Top Message

www.oblik.fi

KUN PÄÄ ON TÄYNNÄ SISUSTUSIDEOITA

Tiedättekö sen tunteen kun ajatukset juoksee jatkuvasti uusissa projekteissa, vaikkei vanhatkaan ole saatettu loppuun? Nyt on juuri sellainen olo. 
Tällä hetkellä projektilistalta löytyy mm.seuraavaa:
- Eteisen freesaus ja pieni uudistus (liukuovet veks, uudet hyllyt ja säilytysjärjestelmä)
- TV-huoneen sisustus loppuun
- Makuuhuoneen keväinen ilme
- DIY "daybed" olohuoneeseen
- Parvekkeen istutukset ja parvekelattian öljyäminen
- Saunan vahaus (+kalusteiden korjaus/uusiminen)
- Koristetyynyjen vaihtaminen, muutama DIY -idea näihinkin jo löytyy
- Seinien maalausta ja kittausta olohuoneessa

Mutta kun mistä sitä sitten aloittaisi? :D Aurinko on tainnut sekoittaa tämän naisen pään totaalisesti! Siellä samanlaisia tuntemuksia?

Jutta
pssst. Eilen meille kotiutui kuvissa oleva ihastuttava pieni postilaatikko. 
Arvaako joku mihin tämä suloisuus tullaan meillä laittamaan? 

 1. Ihan samanlainen taudinkuva on täälläkin :) Lääkkeeksi kutsuin jo kirvesmiehen käynnille,kyllä tää tästä alkaa rauhoittumaan kun päästään vauhtiin.
  Ihana postilaatikko!Eteiseen tai työpöydän viereen,tähänhän te voitte tiputtaa kaikki uudet ideat ettei mikään unohdu,ns. aloitelaatikko =D
  Kivaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi aloitelaatikko olisikin muuten superhyvä idea! Harmi, että tälle boxille on luvattu toinen paikka kodistamme ja sen saaja ei suostu enää luovuttamaan sitä minulle :D

   Kirvesmies saa varmasti taudin talttumaan. Niillä on sellainen taito ;). Mukavaa viikkoa sinulle Ani myös!

   Poista
 2. Hämärästi muistan tunteen... Ja toiveikkaasti odottelen, että se vielä jonain päivänä palaa :)
  Mutta onneks voin käydä täällä seuraamassa toimeliaampien projekteja, niin tuntuu, että olis itsekin tehny jotain, vaikka oikeasti makaan reporankana sohvalla :).
  Puuhakasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D. Se on vähän kuin minä ja liikkuminen (toisinaan) kun tarpeeksi katsoo suurinta pudottajaa tai Juttaa ja superdieettejä, tuntuu että itsekin laihtuisi ihan silmissä :D

   Oikein kivaa lomaviikkoa Annukka sinulle!

   Poista
 3. Hyvä lista sulla jo käsillä :D Antaa palaa vaan, kun intoa on :) Mun veikkaus on, että postilaatikko on pojan huoneeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun listan julkaisin, muistin vielä pari juttua lisää. :D Ei se siitä lyhene, ellei ala hommiin, joten eteisestä nyt sitten aloiteltiin. Hyvä veikkaus, ja oikeaan myös osui! ;)

   Poista
 4. Meillä on toi just sama keltainen postilaatikko tytön huoneen oven vieressä. Se on ihana. Ja kevät se vasta ihana onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappulan huoneeseen meilläkin tämä asettuu kunhan saadaan seinään kiinni. Lapsi oli yllättävän innoissaan uudesta boxistaan ja se onkin jo täynnä salaisia pieniä juttuja, joita äiti ei saa mennä katsomaan :)

   Poista
 5. Yep, täällä kans paljon ajatuksia päässä joista yksi toteutui tänään! :))

  VastaaPoista
 6. Mullakin on paljon ideoita päässä ja haluttais vaikka mitä tehdä! Aikaa saisi olla enemmän niiden toteuttamiseen ja kodin pintojen suhteen taas yritän nyt hiukan jarrutella. Toiveissa on kuitenkin uusi koti jossakin vaiheessa :)

  Minäkin ostin tuollaisen postilaatikon vasta meille, tosin ihan vaan valkoisena :) Keltainen on kyllä pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä valitettava tosiasia, aikaa jos olisi tuplasti (tai edes pari tuntia vuorokaudessa lisää) täältä ideakeitaasta tulisi varmasti vielä entistä enemmän toteutuksiakin ulos :D. Toisaalta, ehkä on ihan hyvä ettei niitä nyt ihan koko ajan tule tehtyä ;)

   Poista
 7. Minulla pää pursuaa myös, mutta talon suhteen jota ei vielä ole edes alettu rakentaa. kauhean tuskaista on näin kärsimättömän malttaa odottaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuo on kyllä varmasti vaikeaa. Odottaa, kun talo ei ole vielä valmiskaan :) Mutta onneksi hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten kun pääsette muuttamaan uuteen taloon, on ideat jo valmiina!

   Poista

 

Newsletter

Widgets