Top Message

www.oblik.fi

DIY// TYÖPISTEEN SÄILYTYSTÄ


Niin on vanha keksintö, mutta niin on edelleen kiva! Käytössä siis kynäsäilytykseen kaksi tyhjää säilyketölkkiä, jotka on spray -maalattu sisältä kuparin väriseksi ja ulkopuolelta mattamustaksi. Lisäsäilytyksenä vanha paperipussi tusseille. Spray -maalit löytyneet kotoa jo aikaisemmista projekteista, joten kustannut näille nolla euroa. Tykkään!


Säilyketölkeistä on tulossa muuten muutakin juttua myöhemmin ;). Niitä on syötetty työystäville nimittäin pari viikkoa, ja kerätty metallijäte talteen! Vinkkinä kerrottakoon, että uuteen projektiin sisältyy myös sana LEGO ! 


Ja viimeisempänä vielä kuvaa työpisteen kokonaisuudesta! Jotenkin itsellä ottaa silmään tuo ns. sekavuus. Luonnossa se ei häiritse lainkaan, mutta kuvissa koko seinä näyttää liian täyteen tupatulta kaikkea pikkusälää. Pitänee katsella sitä uusin silmin parin päivän päästä kun antaa ajatuksen ensin hautua...

Mahtavaa lauantaita teille! Täällä toivutaan 14 lapsen sokerihumalaisesta juhlinnasta :D Kuvasaldoa luvassa myöhemmin. Ja niin joo, kerron teille salaisuuden; meillä vieraili tänään valokuvaaja. Eikä kuka tahansa valokuvaaja, vaan Rintsikka -blogin takaa löytyvä Petteri! Mukana myöskin puoliso Oona. Jännää oli nähdä livenä henkilöitä blogin takaa. Kiitos molemmille, oli upea saada teidät meille kylään!!!

- J -

 1. Kiitokset taasen inspiraatiosta. Mullahan on tässä työpisteen suunnittelu kovasti käynnissä ja tällä hetkellä mennään pientilpehööriosastolla. Siihen nämä kuvat sopi hyvin :) Mitä kuvia sieltä teiltä onkaan tulossa?! Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, hienoa että sait tästä itsellesi ideoita! Jes!!

   Kuvasalaisuutta on nyt valotettu, joten uusimmasta postauksesta löytyy vinkkiä ;)

   Poista
 2. Teillä on ihana koti ja tämä on aivan ihana blogi! Tähän on helppo tiivistää ajatuksensa puolen tunnin pyörimisen jälkeen :). Löysin blogisi kun päivällä googlettelin netin läpi kaikesta peltikaappeihin liittyvästä, semmoinen olisi kovasti hakusessa ja huomasin, että teillä oli käynyt aivan kadehdittavan hyvä tuuri :). Lisäänkin tästä kertaheitolla blogisi lukulistalleni!

  P.S. tuoreenvihreässä blogissani on menossa pienimuotoinen arvonta, kivannäköisiä sisustuskirjaimia tuunattavaksi omannäköiseks, tervetuloa osallistumaani: http://carouselia.blogspot.fi/2013/09/carouselia-ja-tuuliviiri-arpovat.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Ja tervetuloa mukaan! Toivottavasti viihdyt kanssamme myös jatkossakin :)

   Kävinkin jo heti kurkkimassa blogissasi, kiitos kun linkkasit sen :)

   Poista
 3. En malta odottaa juhlakuvia!!! Mitenni juhlapöhkö olen? :D Meilläkin pitäisi työhuone saada kuntoon, teidän näyttää upealle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypäs kurkkimassa uusimmasta postauksesta vilautusta juhlapäivän ohjelmasta ;) Lisäkuvia tulee varmasti vielä myöhemmin!!

   Ja kiitos - tykkään tuosta työpisteestä kovin paljon, jotenkin vain näin kuvista osaa katsoa tilaa ulkopuolisena ja pikkaisen häiritsee nuo kaikki tilpehöörit, ehkä lähinnä seinällä? Noh, katselen sitä nyt hetken ja mietin mikä sitten parempi olisi :D

   Poista
 4. Hei! Oletko hankkinut työpisteen pöydänjalat jostakin erillisenä? Siis ilman tuota pöytälevyä.. Sellaisia nimittäin olen kovasti metsästämässä. Ja tuo paperipussi-idea on loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllä ne on tosiaan ihan erilliset. Ja ostettu siis Ikeasta http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80130776/#/50165003 . Paperipussin idea tuli jotenkin vahingossa käyttöön. En ole katunut :)

   Poista
 5. Kivoja säilytysratkaisuja, kierrätystä parhaimillaan :) Mukavaa messupäivää ja sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Pienistä jutuista sitä tuleekin iloiseksi ja tyytyväiseksi :)

   Poista
 6. Tuo on niin ihana tuo teidän työpiste :)) I like!!!

  Toivottavasti oli kiva viikonloppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LOVE!! Se sopii kyllä tuohon erinomaisesti, vaikka aluksi hieman epäröin sen kasaamista tähän olohuoneeseen. Ei kuitenkaan minusta pomppaa silmille lainkaan, vaan sopii ihan hyvin kokonaisuuteen.

   Viikonloppu on ollut kiitos ihan loistava - juhlia, vapaata ja messuja... Ah, nautin!!!!!! Toivottavasti myös siellä teillä :)

   Poista
 7. Näyttää niin upealta, taas kerran. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku juttuja, pikku juttuja vain ;) Mutta saa taas hiukan jotakin uutta (bonuksena vieläpä ilmaiseksi) :D.

   Poista

 

Newsletter

Widgets