Top Message

www.oblik.fi

INSPIRATION BLOG AWARDSIT TAKANA!

Huhheijjaa! On syöty, juotu, naurettu, tutustuttu uusiin ihaniin ihmisiin, halattu, koettu sielunkumppanuutta ja niin... Sanoinko jo naurettu? 

Ja kyllä vain. Koko illan kuvasaldo näkyy yllä :D Että sellaiset bloggaajat sitten liikkeellä. Vaikka myönnetään, pari kappaletta kuvia löytyy näiden lisäksikin, mutta kovin on sumeita ja tärähtäneitä. Päällimmäisenä ajatuksena juuri nyt; kiitollisuus! 

Erityiskiitos seurasta ja mahtavasta illasta Oonalle ja Petterille (Rintsikka), IMAGElle ja Mixulle (IMAGE black and white), M & hänen miehensä (Vastarintama), Minnalle (Meidän Harmoniaa(jonka kadottamista loppuillasta harmittelen muuten edelleenkin!), Outille (Hyypiön elämää), Petralle (Kotoisasti Kaksiossa) ja Ennelle (Sisusta siis)! Monia muitakin teitä oli menossa mukana, kiitos siis myös teille ihan jokaiselle <3


Jutta & Pekka

 1. Oli mahtava tutustua ja kiitos iloisesta seurasta! Oli oikein onnistunut ilta! :) Jaksamista uuteen viikkoon, huh sitä kyllä tarvitaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Kuinka huikeita ihmisiä sitä onkaan viikonloppuna tavannut, ihan parasta!

   Poista
 2. Oli ihana tavata! Olit juuri niin ihanan oloinen kuin olin kuvitellutkin ja sulla oli varsin mukava seuralainenkin. ;) Kovin mielelläni tapaisin uudelleenkin, paremmalla ajalla ja rauhallisemmassa paikassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irina, kiitos samoin! Oli ihanaa saada kasvot sinullekin :) Noin niinkuin elävät :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa, niin ihania ihmisiä koko paikka täynnä! :)

   Poista
 4. Kuulostaapa tosi hauskalta! Olen yrittänyt löytää blogeista tai ID:n sivulta listaa palkituista, mutta turhaan. Seurasitteko sitä gaalaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkipäivästä näytti löytyvän jotain sijoituksia :)

   Poista
  2. http://www.indiedays.com/item/toimitus/katso-ketka-voittivat

   Tuolta tosiaan löytyy kaikki voittajat :) Vaikka hieman huonosti sitä seurattiin meidän paikan vuoksi, palkintojenjako oli alemmassa kerroksessa kuin meidän paikat :)

   Poista
 5. Oli kiva nähdä!! :) Ja Kerttu.. ei tainnut kukaan seurata.. :D

  VastaaPoista
 6. Kiva että olit löytänyt blogiini! Aina mukava saada uusia seurailijoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostakin sattuman kaupalla sinne löysin, ja jäinkin heti lukijaksi :)

   Poista
 7. Ilta/yö oli ihan tajuttomat. Oli niin maailman ihaninta tavata teidät ja sä olet vain niin mieletön lady! <3
  Pitää pian saada Rintsikka/Verkaranta/IMAGE-iltamat järkättyä siellä Turuus... ;)
  Huh ja puh, oli kyllä mielettömän upeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jummi, ihan punastun ;)). Sovittiinko me jo jotakin siitä? Nimimerkillä pieni muistikuva kuitenkin asiasta olisi. Ja vielä taisit mainita, että muistan gluteenittoman ruokavalion sulle ;). Eli ilmeisesti lupauduimme isänniksi/emänniksi? :D :D

   Poista
 8. Oli niin ihanaa tavata, tunne että olisimme aina tunteneet. Niin kadotin teidät, sitä minäkin harmittelen, mutta eiköhän vielä tavata ja jatketaan siitä mihin jäätiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin aivan samaa! Olisin mielelläni jutellut vaikka kuinka kauan, ja onneksi nähtiin! Jossakin vaiheessa menin sitä takkia hakemaan ja siinä välissä sitten en enää sua löytänytkään. Mutta hei - ei se haittaa, nähdään varmasti vielä myöhemmin!!! <3

   Poista
 9. Kuulostaa siis onnistuneelta illalta! Ens kerralla sit nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuneet ne kyllä todella olikin! Kaikinpuolin. Teilläkin oli ollut kiva päivä - ja ens kerralla sitten nähdään :)

   Poista
 10. Nyt kun kattelen muutamassa blogissa olleita kuvia gaalaillasta, niin tajuan nähneeni sut. En vaan tiennyt kuka oot. Höh! Ilman muuta olisi tullut juttusille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit! Mä en muista suhun törmänneeni, mutta jossakin vaiheessa kuulin, kun joku sanoi sinut tavanneesi. Voi myös olla, etten vain ihan tajunnut myöskään kuka olet ja siksi meni ohi :) No mutta, ensi kerralla sitten ;)

   Poista
 11. Kiva oli tavata ja nyt viimein muistin tänne teidän blogiinkin tulla tutustumaan. Jään linjoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oli tosiaan! Ja kiva kun löysit meidät täältä virtuaalisestikin :)

   Poista
 12. Ihana onnellisuus kuva teistä ja huikealta kuulostaa muutenkin teidän ilta!!! :) On aivan ihanaa löytää sielunkumppanuutta ja ystävyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ollaan onnesta ymmyrkäisinä toisistamme <3. Ja tykätään toisistamme niin että haljetaan ;) Näin aikuisiällä valitettavan harvoin tulee vastaan näin vahvaa ystävyyden tunnetta. Työn kautta toki uusia tuttuja, harvoista kuitenkaan tulee niitä sielunkumppaneita. Nyt tiedän löytäneeni muutaman. Ihan parasta!

   Poista
 13. Oli mukava tavata IRL, olet juuri niin säkenöivä pakkaus kuin blogisi kautta olen ajatellutkin! <3 <3 <3 Olet miun prilli-idoli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia samoin :) Mä kyllä ylpeänä kannan tätä idolin titteliä ;) Toivottavasti teidän loppuilta sujui myöskin hienosti Irinan kanssa! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets