kyseisiä painikkeita - suosittelen katsomaan Carrien vinkkejä. Ohjeet ovat englanniksi, mutta ne ovat hyvin helpposelkoiset. 

 1. Ihana uusi ilme, kunpa minäkin osaisin muuttaa. Oikein nautinnollista juhannusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä vaikeaa lopulta ole, kunhan hoksaa pari juttua alkuunsa :) Vaikka mikä minäkin olen sanomaan täysin amatöörinä ;)

   Poista
 2. Kivan raikas! Mukavaa juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :)

   Toivottavasti sielläkin oli mukava juhannus, sateesta ja koleasta säästä huolimatta :)

   Poista
 3. Ihanan kevyt uusi ilme blogissa! :) Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Vau, hyvältä näyttää uusi layout! Letkeää yöttömän yön aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, eli ainakaan vielä ei ole paljastunut suuria tunarointeja ulkoasun suhteen ;). Toivottavasti juhannus oli sielläkin huippumukava, vaikkei säät ja lämpöasteet juuri hellineetkään.

   Poista
 5. Kivan raikas ilme! Hyvältä näyttää (: Leppoisaa juhannusta Verkarantaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anna! Leppoisa - sitä meidän juhannus kyllä tänä vuonna todellakin oli. Ei kiirettä minnekään :)

   Poista
 6. Oikein raikas uudistus ja erittäin hyviä lisäyksiä! Kesänodotusta Verkarantaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Hienoa että lisäykset ovat tervetulleita ja toivottavasti niistä on jotakin apua meillä vieraileville :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets