Top Message

www.oblik.fi

MINUN UNELMANI / IDEACIRCUS - se on nyt totta!

Haudi, ja mahtavaa lauantai-iltaa ystävät! Nyt on sellainen juttu, että yritykseni kotisivut ovat vihdoin julkiset. Mikä jännittävä viikko onkaan ollut, ja paljon uutta on tullut eteen kuluneen viikon aikana. Päällimmäisenä ajatuksena viikosta jäi mieleen kiitollisuus ja helpotus. Kaikki järjestyy - siihen kannattaisi luottaa hieman useamminkin ;). 
Edellinen kotimme sai uuden vuokralaisen, mahtavaa! Yksi huoli siis vähemmän loppuvuoteen. Kaikki kävi nopeasti ja kuin ihmeen kaupalla - erittäin helposti. En ollut ehtinyt edes laittamaan julkista ilmoitusta vapautuvasta asunnosta kun jo huomasin olevani näyttämässä asuntoa sen uudelle asukkaalle. Loistavaa. 

Toinen jännityksen aiheeni on liittynyt kotisivujen viimeistelyyn ja aikatauluihin. Kuten jo aiemmin totesinkin - ne on nyt auki, ja pääset sinne tästä, klik
IDEACIRCUS -sivujen puolelta löydät myöskin Inspiraatio -blogin. Jos siis haluat pysyä meidän piskuisen yrityksen matkassa mukana, kannattaa lisäillä blogi omaan lukuluetteloon vaikka jo nyt.  Uusimman postauksen pääset lukemaan suoraan tästä, klik.

Voi että kun on ollut haipakkaa, mutta tiedättekö mitä - NAUTIN NIIIIIIN PALJON! Onneksi on ollut  mahdollista antaa aikaa myös itselleni. Tällä hetkellä on monta rautaa tulessa - on välillä pakko pysähtyä. Onneksi pienet karvaiset ystävämme pakottaa liikkumaan ja nauttimaan luonnosta. Parasta terapiaa!PS. Juttuja tänne on muutama tuolla jonossa, sillä tällä viikolla meille on muuttanut uusi sohva (FB-seuraajat tietävätkin jo mistä rumiluksesta on kysymys :D ) ja lisäksi jo joskus aikaisemmin haikailtiin mustasta ovesta - sekin on nyt valmis! Mutta palaillaan näihin ja edellisten postausten kommentteihinne vielä hieman paremmalla ajalla, nyt viimeistelemään tarjottavia illan vieraita varten!

Nauttikaa ihanat tästä viikonlopusta ja antakaa aikaa itsellenne, ja perheellenne!
- Jutta -

 1. Ihanaa - onnittelut hienoista kotisivuista :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Onnea vuokralaisesta ja kotisivuista ja muustakin kivasta:)! Tosi selkeät ja kivannäköiset nuo kotisivut, tykkään! Ja oih, mikä koiruli♥ Iloista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Tykkään itsekin sivuista huikean paljon, niistä tuli juuri sellaiset kuin halusinkin, ei liian monimutkaiset, ja silti kauniit. :)

   Ihanaa viikonlopun jatkoa myöskin sinulle :)

   Poista
 3. Ihanaa, onnea Jutta! Sun positiivinen asenne tarttuu, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! Kiitos!!! Ja parasta on se, että sain hymyn myös sinun huulillesi :) Positiivisuutta kannattaakin tartuttaa - se tekee elämästä piirun verran hauskempaa ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Rouva Kivitikka, tämä on pitkä haave, josta viimein tuli totta.

   Poista
 5. Siis ihan mahtavaa Jutta!! Olen todellatodella iloinen sun puolesta <3. Voipi olla, ettet enää edes sitä kirjaa tarvi, josta mainitsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua <3 KIITOS! Nyt aloin oikein miettimään mistä kirjasta puhutkaan..... Täytynee alkaa kahlata vanhempia juttuja, jäi senverran vaivaamaan ;)

   Poista
 6. Onnea hienoista sivuista ja kaikesta muusta hyvästä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä etuoikeutettu kun elämässäni puhaltaa näin iloiset tuulet :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Onnea varmasti tarvitaan, ja toivotaan myös tulevaisuuteen :)

   Poista
 8. ONNEAONNEAONNEA matkaan! Olet tämän niin ansainnut! Menen heti tutustumaan sivuihin <3

  Oikein rauhallista iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kauniista sanoistasi! Paljon on tehty töitä ja paljon niitä on varmasti jatkossakin tehtävä. Mutta tämä kaikki on sen arvoista! <3

   Poista
 9. Upeaa!! hienot sivut! Onnea kovasti matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Sivuja en rakentanut itse, yritin, mutta lopetin lähestulkoon samointein. On parempi, että joku joka oikeasti tietää niistä jotakin, tekee ne myös :D Mulla olisi mennyt ehkä niiden kanssa ikä ja terveys ;)

   Poista
 10. Oi ihanuus!!! Onnea sylintäydeltä!!!! ♥ Ja niin upeat ja raikkaat kotisivutkin!!! Ihanaa kun unelmia toteutuu ja niihin pitääkin uskoa ja satsata!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämässä kannattaa uskaltaa unelmoida - vain siten voi joskus haavensa toteuttaa! Niin myös nyt. Vielä vuosi sitten ajattelin, ettei se kuitenkaan koskaan onnistu, eikä se varmaan ole ajankohtaista vielä vuosiin. Päätin lopulta kuitenkin yrittää, ja hitsi - sehän tuntui ihan mahtavalta! Tätä lisää :)

   Poista
 11. Hyvältä näyttää sivut! :) Tiedätkös, sinun into ja onnellisuus tarttuu ja on saanut minutkin haaveilemaan siitä tulevaisuudesta, jossa saan tehdä sitä mitä oikeasti itse haluan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellistä! On kerrassaan ihanaa, että saan tällaista palautetta ja ennenkaikkea saan teidät hyvälle tuulelle. Se jos mikä on huippua! Kiitos littleB sanoistasi! :)

   Poista
 12. Hienoa. Onnea. ja ihana koiruus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JohannaL! Meidän koiruudet on kyllä aika vesseleitä. Mahtavia kummatkin :) Sopivasti luonnetta, sopivasti sylinkaipuuta heissä molemmissa :)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos LAURA! Onnea varmasti tarvitaan nyt ja jatkossakin :)

   Poista
 14. Vautsi! Nyt se vihdoin sitten alkaa täydellä tohinalla. :) Tosi hienot sivut, kelpaa esitelläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jotenkin on tuntunut tähän saakka, ettei muka mitään olisi tapahtunut, vaikka oikeasti on - ja paljon. Näkyvää ei kuitenkaan ollut vielä (ainakaan julkista). Mutta nyt se alkaa helpottamaan, ja jotakin jälkiä pystyy jo muillekin näyttämään :) Kiitos Sonja kommentistasi!

   Poista
 15. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onnea varmasti matkan varrella tarvitaan :)

   Poista
 16. Paljon onnea Jutta unelman toteuttamisesta, aivan mahtavan rohkeaa ja hienoa!
  Niin ja mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinne teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmiaan kannattaa tavoitella - vain siten voi niitä saavuttaa. Tämä motto on ollut ahkerassa käytössä koko syksyn :).

   Kiitos Emilia kommentistasi!

   Poista
 17. Hienoa! Paljon onnea yritykselle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! On mieletön tunne saada tehdä jotakin ihan itse, ihan juuri niin kuin itse parhaaksi näkee. Voimaannuttavaa suorastaan! :)

   Poista
 18. Hienot sivut, oikein paljon onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sivuja en tosiaan tehnytkään itse, sisällön kylläkin. Meni hermo kun olisi pitänyt opetella niin monta asiaa, joten koin paremmaksi antaa tehtävän jollekin, joka sen osaa :) Mutta lopulta syntyi se viimeinen versio, jonka sitten yhdessä sopivaksi viimeistelimme.

   Kiitos paljon onnitteluistasi! :)

   Poista
 19. Onnea, yksi asekel taas eteenpäin, kun jotakin tekee ilolla ei haipakkakaan haittaa. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 20. Juuri kuten sanoit - allekirjoitan tuon täysin. :) Oikein kivaa viikkoa myös teille Harmoniaan!

  VastaaPoista
 21. Tuhannesti onnea ja iloa mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meena! Ilon kautta tästä tulee täydellinen matka! :)

   Poista
 22. Oi, onnittelut upeista sivuista ja onnea tulevalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! Sitä varmasti tarvitaan nyt ja jatkossakin :) Paljon ottaa - mutta varmasti myös valtavasti antaa :)

   Poista
 23. Mielettömät sivut ja huikea juttu muutenkin! Onnea (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Rimma! Olen kyllä itsekin sivuihin tyytyväinen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sitten ei muuta kuin tuulta päin! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets