Top Message

www.oblik.fi

INSPIRAATIOVINKKI // HYASINTIT

Voisiko olla kauniimpaa? IDEACIRCUS -blogini puolelta löydät lisää minua juuri nyt inspiroivia Hyasintti-istutuksia. Ja on muuten satavarmaa, että näitä tullaan käyttämään joulupöydänkattauksessamme! Teillä?

Jutta

 1. Voi noita pieniä :). Ihan ku niillä olis ollu kylmä ja nyt ne olis saanu takit päällensä :)

  Tänä vuonna on kiva, kun on just noita pieniä tulokkaita myynnissä, eikä vaan niitä, joissa on jo pitkä hujoppi varsi ja kaatumaisillaan oleva kukka. Ennen ei mun mielestä näitä piikutaimia oo ees saanu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika osava tuo kuvauksesi :)

   Olen kiinnittänyt samaan huomiota! Kyllähän ne on jotenkin huomattavan paljon suloisempia kuin ne suuret ylikasvaneet kaverinsa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä kanssasi, tekee heti mieli alkaa tekemään kaikenmaailman istutuksia ja esillepanoja hyasinteilla ;)

   Poista
 3. Täällä myös laitellaan jouluksi hyasintteja :) Ihanan suloisia!

  VastaaPoista
 4. Hyasintit on niin ihania, mutta niin hiton allergisoivia! :( Monen vuoden tauon jälkeen ostin hyasintteja, tein kivat istutukset jäkälien ja sammalten kera ja toivoin, etten enää olis allerginen. Pöh, väärin luulin. Oli pakko kiikuttaa haisusintit naapurintädille, mutta sain mä onneksi kivat kuvat asetelmistani :) Mä luulen turvautuvani joulupöydässä jouluruusuun, tulppaaneihin tms. turvallisempiin kukkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Todella monelle tuo tekee suuren suuret allergiaoireet. Meille niitä ei vielä ainakaan tähän asti ole kellekään tullut (kopkop). Tulppaanit ja jouluruusu kuulostaa kyllä myöskin todella hyvälle! :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia :)
  Mukavaa joulun odotusta.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ihania löysin.
   Oikein tunnelmallista joulun odotusta myöskin sinne!

   Poista
 6. Ihania kuvia. Hyasintit niin kuuluu jouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Niistä tulee ihan superjouluinen olo. Ihan noinkin yksinkertaisella kukalla saa todella kauniita asetelmia aikaiseksi. :)

   Poista
 7. Meillä hyasintit ovat joka joulun kukat ja nämä oli kyllä inspiroivia tapoja istuttaa ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, jos löysit jonkun mukavan kuvan, josta saat itsellesi vinkkejä! Sain niitä itsekin näistä - ehkä jopa liikaakin, kunnen oikein tiedä mitä vinkeistä sitten käyttäisi :)

   Poista
 8. Ihailen, mutten ostanut meille..ehkä mä vielä ehdin :))!

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets