Top Message

www.oblik.fi

MATKALAUKUT SÄNGYKSI - KOIRILLE!

Sinne ne kauniisti riviin järjestyy! Koirien pehmot ja muut lelut. Kannenkin saa kätevästi kiinni ja napattua näin vaikka helposti mukaan, jos tarve ;). Meillä löytyy alakerrasta koirille kaksi petiä. Makuuhuoneessa isompi pötkötelypaikka, sillä sinne molempien on jostakin kumman syystä aina päästävä kun mekin illalla makkariin hiivimme. Päivisin kuitenkin karvatassut seuraavat meitä minne huoneeseen menemmekin. Olohuoneessa pedin paikkaa on pitänyt yksi pieni talja, mutta tänään sinne ilmestyi pari matkalaukkua. Suurempi niistä toimii loistavasti päiväunipaikkana. Matto tuntuu aina kuitenkin olevan se paras kaikista, sillä siihen saa ihanasti rapsutettua selkää kun pyöriskelee ympäriinsä :D.
Uusi lipasto toi tilaa alakertaan (säilytystilaa), joten ylhäältä saatiin kaappeja tyhjemmäksi, tämä taas vapautti kaappitilaa matkalaukuissa olleille valokuville yms. Nyt nämä matkikset majailevat alhaalla. Ainakin toistaiseksi. Vaihtelua! Mikä ihana tekosyy ;)

Ihanan valoisa viikonloppu takana, toivottavasti sinäkin ehdit näistä upeista keleistä nauttimaan!
Jutta

 1. Vastaukset
  1. Bongasin itseasiassa uusimmasta Kotivinkistä yhdestä kodista samanmoisen ratkaisun ja pakkohan sellainen oli meillekin heti järjestää ;)

   Poista
 2. Koirat löytävät aina ne parhaat paikat. Meidän westie makaa aina vain pehmeällä ja mielellään mahdollisimman pehmeällä. Voi sitä koiran elämää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne! Mäykkyherra viihtyy parhaiten kovalla ja karheella. Pikkuinen valkoinen pallero taas tykkää käpertyä mitä pienimpiin ja pehmeimpiin koloihin. On ne ihania :)

   Poista
 3. Juuri tuota Kotivinkkiä selailin ja ajattelin miten hyvä idea :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tuli heti mun mieleeni. Harmi ettei meiltä löytynyt tähän hätään sellaista puista/kovempaa laukkua. Pikkaisen kun tuntuu että tuo on matala. Mutta hyvä noinkin :)

   Kivaa uutta viikkoa myöskin sinne Hankoon! :)

   Poista
 4. Voi, ihanat matkalaukut ja niiiiin sympaattiset laukunvaltaajat!! :)

  VastaaPoista
 5. No nyt on hauska idea! Ja jos laukun jättää lattialle auki niin, että molemmat puolet ovat maassa, tulee ikään kuin tuplapeti. Oikein hyvää alkuviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö totta! Oli pakko napata tämä idea heti meille käyttöön. Ja näkyy olleen mieluisa paikkaa myös itse käyttäjillekin, siellä ne nukkua pötköttää :)

   Poista
 6. Voi ihanat laukut ja laukunvaltaajat! :)

  VastaaPoista
 7. Huippua! mahtuspa meidänkin koira matkalaukkuun mut ei taida onnistaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D. Meidän pienet karvatassut mahtuvat onneksi oikein hyvin. Siellä ne nätisti vieretysten nytkin pötköttää ;)

   Poista
 8. Vitsit, mikä idea. Mie ajattelin luopua meien matkalaukuista yhtä konjakkista lukuunottamatta. Siitä voisikin askarrella koirien kolon :)

  VastaaPoista
 9. Hauska idea! Mulla vain huolestuttaa, miten kansi pysyy auki? Ettei otuksista tule oikeasti matkatavaraa yhtäkkiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pysyy :) Ja onneksi meidän laukku on tuollainen nahkainen, ei siis mikään kova koppa. Näinollen jos se kansi tipahtaisi kiinni, koira saa sen nostettua nostamalla päätään. Taitaa jopa olla niin, että meidän haukut ei mahtuisi laukkuun "jemmaan" sen ollessa kiinni. Joten ei pääse menemään kiinni asti. :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets