Top Message

www.oblik.fi

BLOGGARIT KYLÄSSÄ!

Meillä kävi viime viikolla ihastuttavia vieraita. Nimittäin Oona ja Petteri Koton -blogista. Blogi on osa Turun Sanomien uutta kodin ja asumisen erikoissivustoa. Tutustumisen arvoinen paketti kaikenkaikkiaan! Mikä teki jutusta sitten jännittävän? Kun bloggari vierailee bloggarin kotona syntyy ihmeellisiä ahaa-elämyksiä, uudenlaisia näkökulmia, upeita kuvia, monen monta jutun aihetta. 

Eniten ihmetyttää se, miten tämä pariskunta on saanut vangittua kotimme kokonaisuuden ja kerrottua ne oleellisimmat asiat yhdessä jutussa. Miten me on yritetty samaa jo reilun vuoden ajan ja silti meistä tuntuu, että Oona ja Petteri sai tiivistettyä sen kaiken tähän kompaktiin pakettiin. Ei voi kuin ihailla. 

Kannattaa käydä lukemassa juttu ja katsomassa Petterin ottamat upeat valokuvat täältä. Kyllä sen vain huomaa kun ammattikuvaaja on asialla ;).

Suloista sunnuntaita,
Jutta & Pekka

Kaikki postauksen kuvat (c) Petteri Mäntysaari/ TS KOTI/ Koton


 1. Vastaukset
  1. Huomaa hyvin, että tällä kertaa kuvat on otettu vähän järeemmillä vehkeillä kuin omamme ;)

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia teiän kauniista ja persoonallisesta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HEINI! :) Olen samaa mieltä - ihan täydelliset kuvat!

   Poista
 3. Upea kokonaisuus teillä. Jotenkin kaikki natsaa niin hyvin ja silti persoonallista. Valkoinen kattoa ja lattia on ihan parasta ja tuo liitutaulujuttu seinällä ja ja... monta muuta yksityiskohtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika paljon itseasiassa pieniä yksityiskohtia ja jos totta puhutaan, niin näiden kuvien näkemisen jälkeen aloin jopa miettiä onko niitä liikaa. Livenä tila ei mielestäni ehkä ole niin levoton, mutta kun jälin katsomaan kuvia huomasinkin kuinka paljon meillä kaikkea pientä ja jännittävää esillä onkaan.... Saas nähdä kuinka käy, tuleeko jokin muuttumaan tästä innostuneena ;)

   Poista
 4. Aivan mahtavia kuvia mahtavasta kodistanne :)
  Onnittelut

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna - iso kiitos. Tykkään itsekin katsella näitä - ihan kuin ulkopuolisena pääsisi kurkistamaan miltä meillä oikeastaan näyttääkään :)

   Poista
 5. Voisin kuvitella, että on tosiaan aika jännää (ja outoakin) katsoa omaa kotiaan kuvista tavallaan ulkopuolisen silmin.
  Mielenkiintoista :). Ja toi eka kuva on tosi kiva. En muista tollaisesta kulmasta kuvaa nähneenikään. Vaikka ei se vielä mitään todista, kun en enää muista muutenkaan näköjään mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SE ON! :) Ei meillä varmaan tuosta kulmasta koskaan olla kuvattukaan. Monta muutakin kuvakulmaa tuli nyt nähtyä ja samalla todettua kuinka kaavoihin kanigstunut sitä itse onkaan tuon kameran kanssa ;) Vaihtelu virkistää siis!

   Poista
 6. Upeat kuvat! kaunis koti teillä.

  VastaaPoista
 7. Todella upeita kuvia persoonallisen kauniista kodista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! On jännittävää asettautua "vieraiksi silmiksi" omaan kotiin. Ja samalla niin hassua nähdä mitä muut tässä kodissa ensimmäisenä kuvaa/kiinnittää huomiota :)

   Poista
 8. Hei kiva :) Oli mukava kun saatiin tulla tekemään tuo juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Pekkaa jäi vain harmittamaan hänen lähtönsä ja kuvista (matka) pitänee saada siis revanssi ;)

   Poista
 9. Mahtavia kuvia! On teillä ihana koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! Koti on juuri sellainen, joksi sen olemme toivoneet tulevan, eli varmasti myös omannäköisemme :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets