Top Message

www.oblik.fi

DIY JOULUKALENTERIN VILAUTUS & BLOPPIS -ILMOITUS

Viime viikolla fiilistelinkin jo joulukalenterien kanssa täällä blogin puolella. Eilen ehdittiin pikaisesti piipahtamaan Granitissa, ja siitä se ajatus sitten lopulta nykyiselleen muokkaantui. Muutama paketti paperipusseja, mustaa kartonkia ja liitua. Siitä se alkaa valmistumaan! Vielä en ole päättänyt kuinka pussukat ripustan - metsästä kun löytyi täydellinen oksa aamulenkillä (aivan kuin sarvet!), mutta toisaalta aiemmin suosikkini oli henkari, jossa pussit nätisti sulassa sovussa roikkuivat. Tiedä häntä, mieli voi muuttua vielä monesti ;). Ja se on ihan sallittua vielä joulukuun ensimmäiseen päivään saakka.

Sitten se toinen asia - Bloppis! Koitan hirmuisesti saada tänään viimeisetkin tuotteet kuvattua ja luulisin että siinä noin kahdeksan aikaan olisimme valmiita tuon bloppiksen pyöräyttämään käyntiin. Jos siis jotakin itsellesi meiltä mielit, olehan kuulolla :)

Maanantaiterkuin,
Jutta
(joka on muuten edelleen hieman pää pyörällä mahtavasta viikonlopusta, huh! <3 )

 1. Kiva idea :) Tulihan arpajaispalkintosi perille?

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika yksinkertainen, mutta kiva kyllä siitäkin huolimatta :) En ole tänään ehtinyt käydä vielä postia katsomassa, joten siellä varmasti odottelee :)

   Poista
 2. Täällä kanssa pää pyörällä. (Suomeksi, hirvee darra!)
  Ja toi sun paperipussi-idis on ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Niin paha väsyms ei ollut, ettei hotlan luovutuksen jälkeen olisi pystynyt pikaisesti käymään Granitissa ;))))

   Poista
 3. Pitäisiköhän pistää puhelin hälyttämään...meinaan yleensä myöhästyn noista bloppis postauksista ja kaikki kaunis on jo mennyt...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa! Klo 20 pärähtää ilmoille meidän myytävät :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Toivottavasti siitä tulee ripustettunakin yhtä ihana :) Vielä en ole päättänyt kuinka se seinälle päätyy :)

   Poista
 5. Ihana, kun sä jo askartelet lauantain jälkeen.. :D Kivalta näyttää kalenteri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D pitää vähän näperrellä, ettei mene koko viikko ihan harakoille ;)

   Poista
 6. Oih, näyttää kauniilta tuo kalenteri <3 <3. Mulla on vielä sisällöt ostamatta minin kalenteriin, mutta onneksi tässä on vielä aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun tästä saadaan jotain valmista - meilläkin alkaa sisältöjen teko. Noh, onneksi vielä on tosiaan aikaa ;)

   Poista
 7. Onpa hieno! Minäkin aloin kuitenin suunnittelemaan joulukalenteria, vaikka välillä olin jo luopunut ajatuksesta. Täytyyhän se saada pienelle, varsinkin kun h'n nyt osaa jo odotaa joulua. Viime vuonna tein melko runsaan kalenterin pikkuautoilla ja Legoilla, mutta tänä vuonna taidan pysyä maltillisena. Huomaan vaan, että marraskuuhan alkaa olla pian käsitelty, joten kiirettä pukkaa pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Vaikka mielestäni todella ajoissa itsekin aloitin, niin hupsista! Kohtahan niitä luukkuja pitäisi jo alkaa availemaan :). Kyllä kalenteri jollakin tavalla tuntuu niin perinteiseltä ja siitä on muodostunut tapa... Ei oikein osaa ilmankaan olla :D

   Poista
 8. PS: Taitaa harittaa vielä silmissä näin aikaisin aamulla, kirjoitusvirheistä päätellen ;) Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets