Top Message

www.oblik.fi

INSPIRAATIO// LESS IS MOREMonet ovat jo ehkä kuulleetkin yrityksestä nimeltä LESS IS MORE? Jos kutenkin tämä on ensimmäinen kertasi, niin viimeistään nyt kannattaa käydä tutustumassa heidän sivuillaan upeisiin stailauskohteisiin. VAROITUS! Saattaa aiheuttaa valtavaa inspiroitumista ja asuntokuumetta!


MIKÄ ON LESS IS MORE? Less Is More tarjoaa yksilöllisiä asuntoja tyyli- ja laatutietoisille asunnonostajille ja asunnonvuokraajille kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme hyvistä taloyhtiöistä peruskuntoisia asuntoja, toteutamme niistä remontoimalla tyylikkäitä, moderneja, uniikkeja koteja, ja myymme tai vuokraamme asunnot eteenpäin. Tarjoamme yksilöllisten asuntojen lisäksi myös kokonaisvaltaisia avaimet käteen -remonttipalveluja, tilakonsultointia sekä asunnon myyntistailausta ja myyntivalokuvausta.

Asunnot ja niiden suunnittelu, remontointi ja sisustaminen ovat intohimomme. Jokainen asuntomme on meille rakas ja toteutamme niiden remontit kuin tekisimme kotia itsellemme. Asuntojemme suunnittelussa lähtökohtanamme on aina skandinaavinen, yksinkertaisuuden kauneutta arvostava muotokieli, jota jokaisessa kohteessamme maustamme kodikkailla ja yllätyksellisillä yksityiskohdilla.


Itse olen kuolannut tätä kotia. Mikä taidonnäyte tyylikkäästä kokonaisuudesta!
Eikö olekin U-P-E-A? Harmi, että uuden kodin osto ei meille ole ajankohtainen, voisi houkutella äkillisiin päätöksiin nimittäin ;).Kaikki kuvat lessismore.fi.

Tämä mimmi lähtee nyt hakemaan viimeisiä tarpeita huomisille lastenkutsuille muovitukusta ja vielä myöhemmin iltapäivällä kipaisee poikansa koulusta mukaan karkkitehtaalle valitsemaan sopivia makeisia juhlien karkkibuffettiin. Mukavaa viikonlopun alkua sinulle!!

- J -

 1. Vastaukset
  1. Voisin muuttaa tuonne muuttamatta mitään! Niin kaunista !! :)

   Poista
 2. Hih, mä oon käyny monesti kuolaamassa just tota. Se on mun unelmakämppä! :)

  Ooh, karkkipuffa! Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin, ihan superhienosti tehty kokonaisuus!! :) Eli sinne siis - yhdessä ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin kyllä on! Ja kaikki muutkin heidän kohteensa. Huikeeta osaamista!

   Poista
 4. Kaunis koti!! :) Mun silmät heti kiinnitti sanoihin muovitukku ja ai että mikä paikka kun piti klikkailla innostuksesta sinne!! Tuonne on päästävä!! :) Tosin veikkaan, että on paha paikka vierailla mulle - otan kaikki :D Ihanaa viikonloppua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D On siellä kyllä vaikka ja mitä, vaikka tosin itse hieman petyin eilen valikoimaan ja jotenkin kauppa oli erityisen sekainen. Liekö syynä uudet joulujutut jotka juuri oli tulleet ja osa käytävillä laatikoissa, pahvien ja muovien sisässä ja monta ihmistä hyllyttämässä. Voi olla, mutta jotenkin odotukset oli taas pikkasen korkeammalla :)

   Ja niin joo, niin on mustakin kaunis koti, ihan unelma!!

   Poista
 5. Todella hieno konsepti.

  Mukavaa lauantaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tätä on Suomeen odotettu, ja nyt se on täällä!! Jes!

   Ja oikein ihanaa lauantaita myös sinne :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets