Top Message

www.oblik.fi

TYÖPISTEEN UUSI KEVENNETTY ILME!

Edellisviikkoisessa postauksessa Työpisteellä tapahtuu... Ei mitään! höpöttelin, kuinka kipeästi työpiste kaipaisi jotakin freesausta. Itseäni otti silmään tumma laatikosto ja jonkinlainen epäjärjestys kaikessa. Sain Anilta vahvistusta hyllyajatukselleni, ja nyt tuohon seinälle sellainen sitten lopulta päätyi. 


Mies halusi (!?!?!!) Ikeaan sunnuntaina, ja sattumoisin eteemme osui keittiö-osastolta tällainen avohylly. Metallinen ja sopii mielestäni pöydän jalkojen kanssa yhteen oikeinkin hyvin! Sopivan "hengetön" ja ilmava! Silti toi mukanaan kaivatun selkeyden, kun pientavarat ja esineet saatiin nostettua ylös pöydältä. Pienet mustavalkoiset purkit sattuivat sopivasti olemaan Kodin1:ssä alennuksessa, joten nyt ne pääsivät pitämään järjestystä työpisteelle. 



Muutoin mentiinkin jo aiemmin kotoa löytyneillä tavaroilla ja esineillä. Laatikosto heivattiin pois ja kokonaisilme keveni mielestäni sen muutoksen ansiosta! Huomatkaa muuten innovatiivinen keksintö tulostimelle :D. Kukaan muu ei keksisi laittaa tulostimen päälle pärekoria kuin nainen. Mies ihmetteli tovin, mutta ymmärsi yskän lopulta. Kuinka tekniset vempeleet voikaan olla niin sysirumia? ;) 

Olisi kiva kuulla mitä mieltä sinä olet - näkyykö muutos kokonaisuudessa ja oliko hyllyn tuominen työpisteen päälle kuningataridea vai ei? 

Mukavaa maanantaita Verkarannasta!
Jutta

ps. Olethan muistanut käydä osallistumassa ihanaan arvontaan
jossa palkintona kuvissakin näkyvä paperikassiteline? 

  1. Tykkään tosi paljon tästä työpisteestä. Olen aina tykännyt. Tosi selkeä ja toimivan oloinen. :) Niin ja hylly on hyvä, ei tosiaan pistä silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Nimenomaan sellainen sopivasti näkymätön hylly tähän minustakin parhaiten sopi. Toimivakin tämä on, en vaihtaisi enää koskaan tilanteeseen jossa kodissa ei ole työpistettä. :)

      Poista
  2. Oi tuo tulostin niin naurattaa minua :). Meilläkin on aivan kamalan ruma tulostin, työpöytä olkkarissä täällä vuokrakämpässä ja tulostin pöydällä. Ei meinaa kestää ja olenkin suunnitellut tulevaan taloon vaikka minkälaisia innovatiivisia tulostin hyllyjä pöydän alle. Mutta piilottaminen ei ollutkaan vielä tullut mieleen...

    Hyvältä ja siistyiltä näyttää työpöytä. Tuo Ikean hylly on tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Se nauratti myös mua. Ja miestä. Onhan tuo kori pakko pois nostaa kun tulostaa, mutta onneksi vempele on senverran pieni, että mahtui sopivasti korin sisään. :) Ei se päivittäisessä käytössä ole, mutta mihinkään piiloon sitä ei voi laittaa hankalaan paikkaan, muuten on kauhee homma kaivaa se esille tarvittaessa. Nyt se on sopivasti huudeilla, silti poissa silmistä ;)

      Poista
  3. Näyttää tooodella hyvältä! Itsekkin haaveilen niin omasta työpisteestä, mutta se on edelleen vaiheessa :D Tuo lehtitteline on kyllä niin magee, mistäs moisia saa? Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkään haaveilin minäkin. Ja enhän edes aikaisemmin tehnyt töitä kotona. Nyt kun teen, tämä on ehdoton!

      Lehtiteline on kannettu duunipaikan roskakuormasta kotiin. Joten mistään kaupasta näitä tuskin ainakaan ihan samanlaisia löytyy. Esitteitä näissä joskus on töissä säilytetty :)

      Poista
  4. Tosi kivannäköistä! Kyllä noilla pikkuhyllyillä saa ihmeitä aikaan. Työpisteestä haaveillaan täälläkin... huoh. Opiskeluhommat sujuu joko lattialla isoja A3-piirroksia tehden tai sohvannurkassa tietokoneella. Ergonomiaa nähnytkään.. No, ehkä jonkun vuoden kuluttua kun jälkikasvu lentää pesästä, niin mä valloitan hänen huoneensa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tuon tunteen. Huh! Onneksi nykyään pöytä ja pitkä sellainen onkin. Kyllä pöytä tosiaan vie tilaa vaikka kuinka paljon, joten oman tilansa se vaatii. Toivottavasti saat sellaisen pian joko jälkikasvun huoneeseen tai muualle kotiinne :)

      Poista
  5. Tässä on kaikki kohdallaan. Hylly sopii täydellisesti settiin. Eri matskujen kontrastit ovat ihan parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kauniista sanoistasi! :) Tykkään itsekin todella paljon "rikkoa harmoniaa" (jos sitä sellaiseksi voi kutsua) erilaisilla materiaaleilla.

      Poista
  6. Työpiste on nyt tosi hieno. Kiva hylly ja nuo Kodin1:sen purkit on hauskoja. Pitäiskin ehtiä nappaamaan niitä alesta vielä pari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä piirun verran kivampi pyyhkiä nyt pölyjä ja pitää siistinä kun tavarat saa hyllylle nostettua.

      Purkit otti silmään jo syksyllä/alkutalvella, mutta jäi silloin ostamatta. Nyt ne käveli kuin itsekseen vastaan ja kuinka sopivaan aikaan :)

      Poista
  7. Kivalta näyttää! Olisin udellut mistä tuo pieni puinen laatikosto pöydän päällä on hankittu. Olisi oiva lasten pikkusälälle (barbin kengät, jne.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Puinen pieni laatikosto on IKEAsta. Niitä on siellä muistaakseni kolmea eri kokoa. Tämä niistä suurin. Kätevä ku mikä ja imee sisäänsä hirmuisen määrän pientä askartelutavaraa :). Barbien asusteille yms sopii varmasti myös täydellisesti!

      Poista
  8. Miltä olet syöttänyt miehellesi, että saat hänet ylipäänsä lähtemään ja vielä oikein ehdottamaan Ikea reissua....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hänellä taisi olla oma lehmä ojassa. Halusi mennä etsimään nappulan huoneeseen kehyksiä julisteelle jonka jostakin rapakon takaa hänelle tilasi. Julisteessa on jääkiekkoilijoita :D. Minä tietysti huusin hurraa kun niin nätin lastenhuoneen seinää koristaa nyt joukko NHL pelaajia :D :D. Tää tais olla poikien oma juttu, eikä minulta paljon kyselty ;)

      Poista
  9. Niin ja tuo hylly on kaunis! Kaunis niin, kuin koko kotinne..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hylly on minustakin sopivan ilmava ja näkymätön. Silti tuo kaivattua lisätilaa ja materiaali sopii pöydän jalkoihin täydellisesti :)

      Poista
  10. Pärekori-jemma on kyllä aivan ykkönen :-)
    Kuvaa katsellessa tuli mieleen, että olisiko pöydät mahdollista laitaa vastakkain? Tai jotenkin niin, ettei tarvitsisi tuijottaa seinää....siis silloin kun ei näpyttele konetta tai inspis on hukassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan ookkin ;) Hätä keinot keksii :))

      On se varmaankin mahdollista, mutta epäkäytönnöllistä. Sitä mietittiin alkuun jonkin aikaa. Mutta. Pöytä on osa olohuonetta, ja silloin se "levittäytyisi" liikaa oleskelutilan puolelle katkaisten samalla väylän parvekkeelle (johon kiivetään tuosta peilin vierestä). Jos meillä olisi erillinen tila tälle, varmaankin tekisimme juurikin noin kun ehdotit ja juurikin kirjoittamastasi syystä. Mutta näillä neliöillä on nyt mentävä mitä on annettu :D

      Poista
  11. Työpisteenne on niin kiinnostava kaikkine kauniine yksityiskohtineen, että silmä kiertää kuvissa kauan. Silti yleisilme on rauhallinen ja harmoninen. Todella hieno lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista kommentistasi. Oikein häkellyin! Melko rauhallinen tästä kyllä on muotoutunut, vaikkakin paljon on tavaraa esillä. Mietin pitkään kaappia, jossa olisi ovet. Ei olisi irtotavaraa näkösällä niin paljoa. Mutta ehkä tämä on hyvä keino pitää tilaa edes jotenkuten siistinä. Ei tuu heitettyä kaapin perälle kaikkea sälää ;)

      Paperit yms onkin sitten eri paikassa, tuossa takana olevassa isossa lipastossa.

      Poista
  12. Ai että nuo taljat tuoleilla on IHANAT!!! :) Mä kyllä aina niin fiilistelen teidän kotia, ihanan harmoninen mutta silti inspiroiva!! Love it! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen edelleen niihin kovin ihastunut <3 Ihana mies, kun sellaiset minulle syntymäpäivälahjaksi hankki! Ja kiitos Jenni suuresti kauniista kommentistasi, lämmittää mieltä :)

      Poista
  13. Just ihana työpiste - mullakin työnalla kotitoimisto.
    Pirtsakkaa loppu viikkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja todella käytännöllinenkin vielä. Aluksi 3 metrinen taso tuntui liiotetulta, mutta olen kokenut sen erittäin toimivaksi ja juuri sopivan kokoiseksi :)

      Poista
  14. Aivan ihana työpiste. Tuli sellainen fiilis, et ton pöydän ääreen haluan kattomaan mitä kaikkee sieltä löytyy :)).

    Mistä Jutta nuo penkkien täydelliset karvapehmusteet ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sieltä löytyy kyllä vaikka ja mitä mielenkiintoista ;) Tervetuloa siis vain ;))

      Itseasiassa ostopaikkaa ei ole minulle paljastettu. Rakas mieheni kun nämä ja tuon suuremman lattiataljan minulle syntymäpäivälahjaksi oli hankkinut :)

      Poista
  15. Hei näyttää tosi hyvältä!! Uusi kevyempi ilme on oikein hyvä vaikka ei entisessäkään mitään vikaa ollut :) Ja just oikeanlaiset hyllyt, me like :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja kiitos myös sinulle antamastasi hyllyajatuksesta! Se sai minut tekemään päätöksen sen suhteen :)

      Poista

 

Newsletter

Widgets