Top Message

www.oblik.fi

POUF!

Nyt se on myös meillä. Pouf! 
Joulu tuli tänä vuonna pari päivää etuajassa, tai oikeammin yksi odotetuimmista joululahjoistamme. Joku saattoikin huomata Poufin jo aiemman postauksen kotikuvista ;). Päädyimme hankkimaan tämän marokkolaisen nahkarahin itsellemme joululahjaksi ja tämän vuoksi olla ostamatta toisillemme Pekan kanssa sen suurempia joululahjoja muutoin. Voin kertoa olevani tyytyväinen. 
Superkaunis nahkarahi saapui meille konjakinruskeana. Kuinkas muutoinkaan. Poufin täyttämiseen käytetään yleisesti kierrätystekstiilejä, kuten vaatteita, pyyhkeitä, huopia, tyynyjä ja peittoja. Marokossa nämä on täytetty sanomalehdillä. Joskus olen myöskin kuullut/lukenut suosituksen kuplamuovista. Tämä tosin kuulostaa mielestäni jo melko erikoiselta - istumisen kannalta. Saattaa toimia, en tiedä käytännön kokemuksia tästä. Meillä rahin sisään päätyi vanha peitto, tyyny ja yksi viltti. Uskomattoman määrän täytettä tuo muuten vetääkin sisäänsä, ei heti uskoisi. 
 Niin on kaunis. Niin on käytännöllinen! :)

Suloista sunnuntaita,
Jutta

 1. Aiaiai, se on kaunis! Mun sydämeni on aivan sulaa vahaa ja poufien viemää. Suloista sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin. Rakkautta! ;)

   Iloa ja hymyjä myös sinun sunnuntai -iltaasi!

   Poista
 2. Meillä myös tämä valkoisena. Pitäisi ostaa vielä toinenkin -jotta olisi kummallekkin lapselle oma (tykkäävät istua tämän päällä ja katsoo tv:tä).

  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu myös, että tämä on lapsen lemppari. Tykkää istuskella siinä ihan hurjan paljon. Käytännöllinenkin voi olla kaunista :)

   Poista
 3. Se on ihana, samassa värissä löytyy minultakin, ja niin käytännöllinen. Ja uskomattoman määrän se nieli tekstiilejä, kuten mainitsitkin. Hyvä paikka jemmata niitä peittoja yms. jotka eivät ole käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ihan yllätyin, kun laitettiin täytteitä sisään, että ei oo totta vieläkö ja vieläkö sinne menee :D

   Kyllä tämä oli väreistä eniten meidän oloinen - ei tarvinnut kauaa miettiä. Valkoinen olisi ollut myös ihastuttava, mutta valkoista lattiaa vasten olisi todennäköisesti siihen hukkunut...

   Mukavaa iltaa sinulle :)

   Poista
 4. Ihana rahi! Sehän on kuin kotonaan teidän luona♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Ihan mahtava! Ja kodiksi se asettui samointein kun paketista avattiin :)

   Poista
 5. Oi pouf! <3 Haaveissa täälläkin, edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ollut haavelistalla jo jonkun aikaa. JOulu oli hyvä tekosyy ostaa se "toisillemme" lahjaksi. Kaksi kärpästä samalla iskulla ;)

   Poista
 6. Konjakin värinen on ihana, meillä on valkoinen mutta mielin vielä toista rahia ukon jalkojen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on myöskin todella kaunis! Meille se vain olisi hukkunut valkoista lattiaa vasten varmaan täysin, eikä tullut näin kauniisti esille. Näitä sopisi olkkariin meillekin vaikka ja kuinka monta :)

   Poista
 7. Konjakki nahkan muodossa on jotain niin parasta.

  VastaaPoista
 8. On se kaunis<3 Itse olen myös himoinnut tuota konjakinruskeaa ja nyt haluan sen ehdottomasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Todella kaunis, uskon että vielä kaunistuu nahan vanhetessa. :)

   Poista
 9. Vautsi vau, upea. Sopii teille niin hienosti.

  VastaaPoista
 10. Sopii teille kuin nenä päähän. Mä alan vasta pikkuhiljaa lämpeämään poufille, valkoisena ottaisin sen itse. Nahassa parasta on sen vanheneminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en heti ihan lämmennyt, vaan se vei aikansa. Minulle käy usein niin. Ensin tulee vastustusreaktio, sittenpikkuhiljaa se muuttuu innostukseksi :).

   Poista
 11. Oi se on kyllä kaunis!!! Ihan täydellinen teille! :) Ja mä niin tykkään tuosta kirjailusta, kuin koru! :) Parisen vuotta sitten äiti kaupitteli vanhoja nahkaraheja, silloin ajattelin ei koskaan ja nyt - vau, ottaisin kyllä meillekin! :D Niin se aika muuttaa! :) Nyt ottaisin heitolla sellaisen vaaleanpunaisen meille - IHANA! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailu on kyllä ihana! Siis mietin ihan samaa, meillä oli joskus sellaiset nahkarahit kotona ja jos niitä olisi minulle vielä vaikka viime vuonna joku tyrkyttänyt, olisin kieltäytynyt, mutta nyt on eri ääni kellossa ;).

   Poista
 12. On se kaunis! Sopii niin hyvin teille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Ja värikin oli ihan täydellinen nojatuolien kaveriksi :)

   Poista
 13. Todella kaunis tuo konjakin sävy ja sopii niin hyvin teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Konjakin ruskea on kyllä niin kaunis - tuo sopivasti lämpöä ja eloa tänne vaaleaan kotiin :)

   Poista
 14. Wau, tosi upea ja niin kauniin värinenkin :)

  VastaaPoista
 15. Voi että kun on kaunis!! Konjakki nahka on vaan niin ihana! Mulla on kaapissa sellainen kirpputorilta 2e ostettu hieman samanl tyylinen, mutta täytteet puuttuu. Nyt sain inspiraation ottaa ja täyttää, kiitos! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että sain sut innostettua :) Koitin aikani etsiskellä niitä kirppareilta, mutta taitaa olla liian kovaa huutoa juuri nyt kun ei mistään tullut vastaan. Olisi pitänyt herätä tähän vähän aikaisemmin ;)

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Ihastuimme tähän itsekin ihan hirmuisesti! Ihan hurjan kaunis! :)

   Poista
 17. Noin on kyllä ihania. Piäisköhän meillekin ostaa pari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä! Ja ihanan käytännöllisiä :) Suosittelen siis täydestä sydämestäni :)

   Poista
 18. Aivan super ihana juuri tuo konjakinruskea!! Mistä ostit? Yritin tuossa googletella mut en löytäny konjakinruskeeta myynnissä vaan kaikkii muita värei kyllä. Miten tässä enää jaksaa odottaa että olohuoneen ja kirjastohuoneen remontti valmistuu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis <3. Ja nyt pitää kyllä sanoa, etten yhään muista mistä aikanaan tämän ostin. Tällä hetkellä tuo on meillä käyttämättömänä, joten jos kiinnostaa, niin laita viestiä - saattaisin myydä tämän pois, koska uudessa kodissa ei sille ole myöskään paikkaa olemassa... Vaikka kuinka kaunis onkin...

   Poista

 

Newsletter

Widgets