Top Message

www.oblik.fi

MINUN MATKAKARTTANI / JUTTA

Sain Little big things -blogista hauskan haasteen jo tuossa jokin aika takaisin. Kiitos paljon LittleB, tämä todella aiheutti "pienen" matkakuumeen! Ja sitten sinä vielä kerrot lähteväsi alkuvuodesta Dubaihin, oih, melkein kuin veistä haavassa kääntelisi ;) Ei kai, toivon sydämestäni sinulle rentouttavaa ja aurinkoista matkaa! :)

Mutta asiaan....
Haasteen idea on yksinkertainen:


1. Näytä matkakartan (Travbuddy tai vastaava) avulla missä maissa on käynyt ja paljonko se on prosentteina.

2. Kerro, mielellään perusteluineen, mikä tai mitkä vierailemistasi maista ovat olleet suosikkejasi.

3. Paljasta vielä se maa (tai kaupunki), johon et ole vielä päässyt matkustamaan, mutta johon pääsystä haaveilet.

4. Kiitä sitä bloggaaja, jolta olet haasteen saanut ja vinkkaa myös Casa Volmariin omasta matkakartastasi, jotta voin käydä siihen tutustumassa. http://casavolmari.blogspot.fi/

5. Haasta mukaan 3-5 bloggaajaa.Varoitus: saattaa aiheuttaa matkakuumetta!


Oli melko tyhjentävää katsoa tätä karttaa. Miten musta on tuntunut, että ollaan reissattu vaikka kuinka ja paljon tämänkin vuoden aikana? Ei olla kuitenkaan taidettu :D Tai sitten reissaillaan aina samoihin paikkoihin. :D. 8% on siis maailman maista tullut kierrettyä. Ja KAIKKI Euroopassa... Ehkä seuraavaksi voisi lähteä jonnekin merta edemmäs kalaan? ;) En ole lapsena/nuorena matkustellut juurikaan, vasta nyt "aikuisiällä" on tullut karttaa koluttua ja vierailtua upeissa matkakohteissa. Ja koska emme lapsena maailmaa kiertäneet, tuntui että vahinko pitää ottaa nyt takaisin. LOVE IT! 

Suosikiksi taitaa valikoitua Espanja - ja sen saaret. 2013 helmikuussa teimme 9 päivän risteilyn, jossa kiersimme 5 eri kohdetta (saarilla ja mantereella) Espanjassa ja Portugalissa. Se oli kyllä huikea matka! Vaikkakin parin kohteen osalta jäi hieman harmittamaan, ettei aikaa ollut vuorokautta enempää tutustua.. Mutta saimme niistä hyvät kimmokkeet jatkoa ajatellen, ja pienen pintaraapaisun miltä siellä näyttääkään. Malaga oli yksi näistä suosikeista - ihan varmasti sinne on mentävä uudelleen - ajan kanssa! Risteily matkakokemuksena oli kuitenkin ihan huippu! Täydellinen lapsen kanssa reissaaville ja amerikkalaisomisteinen varustamo, Norwegian, nappivalinta. 

Ja mihin haluaisin vielä mennä? No vaikka ja minne! Viimeksi kotona on puhuttu Havaijista. Ja jotta matkakuume nousisi vielä hieman, keksimme jopa joku aika takaisin toisillemme Havaiji -nimetkin; Juuhuu ja PouPou. Kuinka kypsää toimintaa meiltä :D. Niillä me sitten toisiamme yksikin viikonloppu kutsuttiin ja haaveiltiin matkan toteutumisesta. Toinen haaveemme on Afrikka - ihan kokonaisuudessaan. Tämä ei tosin ole lomamatkojen haavelistalla, vaan kohde on haaveena siksi, että haluaisimme lähteä kiertämään tuota maanosaa pidemmäksi aikaa kehitystyön merkeissä. Kummityttö sieltä jo löytyykin, joten ehkä joku päivä lähdemme häneen paikanpäälle tutustumaan....

Heitän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille/bloggaajille; 

Pekka/ Projekti Verkaranta (HAAHAA! SAINPAS!)
Annukka/ Kaaoksen kesyttäjä (Entinen matkaopas saattaa kyllä viedä meitä 100-0 prosenteissa :D)
Katja/ Elämää Eirassa (Vink vink, tämä haasteensaaja löytyy myös tuoreimmasta Kauniit Kodit lehdestä ;))

Ihastuttavaa viikonlopun alkua ja pikaista paranemista teille, 
joiden matkakuume nousi yhtäkkisesti korkeisiin lukemiin!

Jutta

 1. Oihh, Havaiji kuulostais kyllä aikas ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Ehkä joskus vielä :) Kiitos vielä haasteestasi!

   Poista
 2. Kiitoksia hauskasta haasteesta! <3 Saa nähdä mihin prosenttiin täällä päästään :)

  Mäkin haluaisin päästä tulevaisuudessa koluamaan Afrikkaan, kunhan lapset ovat sen verran isoja, että ne voi ottaa mukaan tai haluavat jäädä kotiin keskenään :)

  Ihanaa viikonloppua teidän koko perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli itseasiassa aika avartavaa huomata miten matkailuni onkin keskittynyt maantieteellisesti aika samoihin paikkoihin.

   Afrikka odottelee meitäkin juuri samoista syistä, mutta hitsi, joskus me se vielä tehdään!

   Aurinkoa myös teidän viikonlopulle! :)

   Poista
 3. Oih Hawaiji!!!!! Sinne mäkin niiin haluisin!!! Toivottavasti tulevaisuus siis tuo matkat niin teille kuin meille! :D Afrikkaan olisi ihana päästä vielä uudestaan, viikon matka tuntui niin pintaraapaisulta, mikä on surullista, koska siellä jos jossain olisi aihetta pysähtyä. Kun sait yhden haasteen tehtyä, ehdin jo heittää sinua toisella ;) Tsek! ;) Ihanaa viikonloppua!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toivotaan! :) Uskon, että viikko noinkin erilaisessa kulttuurissa on varmasti lyhyt aika. Haluaisi nähdä ja kokea niin paljon. Pakko jatkaa haaveilua, sillä se on ainut keino päästä edes inan verran lähemmäs unelmaa.

   Kiitos haasteesta, tulen kurkkaamaan sen tuotapikaa :)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta :). Joudun vaan tuottamaan pettymyksen tuon 100-0 arvauksen suhteen :D. Paljon on kyllä tullut (työn puolesta) matkusteltua ja muutamassa maassa asusteltuakin pidemmän aikaa, mutta kyllä se maitten lukumäärä aika vähäiseksi taitaa jäädä mullakin. Jos olis saanut listata kaupungit tai paikkakunnat, niin siinä sitä olis ollutkin mun kaltaiselle dementikolle muistelemista :)
  Palaan asiaan heti, kun keksin, mihin haluaisin matkustaa. (Kun tuntuu, että nykyään en kotoa enää mihinkään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa noiden kaupunkien ja paikkakuntien kanssa, sillä joissakin maissa on tullut vierailtua eri kaupungeissa. Mutta näillä mennään ;)

   Odottelen sun prosenttilukuja, ja haavepaikkaasi myöskin! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets