Top Message

www.oblik.fi

BLOGGARIN KOTONA VIERAILULLA


Sain alkukesästä ihanan kutsun Hankoon. Hankoon, jossa paistaa aina aurinko. Jaan vierailuni kahteen eri postaukseen, jossa ensimmäisessä on kuvia kuvankauniista kodista. Minnan ja Murun valtakunnasta. Halusin ehdottomasti antaa tälle upealle kodille oman tilan. Muusta vierailusta myöhemmin lisää kunhan ehdin selaamaan ja purkamaan parhaimmat otokset meistä ihanista naisista Hangon kesässä <3. Jos et malta odottaa, voit käydä jo nyt kurkkimassa Fridan kuvia päivästämme täältä.

Kaunis ja nöyrä kiitos kummallekin päivässä mukanaolleelle uudelle ystävälle; Meidän Harmonian Minnalle ja Koti kaupungin laidalla Fridalle. Olette rohkeita ja käsittämättömän upeita naisia molemmat! Sanat eivät riitä kertomaan sitä tunnetta, joka valtasi minut kotimatkalla. On kunnia tutustua kaltaisiinne ihmisiin!

Iso hatunnosto myös ihastuttavalle nuorelle miehenalulle sinne Hankoon! Taikatemppusi mietityttävät edelleen ;). Jatka samaan malliin, sinulla on sydän paikallaan <3.

Jutta

 1. Kiitos itsellesi Jutta, ilo oli minun puolella. Olen niin kiitollinen ystävyydestämme <3
  Kerron taikurille terveisiä, hän on päivieni ilo! Kiitos kauniista postauksesta ja kuvista kodistamme. tuo viimeinen kuva on ihan paras, siitä tulin erityisesti hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin mieletöntä, kuinka sattumat ovat johdattaneet meidät yhteen. Ihana huomata, kuinka elämä johdattaa oikeat asiat tapahtumaan oikeaan aikaan. Ystävyytemme on juuri tätä!

   Taikuri oli kyllä mainio! Ja kuinka ihana nuori mies voikaan joku olla. Otan tavoitteekseni kasvattaa omasta junioristani juuri tuollaisen - sydän paikallaan ja usko omiin unelmiin. Ne ovat tärkeimmät opit, joita lapsillemme voimme antaa!

   Laita viestiä, jos haluat kuvan itsellesi ilman tekstejä, saat sen ehdottomasti :). Kiitos vielä kun sain kuvata kotiasi! Lisäjuttuja päivästä sitten täällä myöhemmin :)

   Poista
 2. Ihana, ihana koti <3 Ja upea matto olohuoneessa. Mikähän se mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahtava koti. Persoonallinen, harmoninen, mielenkiintoinen ja rakkaudella itselle kodiksi tehty! Kysäisin Minnalta matosta, se on Vallilan Persiana ja hän on tilannut sen Netanttilasta. Samaa näkyy löytyvän Kodin Ykkösestä eri kokoisina :)

   Poista
  2. Ihania kuvia Minnan niin kauniista kodista, olisin ollut mielelläni mukana, Olisi ollut mahtavaa tavata sinut!

   Poista
  3. Kiitos <3. Olisi tosiaan ollut hienoa tutustua sinuunkin! Ehkä ensi kerralla <3

   Poista
 3. Minnan koti on niin kaunis, omaan silmään paljon ihania yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Jokaisesta kulmasta löytyy silmälle mielenkiintoista katsottavaa, se tekee asunnosta kodin. Ja kauniin sellaisen <3

   Poista
 4. Sielunsiskojen löytäminen on jotain niin upeaa, ettei sanat riitä kertomaan♥

  Ihana, persoonallinen, mielenkiintoinen ja kaunis koti Minnalla:)! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Jotenkin näiden naisten tapaaminen sujui kuin vanhoilla tutuilla. Päivän jälkeen tuntui siltä, kuin aina elämäni olisi odottanut tätä tapaamista. Jotakin vain loksahti paikoilleen <3.

   Minnan koti on kyllä todella kaunis. Sopivan yksinkertainen, silti mielenkiintoinen ja paljon itsetehtyä tai tuunattua. Sopivassa määrin kuitenkin myös modernia ilmettä. Näistä ei voi kuin syntyä kaunis koti taitavan naisen käsissä!

   Poista
 5. Upeita kuvia Minnan ihanasta kodista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti oli kyllä kaunis kuin mikä! Ja todella taitavasti laitettu <3.

   Poista
 6. Kerrassaan ihania kuvia Minnan upeasta kodista. Oli varmasti ihanaa tavata porukalla ja viettää mukavaa aikaa yhdessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuosta kauniista kodista voi saada kuin kauniita kuvia. Huomasin tosin vasta kotona, että kuvia oli vain alakerrasta. Ensi kerrallekin jäi siis kuvattavaa ;). Oli ihana päivä ja tuntui kuin olisimme aina tunteneet. Ihan parasta tämän harrastuksen myötä - tavata uusia ihmisiä <3

   Poista
 7. Kuulostaa, että teillä oli täydellinen hetki yhdessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä tuo päivä kyllä oli. Ihana kaikenkaikkiaan <3.

   Poista
 8. Oli aivan mahtavaa tavata sinua, Jutta. Ja kiitos vielä kerran ihanasta lahjastasi. Kirje oli aivan ihana!

  ps. hyvin olet saanut photoshopattua minut tuolta ruokahuoneesta pois:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinua ihana Frida! Voi sinun nauruasi on jo ikävä. Ja niitä viisaita ajatuksia elämästä <3. Toivottavasti kirjeestä on iloa pitkään, se on sydämellä sinulle kirjoitetu <3.

   Heh, tiedätkö tuo kuva on kyllä jo keskiviikolta, torstaina siellä ruokahuoneessa nukkui joku pörröpää ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets