Top Message

www.oblik.fi

HUOMENNA // INSPIRATION BLOG AWARDS

Jaiks! Huomenna on se päivä, mitä olemme odottaneet. Ja jännittäneet. Ja ihan pikkaisen jopa panikoineet. Teitä on siellä ruudun toisella puolella myöskin joitakin gaalaan tulijoita - ja se vasta jännittääkin. Ihan kuin astuisimme tästä turvallisesta virtuaalipiilostamme ulos kaikkien nähtäville. Mitä jos mielikuva onkin ollut jotain ihan muuta? Mitä jos emme tunnista muita ja muut tunnistavat meidät - kuinka erikoinen tilanne :D.
Ennen illan häppeninkejä piipahdamme valokuvauskoulussa, jonka jälkeen kiiruhdamme myöhäiselle lounaalle/aikaiselle päivälliselle erään toisen bloggaripariskunnan kanssa. Sitten hophop hotellille vaihtamaan vaatteita ja valmistautumaan päivän jännittävimpään hetkeen - Awardseihin. 
Ja viimeisillä hetkillä iski tosiaan myös paniikki - tilatut asusteet ei ikinä saapuneet perille. Voi että - voin kertoa että harmitti. Harmitti ihan hirmuisesti! Tylsä musta (yllättävää) mekko oli tarkoitus tehdä edes hieman mielenkiintoisemmaksi asusteiden kanssa. Mutta greit - juuri tällä kertaa pakettini oli kadonnut matkalla, ja asiahan selvisi sopivasti tänään. Eipä mitään, viime hetken kaapinpenkojaiset on suoritettu, mekko vaihdettu toiseen (yhtä tylsään mustaan sellaiseen) ja mekon kaveriksi valikoitunut kultaiset asusteet.
"Ärsyttävintä" koko päivässä oli miehen vaatteiden ostaminen, joka tapahtui (jälleen kerran) seuraavasti: Kauppaan sisään (Zara), ensimmäinen paita sovitukseen, peilistä katsominen, ostopäätös, matkalla kassalle vyön nappaaminen mukaan, maksu ja ulos. Kokonaiset 10 minuuttia. Justiinsa sanon minä! :D Ärsyttävää siitä teki se tosiseikka, että olin itse ollut kaupungilla jo tunnin ennen Pekkaa ja kolunnut jo useamman kaupan läpi, sovittanut lukuisia vaatteita, riisunut ja pukenut ja riisunut ja pukenut sovituskopeissa hiki päässä. En ollut löytänyt mitään, en edes sukkahousuja kunnes tämä meidän komistus pyyhälsi paikalle, nappasi vaatteet ja poistui. Ei sillä - olen ihan onnellinen hänen puolestaan. Oikeasti!
Mutta hei - nyt oltaisiin valmiita vastaanottamaan huomista! Olisikin ihan mahtavaa, jos juuri sinä olet tulossa juhliin, niin nappaisit meitä jompaakumpaa (tai molempiakin) hihasta! Me ei välttämättä teitä muita tunnisteta, ja olisi ihan mahtavaa kuitenkin vaihtaa ajatuksia. 

Jännittävää perjantai iltaa teille kaikille! 
Jutta

 1. Sellasia ne on ne Pekat :). Kivoja juhlia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Varmasti pidetään kivaa - vaikka kovasti jännittääkin :)

   Poista
 2. Voi harmitus, kun asusteet eivät saapuneet perille:/ Kauniilta näytät varmasti ilman näitä asusteitakin♡ Kivaa huomista:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Huomenna en varmaan edes muista koko asiaa, tänään se otti kyllä päähän ihan sikapaljon :D Ja kiitos - huomisesta tulee varmasti ihan huippupäivä! :)

   Poista
 3. Voi harmi, olipa kurjaa ettei asusteet saapuneet huomisiin juhliin :/ No ehkä tosiaan et enää huomisen illan jälkeen muista koko harmitusta, tulossa varmaan ihan superjännä ja hauska ilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut tosiaan enää harmittaa eilen :D Hauskaa oli, iso kiitos Petra sulle myös seurasta!

   Poista
 4. Onnea huomiseen ja hyvältä näyttävät kuvan asusteet! Ennen kaikkea, elämyksellistä päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana päivä ja ilta! Näitä pitäisi olla useammin :)

   Poista
  2. Kiva juttu! Itse kun en ole Indiedaysissa mukana, niin jäi vähän hämärän peittoon, mitä muuta tapahtui, kuin Blog Awardsit, jossain vaiheessa näin mielestäni nimetyt (ja muistin/oletin, että olitte joukossa), mutta sitten en löytänytkään ID:n sivuilta koko tapahtumasta mitään tietoa, eikä kukaan mun lukemani bloggari ole tainnut postata tuloksiakaan...? Oliko siellä siis joku palkintojuttu kuitenkin?

   Poista
  3. Oli kyllä juu se palkintojuttu. Tulokset löytyy täältä http://www.indiedays.com/item/toimitus/katso-ketka-voittivat. Nyt siellä näkyy juttua olevan, joten sinne vain katsomaan :) Hienot blogit voittivat, meni palkinnot oikeaan osoitteeseen! :)

   Poista
 5. Kivaa gaala juhlaa teille! Olis joskus kivaa olla läsnä juhlissa, joissa on paljon blogituttuja.. Tunnistaisko oikeesti ketään.. :)

  Äh, sä näytät varmasti hyvälle ilman asusteitakin. Mun asusteet tulee varmasti huomenna seinän maalauksesta, raitoja hiuksiin!!! Kuten tavallista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistaminen oli hyvin hyvin vaikeaa! Mutta hienosti lopulta selvittiin. Onneksi joku myös tunnisti meidät ja tuli nykimään hihasta :) Oli ihan huippukiva ilta!

   Poista
 6. Harmittaa etten pääse awardseihin tulemaan, mut ens kerran sit nähään! Kivaa iltaa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ensi kerralla nähdään! Meillä oli kyllä superhauskaa :) Ihan turhaan jännitettiin (minä jännitin ) :D

   Poista
 7. Hauskaa iltaa teille ja kaikille muillekin juhliin menijöille. Kiireisen syksyn jälkeen päätin jättää bileet väliin, mutt juhlikaa meidän väliinjättäjienkin edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me juhlittiin ja pidettiin lystiä - myös teidän muiden puolesta! :)

   Poista
 8. Miehillä on tuo juhlapukeutuminen niin paljon helpompaa! Ja ylipäätään varmaan minkä tahansa vaatteen valitseminen. Just tuo, että ensin valitaan kauppa (tai osutaan sattumalta) ja sitten sieltä vaan poimitaan tarvittavat. Niin epistä sanon minä, vaikka olishan se tuskaa jos kummankin puolesta pitäis viettää tunteja kaupoissa ;DD

  Lupaan tarttua hihasta, jos osutaan kohdikkain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja osuttiinhan me, vaikken heti tunnistanutkaan. Seuraavaksi on otettava käyttöön se "kuva kodista -nimikyltti" ;)

   Poista
 9. Hahhahhaaaa!!! Sorry että nauran mutta toi teidän Pekan vaatteiden ostaminen on vaan niin tuttua... ;D

  Olipa kerran mieheni kummin hautajaiset. P kävi tasan tarkkaan Dresmanissa ja tuli ulos n vartin kuluttua mukanaan puvun paita ja siihen sopivat housut, se puvun takki oli jo valmiiksi. Ai mites mä?? No tietty mä kiersin varmaan joka jumalan naisten vaatteita myyvän putiikin Helsingissä, ja löysin tasan yhden hameen... Ei kyl maksanutkaan kuin 35€... Loput vaatetuksesta sitten tuli omasta vaatekaapista... Huoh, ja voi siitä shoppailun ihanuudesta sain silläkin kertaa tarpeekseni about 10 vuodeksi... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, kuulostaa ihan siltä, kuin me oltas oltu liikenteessä :D On se kamalaa olla nainen!

   Poista
 10. Ja ainiin. Lykkyä pyttyyn ja pitäkää ny ees hauskaa :D

  VastaaPoista
 11. Hauskaa iltaa teille kaikille juhlijoille - ja asusteet näyttävät kyllä täyskympiltä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo unohtanut koko asustehömpötyksen kun päästiin paikanpäälle. Siinä vaiheessa mielessä oli vain jännitys ja hermostuneisuus. Onneksi sekin oli turhaa ja kaikki meni loistavasti! :)

   Poista
 12. Kuulostaa niin tutulta tuo miehesi vaatteiden ostoreissu!:D Täällä myös yksi jännittäjä lähdössä juhliin. En varmaan ketään tunnista siellä. :D Jospa mua joku vetäis hihasta kuitenki. :D Mahtavaa juhlaa teille! Kauniit asusteet sinulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! On se niin väärin kun miehet pääsee niiiiiiin helpolla :) Onneksi juhlat oli ihan superkivat ja jännitin turhaan. Toivottavasti myös sulla oli mukava ilta :)

   Poista
 13. Hauskaa iltaa teille! Meikäläisen on tyytyminen jälkimainikeihin muiden blogien kautta, koska olen ulkomailla enkä päässyt mukaan. Ehkä ensi kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa! Toivottavasti pääset mukaan seuraavaksi :)

   Poista
 14. Oi ei tuo on niin harmi!! Mutta sulla on taatusti kaikista kaunein asuste mukana…hymy! :) Ihanaa iltaa teille!!! :)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa iltaa ja toivottavasti tapaat monta kivaa bloggaajaa! Itse en tänävuonna valitettavasti päässyt mukaan juhlimaan, enhä ensi vuonna sitten….

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä kyllä lystiä! Ja tapasin superpaljon ihania uusia tuttavuuksia. Parasta antia! Toivottavasti sitten ensi kerralla mekin nähdään! :)

   Poista
 16. Oih, ihanaa iltaa teille molemmille ja uskon, että illasta tulee mahtava! Olisi ollut ihana tavata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siitä tosiaan tulikin!! Niin olisi kyllä ollut, ehkä jossain muissa ympyröissä toivottavasti joskus tavataankin! :)

   Poista
 17. Vastaukset
  1. Kiitos, meillä oli kyllä niin kivaa, ettei aikoihin ole ollutkaan :)

   Poista
 18. Toivottavasti teillä oli kiva ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä! Mahtavaa sielunkumppanuutta uusien ihmisten kanssa jo heti ensinäkemältä. :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets