Top Message

www.oblik.fi

ONNEA ON // ORBIT-SIVUPÖYTÄ

Eilen illalla hain postista uuden tulokkaamme, Leitmotivin Orbit -sivupöydän. Siis voi että kuinka iloiseksi tulinkaan viime viikolla saadessani viestiä, että olen voittanut kyseisen pöydän OMASHOPIN facebook -arvonnassa. Minä, joka en koskaan voita yhtikäs mitään yhtikäs mistään! Sain valita mintunvihreän ja harmaan väliltä. Valinta ei liene yllätys. 
Pöydän korkeus on 51cm ja pöytälevyn halkaisija 40cm. Passelin kokoinen nimenomaan sivupöydäksi! MDF -pintaisen pöytälevyn alla on täyspuiset jalat ja muotokieli on minusta todella kaunis. Ainoa asia, joka aavistuksen ottaa silmään - näyttää melko paljon Tablo -pöydältä, vai mitä olette mieltä?

Eroavaisuuksia näissä kahdessa löytyy niin materiaalista kuin kokonsa puolesta. Pienempi Tablo on  jonkinverran matalampi kuin ORBIT ja pöytälevy aavistuksen leveämpi. Lisäksi jalkojen kiinnitys eroaa jonkin verran toisistaan. Mietin vain kumpi näistä oli ensin? IKEA -postaus nostatti hienon keskustelun (ja aivan aiheesta) tuotteista ja niiden kopioimisesta. Ehkä siitäkin syystä tarkastelin uusinta kalustettamme vähän "sillä silmällä"...  

Kaunis se kuitenkin on. Se on pääasia. Paikkaa pöydälle ei vielä ole päätettynä, joten jonkinlaista huonekalurumbaa saattaa olla viikonlopun aikana tulossa. Se kun on se lumpipalloefekti usein läsnä tällaisissa... :D

Pirteetä perjantaita,
Jutta

 1. Kaunis se on, kyllä. Ja kieltämättä aika Tablo. Mutta toisaalta tässä maailmassa "kaikki on jo vähän keksittyä", joten ehkä antaisin tuon anteeksi. Selkeät halpiskopiot nostavat vähän enemmän karvat pystyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuokin on kyllä totta. Aina varmasti löytyy edes vähän samaa näköä/materiaalia/väriä oleva jostakin. Mutta en anna sen nyt tässä häiritä ainakaan, kaunis kun se todella kuitenkin on! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minustakin. Ja mikä ihana piristys päivään kun en koskaan voita mitään ja yhtäkkiä sain tämän viestin :)

   Poista
 3. Onnea Onnea :): se on niin kaunis.

  VastaaPoista
 4. On kyllä samaa näköä tablon kanssa mutta ei kai se ole nii justiinsa! Ihana palkinto kertakaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitin tosiaan heti huomion kyllä samaan, mutta saattoi johtua myös tuosta aiemmasta IKEA jutusta, jossa se nousi esille. Ehken olisi niinkään miettinyt asiaa välttämättä parisen viikkoa sitten/tarkastellut sillä silmällä ;)

   Poista
 5. Ihanan kiiltävät jalat, todella kaunis pöytä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kiinnitysosat tosiaan ovat kiiltävää metallia, vaikka pöytälevy itsessään onkin MDF:ää. Kaunis kuin mikä! :)

   Poista
 6. Onnea hienosta voitosta ja terkut Lontoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon onnitteluista ja terkuista. Itse pääsen Lontooseen vasta toukokuun lopulla, siihen asti pitäisi jaksaa odotella :)

   Poista
 7. Hieno pöytä. Itse asiassa mun silmään kauniimpi kuin Tablo. Ja väripari on nappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mielestäni käytännöllisemmän kokoinen korkeutensa vuoksi kuin tuo pikkutablo. Ja älyttömän tukeva! Sopii passellisti sängyn viereen, tai mihin sitten lopulta päätyykään :)

   Poista
 8. Ihana, minunkin mielestä kivempi kuin tablo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosiaan myös minusta paremman kokoinen. Oli kyllä todella ihastuttava palkinto :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets